13.1.11

To στυλ...Ιεροεξεταστή, τα κανάλια, οι ωραίοι (και οι άσχημοι...)

N αγιασει το στομα του δήμαρχου Στυλίδας (και ακρως συμπαθητικου) Γκλετσου, που αποκαλεσε ''άσχετους'' τους παρουσιαστές του Σκαι, οταν εκείνοι θεωρησαν εαυτους....προσβεβλημενους και διέκοψαν τη σύνδεση, μιλωντας μαλιστα μετα για..."τσαμπουκάδες", στα σίριαλς που έπαιζε ο Γκλετσος! (Η ζηλεια ομως, αγαπητοι μου, οπως ο βηχας και ο ερωτας, ειναι πραγματα που δυσκολα κρυβονται...) 

Οι οχι και τοσο συμπαθεις, πρεπει να ομολογησω, παρουσιαστες, οπως και αλλοι γνωστοι και μη εξαιρετεοι συναδελφοι τους, στα Ελλ. ΜΜΕ νομιζουν, ή θελουν τουλαχιστον να νομιζουν οτι προσφερουν....''εργο ιερον'', στο τηλεπτικο κοινο, γι αυτο φαινεται συχνα παιρνουν ..υφος ανωτατου ιεροεξεταστη, για να θεσουν ερωτησεις και να κρινουν τους αλλους...
Φυσικα τα ιδια εχουμε δει και στην ..Αγγλια, (βλ. Jody McIntyre) αλλα, ευτυχως, οχι, ακομa, στη Σουηδια, οπου το στυλ ..''ιερoεξεταστη'' στα ΜΜΕ, πως να το κανουμε, θεωρειται αρκετα...passé, στα 2011! 
Πισω στο θεμα μας, ομως, οταν ρωτησαν Γκλετσο, αν έχει μετανιώσει για αυτα που εκανε, πηραν την αναμενομενη απαντηση, που φανταζομαι θα τους εκνευρισε: περισσοτερο: ''Θα συνεχίσω να ρίχνω τις μπάρες μέχρι να δοθούν οι κάρτες ελευθέρας στους δημότες''


Ειναι ομως γνωστος και αναμενομενος ο ρολος ολων των...γνησιων υπηρετων συμφεροντων. Ποιος ειναι; Να συκοφαντησουν και να μειωσουν τον αντιπαλο και οταν δεν το καταφερνουν, καταφευγουν σε μια παγεια θεση, που ολοι οι κρατικοδιαιτοι παπαγαλοι ακολουθουν κατα γραμμα...Θετουν δλδ. το δηθεν κοινο καλο, υπερ παντων...Εδω, βρηκαμε το θεμα της ...ασφαλειας (!) του ανοιγματος στο δρομο, απο τη πτωση των προστατευτικών μπαρων, το οποιο ''βάζει σε....κινδύνους τους οδηγούς''! !
Το οτι  ακουγοντας τετοιου ειδους ''επιχειρηματα'' και οδηγωντας αυτοκινητο, μπορει ειτε:

a. να σου φυγει το τιμονι απο τα νευρα, 
ή
b. να θελεις να οδηγησεις καταπανω στο τηλεοπτικο συνεργειο που μεταδιδει αυτα τα ...φαιδρα, αυτο, αναρρωτιεμαι, δεν ειναι....''κινδυνος'' για τους οδηγους;

38 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Ελβα, χωρίς να θέλω να δικαιώσω τους υπαλλήλους του Αλαφούζου, να σε πληροφορήσω ότι το πρωί ο Γκλέτσος, μπαίνοντας στον εισαγγελέα φώναξε "δεν κυβερνάμε εμείς την Ελλάδα." Αυτό, εμένα μου φέρνει σε "καλάμι". Και αυτό το καβαλάνε συνήθως όσοι εκτίθενται στο "γυαλί". Δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Swell

