2.9.13

Πες μου ''How Can This Be..LOVE?

''Πλαστικός χειρουργός «έφτιαξε» την τέλεια γυναίκα και την παντρεύτηκε''

Ετσι ακριβως προπαγανδιζεται η ...''τελειοτητα'' των ανθρωπινων σχεσεων σημερα, συμφωνα με πολλα ΜΜΕ και φυλλαδες που δεν χανουν το καιρο τους να μας αναφερουν  την οχι και τοσο...κολακευτικη, για το ζευγαρι αυτο...''ιστορια αγαπης''!  
O πλαστικός χειρουργός, Ντέιβιντ Μάτλοκ αναφερεται μαλιστα ως....''πρακτικό μυαλό'', ο οποίος...''αφού δεν έβρισκε την γυναίκα των ονείρων του την… έφτιαξε!!'' Απλα ..πραγματα δηλαδη για οσους ειναι πλαστικοι χειρουργοι, οι αλλοι ..υπομονη μεχρι να βρειτε τα....χρηματα!!

Ή ιστορια του ιατρου και της γυναικας του αρχιζει το 2007 ''όταν η Βερόνικα επισκέφτηκε το ιατρείο του γνωστού γιατρού θέλοντας να κάνει πλαστική επέμβαση μετά από γέννα. 
Παρόλο που ζύγιζε 18 κιλά επιπλέον εκείνος διέκρινε αμέσως την «προοπτική» που είχε και της πρότεινε μια σειρά επεμβάσεων, όπως λιποαναρρόφηση στο πηγούνι, τα μπράτσα, τα πόδια και ανόρθωση οπισθίων.
Εκείνη είπε σε όλα «ναι» και αφού έγινε ένας άλλος άνθρωπος είπε «ναι» και στην πρόταση γάμου που της έκανε''!



O ιδιος γιατρος ειναι μαλιστα γνωστος, απ ο τι διαβαζα και για αλλες...''θαυματουργες παρεμβασεις'' που ζητα η ...εκλεκτη πελατεια του αυτη τη στιγμη στο..Βeverly Hills!! 

''Ωραιος κοσμος'' και αλλοιμονο σε οσους  ψαχνουν ακομη την ουσια στις ανθρωπινες σχεσεις. 

Τιποτα δεν εχουμε καταλαβει τελικα, ειμαστε ακομη πολυ ...πισω!

2 σχόλια:

  1. Τι άλλο θα ακούσουμε ή έστω διαβάσουμε ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου faro

      Ολα αυτα εντασσονται μεσα στο ''παιχνιδι του καπιταλισμου'' Aλλοι δεχονται και το συστημα αυτο και τα περιεργα του, αλλοι τα απορριπτουν γιατι αυτο δεν ειναι πια ζωη. Μιμηση ζωης ειναι και μαλιστα πολυ κακη!

      Διαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)