1.8.13

Mαθήματα ζωής! ( I´ m not waiting anymore)


Ετυχε σημερα να δω  τυχαια ενα tweet στο ΤL που ενω ευχοταν καλο μηνα σε πολλους απευθυνοταν επισης και σε ενα κοινο φιλο στο twitter, τον starvpan που ομως...''εφυγε'' προσφατα αυτο το καλοκαιρι και αφησε ολους εμας που τον εκτιμουσαμε για την βαθεια ανθρωπια και τον καλο του λογο. 

Πιστεψα οτι ο φιλος και οσοι μαζι μ αυτον εστελναν χαιρετισμους μεσω του ΤL στον starvpan δεν γνωριζαν το ''χαμο'' του Βασιλη και του εστειλα ενα μηνυμα επειδη πιστεψα οτι δεν ηξερε το τραγικο νεο για τον φιλο starvpan.

Πηρα πριν λιγο την απαντηση απ τον φιλο και συνονοματο του, Βασιλη (Κελλαρη), που ομολογουμενως με συγκινησε:

''Καλό μήνα Elva.Το ξέρουμε και απο τους πρώτους κιόλας αλλά σε ένδειξη τιμής της φιλίας μας θα συνεχίσουμε έτσι.Δεν τον ξεχνάμε και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι έστω και ετσι να τον έχουμε στήν παρέα μας. 
Δεν είχαμε και δεν είχα την τύχη να τον γνωρίσω απο κοντά.Πρέπει να ήταν σπάνιος άνθρωπος και όπως σου έγραψα παραπάνω θα τιμούμε την..μνήμη του με αυτόν τον τρόπο..''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)