    Δεν ακουσα γι αυτο το περιστατικο που λες και δεν μπορω να ξερω αν εχω δικιο για τις υποψιες μου, αλλα αν εννουσε αυτο που ολοι φανταζομαστε και λιγοι τολμουν να πουν 'εξω απο τα δοντια', τοτε, για μενα, καλα εκανε, κι ας του σερνουν ο τι θελουν!
    Που ξερεις τετοια ..''καλαμια'' μπορει και να ειναι απαραιτητα στις μερες μας... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η γνωμη μου ειναι...
    Οσο τρελλο κι αν ακουγεται...
    Οτι, αν δεν ακουγεσαι, απο πουθενα,
    οσο μιλας λογικα και χαμηλοφωνα...
    Δεν σ ακουει κανεις...Οσο μιλας στο περιθωριο των εξελιξεων και των γεγονοτων...
    Δεν μπορεις να πιεσεις κανεναν...Οσο δικιο κι αν εχεις...Οπως στην περιπτωση των κατοικων της Στυλιδας, η της Κερατεας..
    Τοτε τι μενει να κανεις...;;;
    Να το αποδεχτεις και να σκυψεις..;;
    η
    Να παλαιψεις με νυχια και δοντια, για το δικιο σου..;;
    Να μεινεις "κυριος" και ψυχραιμος,
    και ταπεινωμενος..;;
    Η να πολεμησεις, με τα ιδια μεσα, οσους σε δουλευουνε τοσα χρονια..;;
    Διαλεξε...
    Δικη σου η ευθυνη, και η επιλογη...
    Οσο μπορεις ακομα να διαλεγεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παληκαράκια αυτά δεν ήταν που ήταν στην ΕΡΤ και φύγανε γιατί δεν δεχόντουσαν τις περικοπές των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που έπαιρναν;;;.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν είναι να 'ρθει, ας έρθει κι από τον Γκλέτσο. Κι αν συνεχίσει να αντιδρά με τσαμπουκά σε ό,τι ενοχλεί τους κατοίκους που εκπροσωπεί, δυο φορές μαγκιά του. Συγγνώμη, αλλά έρχεται κάποτε η ώρα που τα λόγια τελειώνουν. Δηλαδή ο Γκλέτσος θα είχε καταφέρει να δοθούν οι κάρτες ελεύθερης διέλευσης στους κατοίκους του δήμου του αν ήταν στο studio με τον Λυριτζή και τον Οικονόμου και συζητούσαν χαλαρά μέχρι να "πέσουν" οι διαφημίσεις και να "περάσουμε στο επόμενο θέμα;". Οι πολλές συζητήσεις μας έφεραν εδώ. Κι αν χρησιμοποίησε την αναγνωρισιμότητά του για να πετύχει αυτό που ήθελε για τους δημότες του, πολύ καλά έκανε. Νομίζω ότι οι κάτοικοι της Στυλίδας μια χαρά είναι τώρα που κέρδισαν αυτό που δικαιούνταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Elva καλησπερα απο μια Αθηνα ''μουντη'', αυτα τα κοπροσκυλα των γ...καναλων, που κανουν τους ''ιεροεξεταστες'', αυτα τα σκουλικια που νοιαζονται πως θα ξοφλησουν το δανειο της μεζονετας τους, αυτοι οι τσανακογλυφτες, που δεν ''ξερουν'' για τα λαθραια πετρελαια των αφεντικων τους, για τα πλασματικα τιμολογια, των αφεντικων τους, για τα χρεωστουμενα εκατομυρια ευρω στα ασφαλιστικα ταμεια του τυπου η την διαπλοκη με τις μιζες και τις μεσιτειες για οπλικα η ''λοιπες'' εργολαβιες, των αφεντικων τους, αυτα τα κατσαριδακια, τολμουν και ''κανουν'' οι ΓΕΛΟΙΟΙ, κριτικη, οχι στον ΓΚΛΕΤΣΟ, αλλα στην συμπαρασταση και συμμετοχη του κοσμου, που εστω και για τις ''μπαρες'', σηκωθηκε απο τον ''καναπε'', οι γυμνοσαλιαγκες, οι ''πνευματικοι'' δουλοι των εχοντων και κατεχοντων, αυτο κανουν, ''χτυπανε'' το σαμαρι για να φοβηθει ο γαιδαρος, ενορχηστρωμενο ολο το ''σκυλολοι'', απο τον ΣΚΑΙ, την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, τα ΝΕΑ, το ΒΗΜΑ, οι λακεδες κουνουν το δακτυλο στον κοσμο, λειτουργημα αυτη η δημοσιογραφια, η δημοσιογραφια των τσατσων του συστηματος.
    Τους ''ξερω'' απο ''μεσα και απο εξω''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου αρέσει ο τσαπουκάς του. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτό το κράτος σε οδηγεί στην "παρανομία" γιατί το ΙΔΙΟ συνεχώς παρανομεί!
    Στο τέλος θα μας κάνουν να πάρουμε τα ντουφέκια.. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ! Θέλουν να μας τρελάνουν εντελώς;
    Και ναι οι δημοσιογράφοι είναι υπηρέτες των εργολάβων διευθυντών τους.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.
    Ομοίως και στην Κερατέα.. ΧΥΤΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΣΕ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ..
    Να τους τα χώνουν και άλλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοιτάξτε,αυτοί οι κύριοι είναι νόμιμοι άρα ηθικοί.Δεν μπορούν να συζητούν με κάποιον,ο οποίος είναι παράνομος άρα ανήθικος(απλή λογική...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ και αρκετούς μήνες έχει αναπτυχθεί μια κίνηση πολιτών κατά των διοδίων που στην αρχή την υποτίμησαν αλλά όλο και φουντώνει και πάει.
    Όσο για τον Γκλέτσο, καλά έκανε ο άνθρωπος αλλά να: επειδή είναι κομμάτι μιντιακός κρατάμε και κάποιες επιφυλάξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φαίνεται ότι η ατάκα για τα σίριαλ έχει γίνει καραμελιτσα...

