13.9.13

Ἠταν άραγε η..«σοβαρή Χ.Αυγη», ή η..άλλη;




Στην «Αυγη» αναρρωτιουνται, σημερα, ποια μπορεί να είναι η...«σοβαρή Χρυσή Αυγή» που ψάχνει ο ...Μπάμπης, αλλα και ολοι οσοι εχουν αγωνια με τα….επιθετα και οχι με τα...ουσιαστικα ζητηματα, που φυσικα καμμια σχεση δεν εχουν με τον βαθμο...ποιοτητας(!) της Χρυσης Αυγης, γιατι ειτε ...«σοβαρη» την αποκαλεσει κανεις, ειτε «γελοια», περι της ιδιας εμετικης ναζιστικης οργανωσης προκειται!

Ολη, ομως, αυτη η επιμερους συζητηση μου φερνει στο μυαλο την ...αγωνια και αλλων κυβερνησεων, εδω στο Βορρα, να βαλουν μεσα στο κυβερνητικο παιχνιδι την κατα τοπους ακροδεξια, μια αναβαθμισμενη ισως και σιγουρα καλα ξεπλυμμενη παντως απο τα ξερα...αιματα πρωην μελων της, οπως ο Νορβηγος εκτελεστης της Utöya, Breivik,  ενας ανθρωπος που τωρα, οπως διαβαζω, πηρε μεχρι και αδεια να κανει…Πανεπιστημιακες σπουδες μεσα απο τη φυλακη,(!) για να αποφυλακιστει ισως καποτε και φτασει ακομα και να ιδρυσει ισως και καποιο…κομμα, λογω της μεγαλης...«φημης» του!! Tιποτα δεν αποκλειεται, μεσα σ αυτο το σαπιο συστημα που ζουμε!

Ετσι μας εμαθαν, ετσι συνεχιζουμε ως ανυποψιαστοι...αστοι που δεν θελουμε να μπουμε στη διαδικασια του να φανταστουμε οτι ο κοσμος οπως τον ξεραμε γυρω μας καταρρεει.   
Αλλιως σημαινει βεβαια οτι θα πρεπει να ξεβολευτουμε και να καθισουμε να ψαξουμε τα πραγματα πιο πολυ απ ο τι μας λενε οι...ειδησεις στα καναλια, (ελληνικα και ξενα), οι εκατονταδες ιλλουστρασιον εφημεριδες που εξυμνουν και ανυψωνουν- μεσω του lifestyle- τους απανταχου φασιστες και βασταζους του συστηματος που μας εκμεταλλευεται ολους, ανεξαιρετα, στην ευρωζωνη!

Toτε θα πρεπει και να διαβασουμε για την ...«ραγδαια αυξηση εταιρειων στη Σουηδια, Νορβηγια και αλλου που απασχολούν προσωπικό από ξένες χώρες χωρίς συλλογικές συμβάσειςκαι με πολύ χαμηλές αμοιβές!

Οι ..Σκανδιναβοι εργάτες ειναι αραγε οι μονοι στην Ευρωζωνη που στέλνονται στα ταμεία ανεργίας και απειλούνται έμμεσα ότι για να ξαναμπούν στην αγορά εργασίας θα πρέπει να γίνουν ανταγωνιστικοί με τους ...εξαθλιωμένους Ασιάτες ή τους ανατολικοευρωπαίους εργαζομενους που εισάγονται από τα δουλεμπορικά γραφεία; Εχει σημασια αν καποιοι δεν εχουν μνημονια, αλλα αμυθητο πλουτο που ομως δεν ανηκει και εκει στον λαο αλλα στο μεγαλο κεφαλαιο, αυτο που οι κυβερνησεις ''σοσιαλιστικες'', ''δεξιες'',  ή ο τι αλλο λεγονται, (μερικες φορες και με ακροδεξια στηριγματα!), κανουν μπιζνες. 

Τι κι αν η Χρυση Αυγη ακομα ...σκουπιζει τα αιματα απο τη χθεσινη δολοφονικη επιθεση κατα μελων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ;

Καποιοι που δουλευουν  στα «εγκριτα ΜΜΕ», σε «αντικειμενικα» και οχι....«καθοδηγουμενα» μεσα ενημερωσης, εχουν απο καιρο αποφασισει οτι αυτου του ειδους οι ενεργειες δεν λεγονται....δολοφονικες
Απλοι..«καυγαδες» μεταξυ καποιων...''παλιοπαιδων'' ισως απο τη μια και την αλλη πλευρα... 

Ολοι ειμαστε ισοι πια, θυτες και θυματα στα ματια των...''εγκριτων ΜΜΕ''! 

Ποση σημασια εχει αραγε αν ηταν η ...«σοβαρη Χ.Αυγη» αυτη που το εκανε, ή η...αλλη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)