14.10.13

Οταν η X.Aυγή αποκαλεί άλλους...''Ναζί''!


Ο παρουσιαστής της εκπομπής Today του BBC, John Humphrys, ήθελε συνέντευξη από κάποιο μέλος της Χρυσής Αυγής. Αλλά όταν έφτασε στα γραφεία της Μεσογείων «έφαγε» κυριολεκτικά, πόρτα! 

 Ο Βρετανός δημοσιογράφος θυμήθηκε πως παλιότερα ήταν εύκολο να «κλείσεις» μια συνέντευξη με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής ή να εντοπίσεις μέλη του κόμματος. «Νεαροί με πολύ κολλητά μαύρα μπλουζάκια και τατουάζ που θυμίζουν πολύ σβάστικα σύχναζαν σε περιοχές όπου είχαν μεγάλη υποστήριξη», λέει. 

Περπατώντας στην περιοχή κοντά στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη Μεσογείων, λέει πως μετά από πολλά τηλεφωνήματα, δεν κατάφερε να κλείσει μια συνέντευξη. Και αποφάσισε να περάσει από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και απλά να χτυπήσει την πόρτα. 

Όταν όμως έφτασε εκεί, μέλη του κόμματος ανάγκασαν τον κάμεραμαν του να μη βιντεοσκοπεί και ζήτησαν από τον John Humphrys να φύγει γιατί είναι ..Ναζί, όπως όλοι οι δημοσιογράφοι.

  

Ένας άνδρας που αναλαμβάνει χρέη μεταφραστη ενημερώνει τον δημοσιογράφο πως δε μπορεί ούτε πλάνα να πάρει ούτε συνέντευξη γιατί μπορεί να διαστρεβλώσει ουσιαστικά τα όσα θα του πουν! 
«Εμείς δε μιλάμε» του λέει ο άνδρας που μιλάει Eλληνικά και όταν ο John Humphrys τον ρωτάει γιατί δε θέλουν να τραβήξει η κάμερα τα πρόσωπά τους και τί φοβούνται, η απάντηση που παίρνει είναι η εξής: «Γιατί εσείς είστε οι ναζί, όχι εμείς» (!!)

 «Όλοι οι δημοσιογράφοι, πες του, είναι ναζί όχι εμείς. Δεν πιστεύετε στη δημοκρατία, είστε ναζί», λέει στον... μεταφραστή ο άνδρας που δεν αφήνει τον Βρετανό δημοσιογράφο να μπει στα γραφεία. 

Ο μεταφραστής εξηγεί πως δεν αποκαλεί εκείνον, προσωπικά, ναζί, αλλά όλους τους δημοσιογράφους. 
«Με το να είμαι δημοσιογράφος είμαι ένοχος πως είμαι ναζί. Αντίθετα από εκείνον που είναι δημοκράτης κι εγώ όχι... Άντε να καταλάβεις» κλείνει το video, ο John Humphrys.

1 σχόλιο:


  1. Τι να σου κάνουν τα θρασύδειλα σκουλίκια, κάνουν αυτό που γνωρίζουν

    Ενώ πριν τα σκουλίκια τα θρασύδειλα των χαυγιτών ξεσάλωναν και με περισσή αλαζονία ως κοκόρια φουντωτά τριγύριζαν στους δρόμους της αθήνας με τις σβάστικες στο χέρι που αποθεώθηκαν στα λαιφσταιλ σκουπίδια του κάθε ξεφτιλισμένου κομιστή θέμου



    τώρα ως ασπόνδυλα σκουλίκια θρασύδειλα που δεν τους βγαίνει πλέον κρύφτηκαν στις τρύπες τους

    και ως θρασύδειλα σκατά φοβούνται ακόμα και την σκιά τους

    Μια χαρά τους τα είχε σύρει ο Μπογιό
    ως χείμαρος και επικαλούμενος τον ομοιδεάτη των χαυγιτών φασίστα ποιητή Έζρα Πάουντ είπε ότι

    όποιος δεν είναι έτοιμος να θυσιαστεί για τις ιδέες

    τότε είτε αυτός δεν αξίζει μία

    είτε οι ιδέες τους

    προφανώς τα σκουλίκια οι χαυγίτες είναι και σκουλίκια σκατόψυχα και οι ..”ιδέες” τους


    http://www.youtube.com/watch?v=vDzD5rDiBz0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)