    http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2011/01/blog-post_6424.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαλησπερα φιλε μαχαιρη

    Και η δικη μου γνωμη μου ειναι οτι αν περιμενει κανεις να τον αποδεχτουν και αν τον δικαιωσουν αυτοι που εχουν καταλυσει τα παντα τοτε θα πρεπει να περιμενει κανεις μια ζωη και ...αν δλδ ποτε δικαιωθει για το οτι δεν ειναι...νομιμος. Αραγε ειναι νομιμα αυτα που γινονται στη χωρα χωρις την συγκαταθεση της πλειοψηφιας;
    Ευθυνη και επιλογη ειναι ατομικα δικαιωματα, οπως το καταλαβαινει κανεις πραττει, εφ οσον δεν βλαπτει ζωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε Θαναση Ξ.

    Αυτα ηταν τα ..παλλικαρια και καλα που μας το υπενθυμισες, για να μη ξεχναμε ποιοι μιλανε....

    Καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερα φιλεΚαρτέσιε

    "Οι πολλές συζητήσεις μας έφεραν εδώ" ειναι το μονο σιγουρο oπως και μια παραξενη αισθηση του δικαιου που ομως αναγνωριζει τη μια πλευρα ΜΟΝΟ των πραγματων! Χαιρομαι για ατομα που ξεφευγουν απο τη μιζερια του...υπακοου πολιτη και φυσικα "καλα εκανε" αν χρησιμοποίησε την αναγνωρισιμότητά του για να πετύχει αυτό που ήθελε για τους δημότες του.
    Μακαρι να ειχαμε κι εμεις τετοιους αγωνιστες δημαρχους που θα μας συμπαραστεκοταν οταν τους χρειαζομασταν.
    Τυχεροι οι κατοικοι της Στυλιδας για την υποστηριξη που εχουν και ελπιζω να συνεχιστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε Δημητρη

