6.6.14

''Καλό ταξιδι'', σύντροφε allufunmarx!



«Σε νέους κύκλους μπήκα/και τριγυρνώ σαν σφήκα/να δω αν έχει γλύκα» εγραφε ποιητικα κατω απο τη φωτο στο αβαταρ του στο google+ ο διαδικτυακος φιλος και συντροφος allufnmarx, που δεν ειχα την τυχη να γνωρισω απο κοντα και φυσικα δεν μπορω να πω οτι τον γνωριζω καλα.  
Oμως τα ασχημα νεα που πολλοι απο εμας τους διαδικτυακους φιλους του μαθαμε χθες το βραδυ, μας εκαναν να θυμηθουμε τον συντροφο, που ειχε λειψει αρκετους μηνες απο το TL και κανεις δεν ηξερε τι ειχε συμβει.  

@allufunmarx: Κι αυτοί οι athenistas πού χάθηκαν; Να πάνε να ζωγραφίσουν στα σχολεία δασκάλους, στα νοσοκομεία γιατρούς, νοσοκόμες, γάζες… εγραφε στο ΤL πριν απο μηνες. 

Τελικα ποσο καλα ξερουμε καποιους ανθρωπους που συχνα συναναστρεφομαστε στα social media, τους οποιους συχνα τυχαινει και μη γνωριζουμε στη καθημερινη ζωη, κι ομως για ενα διαστημα καναμε παρεα στο διαδικτυο, γελουσαμε, ειτε και συχνα θυμωναμε με τους...μη «πεφωτισμενους» ηγετες της χωρας αυτης και τα δεινα που επιφυλασσουν για μας, οι περισσοτεροι απο αυτους! 

Ο allufunmarx ηταν αυτο που λεμε, ντομπρος ανθρωπος, ετσι τουλαχιστον καταλαβα εγω, δεν ''μασουσε'' τα λογια του, ουτε τον ενδιεφερε να γινει αρεστος στους αλλους. 
Ελεγε τα πραγματα οπως τα ενοιωθε, ηταν εξ αλλου οπως ο ιδιος ελεγε ''ανερυθριαστα κοκκινος'' και ηταν προς τιμην του και γι αυτο ειτε τον συμπαθουσε κανεις,  ειτε οχι και ετσι θα το ηθελε και εκεινος, φανταζομαι.


''Καλο σου ταξιδι'', συντροφε.... 
 

8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μπορώ να το πιστέψω, μάλλον δε θέλω, να το πιστέψω ότι είναι αλήθεια και γι αυτό, ο ενικός, γι αυτό διαγράφτηκε και το πρώτο σχόλιο γιατό όλα μπήκαν ανάποδα με αυτό το νέο...:(((((((((((((((((((((((((

      Διαγραφή
    2. giannis

      Διαβασε επισης και αυτο το αρθρο> http://bit.ly/1uxqEP2 που δινει περισσοτερες πληροφοριες για τον φιλο AFM

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ένας στρατολάτης

      Κι ομως..αληθινο. Κριμα που αργησαμε τοσο να το μαθουμε ;(

      Διαγραφή
  3. Μεγάλο το σοκ ...

    Καλό του ταξίδι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό ταξίδι στο σύντροφο παρέα με μια από τις 326 http://www.youtube.com/watch?v=9BZ4mobFCgo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)