17.9.13

Panic in America...(AGAIN!)


Σε κατάσταση επιφυλακής τέθηκαν οι μονάδες ασφαλείας στο Λευκό Οίκο μετά από αναφορές ότι στη βόρεια πλευρά του αμερικανικού προεδρικού μεγάρου ακούστηκαν πυροβολισμοί.
Αρχικά η φρουρά του Λευκού Οίκου διέταξε τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους να μπουν στο εσωτερικό του κτιρίου για λόγους ασφαλείας- μετά από τις αναφορές για πυροβολισμούς- και μόλις λίγες ώρες μετά από το φονικό επεισόδιο στο Navy Yard.

Με την αμερικανική πρωτεύουσα να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού εξαιτίας του μακελειού που προηγήθηκε, η αντίδραση στην πληροφορία ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί κοντά στο Λευκό Οίκο δημιούργησε πανικό, ενώ η είδηση για πυροβολισμούς στο Λευκό Οίκο αναμεταδόθηκε μέσω ιστοσελίδων «κοινωνικής δικτύωσης». Ωστόσο, οι μυστικές υπηρεσίες ανέφεραν λίγο μετά ότι δεν υπήρξαν πυροβολισμοί, αλλά κάποιος άγνωστος άντρας έριξε κροτίδες στο φράχτη στη βόρεια πλευρά του Λευκού Οίκου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)