    Καλησπερα και εχεις δικιο να αγανακτεις οταν λες τους ξερεις καλα.
    Εδω τους ειδα εγω απο Σουηδια και...αγανακτησα με τη φτηνη τακτικη τους που εχει σκοπο και μονο να αποπροσανατολισει.
    Φαινεται δλδ ξεκαθαρα και για οσους δεν ...καταλαβαν! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Roadartist

    Σωστα. Απο τη μια εχουμε το θεμα της ...Κερατεας, απο την αλλη τα..διοδια..Ελεος πια, τι κρατος ειναι αυτο που με τις αδικιες του οδηγεί στην "παρανομία". Οι δε δημοσιογράφοι είναι οπως τα λες υπηρέτες των διευθυντών τους. Μακαρι ο κοσμος να καταλαβει τι γινεται και να σταματησει να αναλωνεται σε ψευτικα διλημματα περι νομιμοτητος και μη...Οσοι δεν ειναι μαζι τους θεωρουνται εκ των πραγματων...παρανομοι. Η πρωτη φορα, ή μηπως η τελευταια ειναι, που ακουμε κατι τετοιο;

    Καλο βραδυ φιλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σελιτσάνεμας

    Ναι, ειναι η ιδια λογικη (των σχολικων μας βιβλιων)..
    Ο "αστυφύλακας είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυφύλακας είναι μπουζούκι"

    Πιο ...λογικο επιχειρημα δεν εχω ακουσει! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλε navarino

    Μακαρι να δηιουργηθουν και αλλες κίνησεις πολιτών που διεκδικουν τα δικαια τους. Ο ειλικρινης ακτιβισμος πιστευω οτι εχει μελλον, οταν φυσικα δεν παιζει τα παιχνιδια της εξουσιας. Όσο για τον Γκλέτσο στη φαση αυτη λεμε μπραβο του, μακαρι να εχει το κουραγιο να συνεχισει.
    Το οτι ειναι ...μιντιακος, οπως λες, δεν ειναι προβλημα εφοσον παραμεινει σωστος και συνεχισει τον αγωνα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλη Ιθάκη

    Καλησπερα. Τι να σου πω, δε βλεπω σηριαλς εδω και ετσι δε ξερω... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παρεξηγήθηκαν οι κουτσομπόλες των επικοινωνιακών αγωγών?Όξος,το εκ σταφυλών!Κάνει καλό!
    Όσο για τον κ.Γκλέτσο,ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη,δεν είδα παρουσία κομάτων της αντιπολίτευσης να τοποθετούνται στο θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14.1.11

    Τα πράσινα παπαγαλάκια του σκάι, του μέγκα και άλλων σταθμών, που κάποιοι - δεν ξέρω γιατί - τους ονομάζουν ... δημοσιογράφους, είναι ό,τι χειρότερο έχει αναδείξει ποτέ αυτή η χώρα !

    Εγώ, έχω πάψει, πλέον, να τους βλέπω !
    Επί της ουσίας.
    Είναι γεγονός ότι ο Απόστολος Γκλέτσος με τις παρεμβάσεις του, έφερε στον αφρό τις εγκληματικές σε βάρος του κόσμου ενέργειες κυβέρνησης και μεγαλοκατασκευαστικών εταιρειών.
    Αυτοί οι "δημοσιογραφίσκοι" της πλάκας, αυτούς υπηρετούν.
    Απ΄αυτούς πληρώνονται !
    Αυτό δεν μπορούν να αφήσουν να "περάσει" !

    Με την ευκαιρία.
    1. Συμφωνώ και συμπαρίσταμαι με τον Απόστολο Γκλέτσο.
    2. Θα ήθελα να μάθαινε ο κόσμος τη στάση ευθύνης και συμπαράστασης που επέδειξε το ΚΚΕ !
    Όχι ότι πειράει που δεν έγινε, αλλά ...

