3.1.14

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ο ακροδεξιός ηγέτης ανησυχεί για την..ανατροφή του νεογέννητου γιού του!




Στα μέσα Δεκεμβρίου, ο Jimmie Åkesson, (φωτο) ηγετης των ακροδεξιων SD (Sverigedemokrater) και η συνεργάτης του, Louise Erixon, απεκτησαν τον γιο τους, Nils.  Τώρα λεει ο ηγέτης του κόμματος ότι ζει με μια συνεχή ανησυχία και νιώθει ότι είναι διχασμένος ανάμεσα στην οικογένεια και την πολιτική του σταδιοδρομία .

"Κινουνται κατι περίεργα στοιχεια στη γειτονιά"

-Ειμαι σε σκέψεις όλη την ώρα για καταστάσεις που μπορεί κανεις ισως και να μην έχει σκεφτεί. Ισως να μην είμαι γνωστος πολιτικος την ημέρα που θα ξεκινήσει ο γιος μου το σχολείο, γι 'αυτό μπορεί να μην ειναι και τεράστιο το πρόβλημα, λέει στην Aftonbladet και συνεχίζει:


-Αλλά είναι σαφές ότι ανησυχω για την οικογένειά μου όταν δεν είμαι στο σπίτι . Μερικές φορές κινουνται ''περιεργα στοιχεία'' στη γειτονιά, ή στη περιοχη, έτσι είμαι πάντα ανησυχος για το πώς ειναι τα πραγματα.

«Ο  Löfven είναι πολύ ευχαριστος τυπος»

Στη συνέντευξη, διηγειται o Åkesson επίσης για το πώς νομίζει ότι το κομμα των SD επηρέασε τη συζήτηση για την πολιτική μετανάστευσης  και την μετανάστευση γενικα. Ισχυρίζεται επίσης (και ειναι κατα τη γνωμη μου σημαντικο, ότι ο ...δεξιος) πρωθυπουργός Fredrik Reinfeldt  "λαμπει απο μίσος και αηδία" όταν οι δύο συναντηθούν σε συζητήσεις.

Ωστόσο, για τον αρχηγό των Σοσιαλδημοκρατων,
Stefan Löfven, (ο οποιος σε αλλη συνεντευξη του εχει επισης δειξει οτι δεν εχει...προβλημα μαζι του!!)  ο Åkesson εχει μεγαλύτερη συμπάθεια!

-Είναι πολύ ευχαριστος τυπος . Αυτος δεν μιλαει για πολλα θεματα γι 'αυτό είναι δύσκολο να εκτιμηθεί πώς είναι, αλλά τις λίγες φορές που έχουμε συναντηθει , υπήρξε ευγενικος και ευχάριστος , λέει στην Aftonbladet .


Σχολιο του blog: Βγαλτε εσεις τα συμπερασματα σας για τον..''μελλοντικο πρωθυπουργο'', που πολλοι λενε οτι θα ειναι ο...''ευχαριστος και ευγενικος''  στους ...ακροδεξιους, ηγετης των Σοσιαλδημοκρατων Σουηδιας!!

2 σχόλια:

  1. Οικοδομούν "προφιλ" για τις εφεδρείες τους.
    Δεν υπολογίζουν, όμως, την...αηδία μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EYΡΥΤΑΝΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗ

    Οτι και να οικοδομησουν τετοιοι ..μισανθρωποι στηριζεται σε σαθρα υλικα και δεν μπορει να σταθει για πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)