28.7.13

ROGER WATERS: Μήνυμα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

                         Μιλώντας ελληνικά, ο Roger Waters των θρυλικών Pink Floyd δήλωσε ότι κατανοεί τη δύσκολη κατάσταση της χώρας μας και αποφάσισε να διαθέσει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων αξίας 18€, ώστε να μην χάσει κανείς τη μεγάλη συναυλία “The Wall” στο ΟΑΚΑ. “Ετοιμο; Εντάξει! Καλημέρα σας! Πρώτα είμαι πολύ χαρούμενος να είμαι πάλι στο ΟΑΚΑ στάδιο. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που μας έφεραν ξανά εδώ”, είπε σε σπαστά ελληνικά ο 69χρονος καλλιτέχνης. “Ξέρω ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην Ελλάδα τώρα. Να το κάνουμε πιο εύκολο για τους ανθρώπους να έρθουν, προσφέρουμε πιο φθηνά εισιτήρια για 18 ευρώ. Συγνώμη για τη φασαρία. Τι να κάνουμε; Ευχαριστώ”. Το οπτικοακουστικό του αριστούργημα του συνιδρυτή και βασικού συνθέτη του θρυλικού συγκροτήματος θα παρουσιαστεί στις 31 Ιουλίου 2013, στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

 Τα εισιτήρια των 18€ θα είναι διαθέσιμα προς πώληση την Πέμπτη 25 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε η Di Di Music. Θα διατίθενται αποκλειστικά στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42 εντός στοάς) από τις 9:00 έως 10:30 και στο Musicland (Μητροπόλεως 102 ) στη Θεσσαλονίκη. Ο αριθμός τους είναι περιορισμένος οπότε σπεύσατε! Οι θέσεις των συγκεκριμένων εισιτηρίων αντιστοιχούν στις θύρες 2 και 34 στο πάνω διάζωμα του Ολυμπιακού Σταδίου. 

 Οι τιμές των υπόλοιπων εισιτηρίων κυμαίνονται από 28 έως 59 ευρώ. Το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από το Tickethouse (Αθήνα) και το Musicland (Θεσσαλονίκη), ενώ για αγορές μέσω διαδικτύου στις ιστοσελίδες: www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr. 

(πηγή: nooz.gr)


Δεν θα μπορουσαν αραγε ορισμενοι καλλιτεχνες του μεγεθους των Pink Floyd, να κανουν συναυλιες, ειδικα αυτον τον καιρο στην Ελλαδα, με σκοπο να προσφερουν ολα τα εσοδα για καποιο σκοπο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)