    Πολύ Καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος14.1.11

    Καλημέρα Έλβα :))

    Να συμφωνήσω με τον Καρτέσιο για τον τσαμουκά και τη μαγκιά του Γκλέτσου αλλά και με τον Triton πως ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη...
    Σε αναμονή, λοιπόν!

    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα βορεινή μας Φίλη!

    "Αυτα τα κοπροσκυλα των γ...καναλων", που λέει και ο Δημήτρης, δεν είναι που σε κάθε αγωνιστική κινητοποίηση ψάχνουν να βρουν πού "ενοχλείται" και "κινδυνεύει" ο κόσμος; (εννοώντας βέβαια το Σύστημα που υπηρετούν) Ας θυμηθούμε τι έλεγαν για τα μπλόκα των αγροτών, τις απεργίες των ναυτεργατών, τις στάσεις εργασίας των εργαζόμενων στις Μεταφορές και τόσα άλλα...

    Εν προκειμένω ο Γκλέτσος, ως εκλεγμένος άρχων της περιοχής, φυσικά και δεν... αυτοδίκησε! Τους ενοχλεί φυσικά η στάση του και ότι πέρασε από το ΚΚΕ, το οποίο (παρότι δεν τον στήριξε εκλογικά) ήταν δίπλα του σ'αυτόν τον αγώνα.

    Και για τον "τσαμπουκά" του; Καιρός να νοιώθουν την οργή του λαού. Πήραν άλλωστε μια γεύση στην Κερατέα. Να δούμε τι θα πούνε σήμερα, που το ΠΑΜΕ "ελευθέρωσε" όλα τα διόδια της χώρας. Αλλά και πάλι, ποιός νοιάζεται τι θα πουν αυτοί; Ο λαός είναι το ζήτημα!

    Καθυστερημένα σε επισκέπτομαι, για την νέα χρονιά, κρατάω όμως ευχές και καλούδια, κόπιασε να σε τρατάρω! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο το Γκλέτσο, φέρθηκε σα δήμαρχος. Αλλά αυτό που έπρεπε να ειπωθεί απ' το στόμα του, δεν το άκουσα: ότι τα διόδια είναι ληστεία, όχι μόνο για το λαό της Στυλίδας, αλλά και για όλους τους λαούς. Δηλαδή, όλοι εμείς που δίνουμε 50 ευρώ για να πάμε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και να γυρίσουμε, δεν έχουμε πληρώσει αυτούς τους δρόμους; Απορώ πώς υπάρχει άνθρωπος που θεωρεί φυσιολογικό να υπάρχουν διόδια στους δρόμους! Και ζητάει για το λαό του free pass. Ωραίες αυτές οι δυναμικές κινήσεις, αλλά ακόμα καλύτερες όταν στο φόντο τους μπαίνει το ζήτημα της αλλαγής εξουσίας: Ο λαός μπορεί να ζήσει χωρίς τους νταβατζήδες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος14.1.11

    Επικαλούνται τα παπαγαλάκια τον νόμο,
    ξεχνώντας φένεται
    ότι ο μόνος νόμος που υπάρχει
    ή που θα έπρεπε να υπάρχει,
    είναι βάσει της λογικής, Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

    φάτε τα παπιγιόν σας κύριοι...
    ...τα "δελτία" σας, είναι πιο σήριαλ και απο τα σήριαλ.

    Το μόνο που με χάλασε με τον Γκλέτσο, είναι που είπε, "αμα βγούν οι κάρτες εντάξει" ενώ θα έπρεπε να πεί, "αμα πάρει τα διόδια ο διάολος εντάξει".

    Πάμε παρακάτω:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος14.1.11

    Καλησπέρα Elva,

    ότι και να είναι ο Γκλέτσος, όσες επιφυλάξεις και να έχουμε, εκφράζει αυτή τη στιγμή το αυτονόητο. Βέβαια ο "ακάλεστος" εντόπισε ορθά την διαφορά ότι ο Απόστολος θέλει "ελευθέρας" μόνο για τον λαό του.

