6.11.13

Ποιά απεργία; (Aπ το ..wifi στην..αποτρίχωση! )


Το τι τεχνασματα παντως βρισκει το συστημα και κατ επεκτασιν τα ΜΜΕ, ωστε να τραβουν τη προσοχη του κοσμου και να μη τρεχουν σημερα εν μεσω βροχης κιολας, σε ..απεργιες και αλλες κινητοποιησεις εναντια στις πολιτικες λιτοτητας και τα  αντιλαϊκά μέτρα στην Ελλάδα των ...2 εκατομμύριων ανέργων και του 31% σε φτώχεια, δεν λεγεται! 
Εν μεσω βροχης απολύσεων, διαθεσιμοτητων, απειλων για δίωξη των υπαλλήλων για την πολιτική, τη συνδικαλιστική και την κοινωνική τους δράση, τι διαλεγουν τα καναλια να δειξουν στη τιβη; 

Ενα θέμα σχετικό με την ...αποτρίχωση, βεβαια!!

Αυτο ακριβως λειπει απο τον κοσμο..Χθες ακουσαμε για το free wifi απο τον Σαμαρα, οποτε γιατι οχι και για...αποτριχωση σημερα; Να συνηθιζουμε στις.... απανταχου τριχες!  

Τυχαιο; Οχι φυσικα!

Αν δεν αναδημοσιευω αρθρα απο εφημεριδες οπως το ...Βημα,  το σημερινο ειναι κατ εξαιρεση, γιατι οπως γραφει η αρθογραφος, Αφροδίτη Γραμμέλη, τα τεκταινομενα στο στουντιο του ΑΝΤ1 ''τα χοντροκομμένα αστεία και η απαξίωση του γυναικείου σώματος ευτέλισαν ένα πρόγραμμα το οποίο εδώ και αρκετές ημέρες ολισθαίνει επικίνδυνα''. 
Προσωπικα, δεν θα συμφωνησω με το ..''εδώ και αρκετές ημέρες'', γιατι τετοια προγραμματα δεν θα εστεκαν στις περισσοτερες Ευρωπαικες τηλεορασεις, ως ''επιεικως απαραδεκτα'', αλλα φυσικα αυτη ειναι η αgenda των περισσοτερων ιδιωτικων καναλιων που παιζουν το ρολο του ...βασταζου του συστηματος!  
Πιο συγκεκριμενα, στο στουντιο της εκπομπής «Το Πρωινό», οι δύο παρουσιάστριες Φαίη Σκορδά και Σάσα Σταμάτη, καλεσαν μια αισθητικό για να παρουσιάσουν θέμα σχετικό με την ...αποτρίχωση.Χαθηκαν τοσα και τοσα αλλα θεματα...Αλλα ξεχασα, ολα βαινουν καλως στην Ελλαδα και το μονο που χρειαζεται στις εκει γυναικες ειναι η ..αποτρίχωση! Στους ανδρες, το δωρεαν wifi ισως;!!
 
Διαβαζουμε λοιπον  στο αρθρο:
 
''Η ημίγυμνη κοπέλα βρίσκεται ξαπλωμένη πάνω σε ένα κρεβάτι το οποίο έχει τοποθετηθεί στο κέντρο του στούντιο. Φορά στρινγκ και στράπλες στηθόδεσμο. Η κάμερα ζουμάρει συνεχώς στο στήθος, τα πόδια, την περιοχή του μπικίνι.

Η κάμερα συνεχίζει να εστιάζει στο κορμί του νεαρού κοριτσιού με περισσή χυδαιότητα. Οι αρρενες παρουσιαστές κραυγάζουν, παραληρούν μπροστά στο θέαμα και ζητούν μέσω οχλαγωγίας να μάθουν περισσότερα για την τεχνική της αποτρίχωσης. Ο κεντρικός παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας μάλιστα μεταφέρει το αίτημα για επανάληψη του θέματος την επόμενη ημέρα λόγω πολλών αποριών.


Η στιγμή του απόλυτου εξευτελισμού πλησιάζει. Ζητούν από το κορίτσι να στηριχθεί στους αγκώνες και τα γόνατα. «Δηλαδή στα τέσσερα» διευκρινίζουν οι παρουσιαστές. Το κορίτσι αμήχανο και ταπεινωμένο αντιδρά σαν «τρομαγμένο ζώο» περικυκλωμένο από αγρίους. Η κάμερα επιμένει και πλησιάζει το γυμνό σώμα. Ιαχές, επιφωνήματα και ο εξευτελισμός μιας γυναίκας σε πρώτο πλάνο.

Η συγκεκριμένη σκηνή έλαβε χώρα σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που απευθύνεται στον μέσο τηλεθεατή. Η γυναίκα που παρακολουθεί τη συγκεκριμένη εικόνα νιώθει προσβεβλημένη και ταπεινωμένη. Η χυδαιότητα της εικόνας και του περιεχομένου, τα χοντροκομμένα αστεία και η απαξίωση του γυναικείου σώματος ευτέλισαν ένα πρόγραμμα το οποίο εδώ και αρκετές ημέρες ολισθαίνει επικίνδυνα.

Το μέτρο έχει χαθεί σε κάποια σημεία και η αίσθηση είναι πως όλα πια γίνονται στο πλατό για τα νούμερα. Ξεκατινιάσματα, κουτσομπολιό, αμπελοφιλοσοφία και προκλητική άνεση να σχολιαστούν όλα και όλοι με θράσος και ακατάλληλες για την τηλεόραση εκφράσεις. Βέβαια μπροστά στο θέαμα του πρωινού της Τρίτης με το «θήραμα» απροστάτευτο στην αρένα αυτά μοιάζουν με λεπτομέρειες''.
   

4 σχόλια:

  1. Είναι απλό. Ο έλληνας είναι ηδονοβλεψίας. Η ηδονοβλεψία βέβαια δεν είναι κάτι το κακό. Τίποτα το συναινετικό δεν είναι "κακό". Η ξεφτίλα βρίσκεται στη δειλία και την υποκρισία. Αφού κυρ Αντέννα πορνοκάναλο είσαι, κι εσύ και τα του συναφιού σου. Γιατί δεν βάζεις μια κανονική τσόντα; Στην αρχή βέβαια ο ξεφτίλας ηδονοβλεψίας θα διαμαρτυρηθεί γιατί είναι τόσο σεμνότυφος όσο και υποκριτής.
    Που να πας ρε Έλβα μ'αυτό το λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένας στρατολάτης

    Kαλως τον! Εκει πονταρουν φαινεται εφ οσον εχουν καταλαβει τα χουγια του κοσμου! Κοιτα δεν με εκπλησσει τιποτα πια με τα καναλια αυτα και τις φυλλαδες που στηριζουν τη σαπιλα του συστηματος. Σε λιγο θα δειξουν και..τσοντα και θα βρουν και τροπο να το ''δικαιολογησουν''! Αυτοι ετσι κι αλλιως παιζουν το παιχνιδι τους.. O κοσμος ειναι το προβλημα και οι ολεθριες επιλογες του που μας βαραινουν ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. spiral architect

    Tα ειδα, τα ειδα και θα συμφωνησω αλλη μια φορα! Μεσα σ ολα εχουμε τωρα και τη προταση..μομφης του Συριζα! ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)