23.9.13

26´ (με μια απολαυστική Λιάνα) Κανέλλη στο MEGA!


Θα πάνε μαζί στη Γερμανία Χριστιανοδημοκράτες και Σοσιαλδημοκράτες και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει για τους λαούς της ΕΕ και για το λαό της Ελλάδας, τόνισε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο MEGA. 

(Oμως η συζητηση δεν περιοριστηκε μονο σ αυτο το θεμα, γι αυτο το προτεινω να τη δειτε, γιατι πραγματι αξιζει τον κοπο!)

                 

Σημείωσε ότι η αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ έχει αποφασισθεί και δεν αλλάζει με το αν κερδίσει ή χάσει η Μέρκελ ή αν ο Άσμουσεν αντικαταστήσει τον Σόιμπλε. Πρόσθεσε ότι μερίδες του ελληνικού κεφαλαίου θα βοηθηθούν καταπληκτικά από τη νίκη της Μέρκελ και καυτηρίασε την τροπολογία που πέρασε από τη Βουλή και επιτρέπει να μην δηλώνονται στο «πόθεν έσχες» μετοχές ναυτιλιακών εταιρειών.

Αναφερόμενη στο φασισμό και τη Χρυσή Αυγή κάλεσε το λαό να μην τους φοβάται και να μην τους ανέχεται, ενώ εξέφρασε ανησυχία για την συζήτηση περί νέων νόμων με αφορμή την εγκληματική δράση των νεοναζί, θυμίζοντας ότι διώξεις των κομμουνιστών έγιναν και με το νόμο του Ε. Βενιζέλου περί ζωοκλοπής. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως για το μαχαίρωμα και το φόνο υπάρχει νόμος.

4 σχόλια:

  1. Μα τι λες τώρα; Μπροστά στη Αννα - Μισέλ η Λιάνα δεν πιάνει μια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. spiral architect

      Ποια ειναι η ..Αννα - Μισέλ; :)

      Διαγραφή
    2. spiral architect

      Α, δεν ηξερα οτι λεγεται και...Μισελ! Τωρα ...χαρηκα ιδιαιτερως! αχαχα

      Διαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)