    Το θέμα όμως είναι ότι προς το παρόν αυτό που κάνει αίσθηση είναι ο μαχητικός και ανυποχώρητος τρόπος που επέλεξε ο Γκλέτσος να εκφράσει την αντίθεση του ενάντια στα διόδια. Και δεδομένης της πανελλαδικής κινητοποιήσης ενάντια στα διόδια που λαμβάνει διαστάσεις χιονοστιβάδας, ο Γκλέτσος πιο πολύ φαίνεται κομμάτι αυτού του κινήματος παρά το ανάποδο! Επομένως πιστεύω ότι η όλη φάση λειτουργεί θετικότατα. Ανυπακοή, σύγκρουση, πράξεις και όχι λόγια!

    Ας δούμε παντού Γκλέτσους, Κερατεα κτλ και μη φοβάστε, λίγοι έχουν απομείνει σε οργανωμένες πολιτικές δυνάμεις που να μπορούν να εμπνεύσουν-προχωρήσουν τον αγώνα της ανατροπής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος15.1.11

    Μια άλλη διάσταση στο θέμα.
    Ευτυχώς η δυναμική παρέμβαση στο θέμα "διόδια" του Αποστόλη του Γκλέτσου, "έπαιξε" στα κανάλια !
    Είδε ο κόσμος ότι όταν παλεύει για ένα θέμα (γιατι ο Αποστόλης δεν ήταν μόνος του στον αγώνα αυτόν, είχε και το λαό της περιοχής μαζί του και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα) τελικά δικαιώνεται !

    Η χθεσινή παρέμβαση του ΠΑΜΕ, ΜΑΣ, ΠΑΣΕΒΕ κλπ. που άνοιξαν τα διόδια σε 21 σταθμούς, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ "ΠΑΙΖΕΙ" !
    Για να καταλάβουμε για άλλη μία φορά πόσο πουλημένοι είναι οι δήθεν "δημοσιογράφοι" μας !!!

    Πολύ Καλημέρα, Καλό Σαββατοκύριακο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Kαλημερα φιλε Triton

    Οπως λες! Ξυδακι για κατι τετοιους που οντως κάνει και καλό! ;) Θα συμφωνησω οτι μονο ο Γκλέτσος δε φτανει οπως και το οτι θα επρεπε και αλλοι απο την αντιπολίτευση να ειχαν παρει θεση. Ας ελπισουμε να συνειδητοποιησουν ολοι οτι καποια ζητηματα ειναι κοινα και θα επρεπε να απασχολουν ολη τη χωρα, οχι μονο τοπικες κοινωνιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φιλε μου faro

    Θα συμφωνησω για το ρολο των απανταχου...παπαγαλων των καναλιων και πολυ καλα κανεις που δεν τους βλεπεις...
    Καμμια φορα αναρρωτιεμαι ομως ποιοι τους βλεπουν ακομα και ΓΙΑΤΙ;
    Επισης να ξαναπουμε οτι τα ΜΜΕ διαλεγουν ποιες ειδησεις να προοωθησουν και ποιες να.. θαψουν! Ετσι "επαιξε" για τους δικους τους λογους, βεβαια, το θεμα Γκλετσος που επρεπε να προβληθει οχι για το μιντιακο του προφιλ που κι αυτο φροντισαν να το "στραπατσαρουν" τα ΜΜΕ αλλα επειδη δειχνει αγωνιστικοτητα εστω και για τοπικους και μονο λογους...Για μενα ειναι κι αυτο σημαντικό. Τωρα για το οτι δεν προβαλλαν τη χθεσινη παρέμβαση του ΠΑΜΕ, ΜΑΣ, ΠΑΣΕΒΕ κλπ. που άνοιξαν τα διόδια σε 21 σταθμούς, δεν ειχα καμμια αμφιβολια οτι ετσι θα εκαναν... Δυστυχως οταν οι ...παπαγαλοι διαλεγουν τις ειδησεις που θα προβληθουν, τι μπορουμε να περιμενουμε;

