7.12.13

Θ. Παφίλης: ''Τι προσφέρει το σύστημά σας το 2013 στην ανθρωπότητα και στην Ελλάδα'';


Ένας Μπρεχτικός Παφίλης, σε μια ομιλία υψηλών πολιτικών και αισθητικών προδιαγραφών. Δείτε τον, αυτός είναι πολιτικός με Π κεφαλαίο: 
 


«Εμείς θα θέσουμε το πραγματικό πρόβλημα στην κοινωνία, το οποίο αποφεύγετε να απαντήσετε. Ποιος έφτασε την Ελλάδα και την ανθρωπότητα σε αυτό το χάλι; Ποιο σύστημα; Το σοσιαλιστικό; Ο καπιταλισμός. Αυτός δεν την έφερε εδώ; Θα πρέπει να απαντήσετε εσείς τι προσφέρει το σύστημά σας το 2013 στην ανθρωπότητα και στην Ελλάδα»  σημείωσε στην ομιλία του την Παρασκευή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης και πρόσθεσε:
·        
 «Αυτό που θέλετε να κάνετε σκόπιμα -και άλλοι το κάνουν αντικειμενικά- είναι να κατεβάσετε τον πήχη στον κόσμο, να τον κάνετε να νιώθει ζητιάνος, ότι κάτι θα του δώσετε και ότι ακόμα και αυτή η δουλειά, ακόμα και αυτή η άθλια ζωή που ζει η πλειοψηφία είναι παροχή που κάνει το σύστημα».

Αναδεικνύοντας τη στρατηγική σύγκλιση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, με πλήθος παραδειγμάτων από την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στο Ελληνοαμερικάνικο Εμπορικό Επιμελητήριο, ο Θ. Παφίλης σημείωσε:  

·         «Η αντιπαράθεση είναι για διαφορετικό μείγμα με τα ίδια υλικά. Όποιος κάνει συμφωνίες, μιλάει στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο και πάει στο Τέξας και κάνει δήλωση μετανοίας και υποταγής στον ιμπεριαλισμό, φωνάζει εδώ μέσα για να κρύψει αυτή του την υποχώρηση που δεν είναι υποχώρηση, είναι ενσωμάτωση πλήρης, είναι μια παγίδα για το λαό».

2 σχόλια:

 1. Καταπληκτικός ακόμη μια φορά ο σύντροφος Παφίλης !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Red star

   Ετσι ειναι και επειδη τα λεει ''εξω απο τα δοντια'' δεν αρεσει σε πολλους! Πως να το κανουμε τους ενοχλει να ακουνε την ΑΛΗΘΕΙΑ!

   Διαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)