    Καλό Σαββατοκύριακο επισης! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλη μου me :)

    Oπως τα λες ειναι, φιλη μου!
    Σε αναμονή και με ελπιδα :)

    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φιλε Πορτιάτη

    Καλημέρα! Αθυτοι κανουν τη μεγαλυτερη ζημια με το τροπο που επιλεγουν να μεταδωσουν ειδησεις, ειτε για μπλόκα αγροτών, ειτε για απεργίες ναυτεργατών, ειτε τις στάσεις εργασίας των εργαζόμενων στις Μεταφορές, κλπ, οπως λες
    Ο Γκλέτσος και ο καθε .... " Γκλέτσος" που αντιστεκεται τους ενοχλεί, (αν εχει μαλιστα και συνδεσεις με το ΚΚΕ τους …ενοχλει ακομη περισσοτερο!!) Εγω δεν ενοχλουμαι παντως απο τετοιους..."τσαμπουκάδες" οταν ειναι για το καλο του λαου. Κατι αλλες... "τσαμπουκαλιδικες" ενεργειες που γινονται χωρις τη συγκαταθεση του λαου και για να μας βλαψουν, αναρρωτιεται κανεις γιατι δεν ενοχλουν καποιους, που δηθεν επικαλουνται λογους "νομιμοτητας", για να επιτεθουν σε οσους αντιστεκονται σημερα;

    Υ.Γ
    Καλη χρονια επισης! Θα περασω απο τη γειτονια σου, για τα...
    κερασματα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φιλε μου Ακάλεστε

    Kι εγω ετσι λεω "Mπράβο του, επειδη φέρθηκε σα δήμαρχος"! Περιττο να πω οτι συμφωνω απολυτα μαζι σου και οπως ειπα και πιο πανω το ζητημα δεν ειναι μονο τοπικο αλλα συλλογικο. Δεν καταλαβαινω γιατι χρειαζονται διοδια και σε ποιες χωρες υπαρχουν ακομα (τετοια χαρασια οπως τα)...διοδια; Nα επαναλαβω κι εγω αλλη μια φορα αυτο που λες οτι ο λαός μπορεί να ζήσει (και μια χαρα μαλιστα!) χωρίς νταβατζήδες!

    Υ.Γ
    Δε ξεχναω την υποσχεση μου, μη νομιζεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλως τον poexania

    Χαχα! Πολυ καλο το... "Φάτε τα παπιγιόν σας κύριοι... " και θα αναγκαστουν, οταν ισχυσει ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ, οπως λες! Εχεις δικιο για το οτι πρεπει να καταργηθουν τα διοδια, αλλα αν υπαρξουν πολλοι περισσοτεροι ...Γκλέτσοι που θα το απαιτησουν σιγουρα θα γινει!...Οργη λαου, δε λενε;

    Εφ οσον ομως δεν βλεπουν γενικη λαικη αγανακτηση, γιατι να μην συνεχισουν να ...εισπραττουν και απο τα διοδια και απο τα υπολοιπα...χαρατσια που εχουν επιβαλλει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλημερα φιλε Παυλο

    Συμφωνω απολυτα! Φτανουν τα λόγια και ας ελπισουμε οτι θα υπαρξουν κι αλλοι που θα μιμηθουν τον δημαρχο και θα μπορεσουν να εμπνεύσουν και τους υπολοιπους, πολλοι απο τους οποιους, οπως καταλαβαινω, δειχνουν δυστυχως να ..αναλωνονται σε γελοια διλημματα περι δηθεν νομιμοτητας καποιων πραξεων...
    Ειναι πιστευω αναλογο του αμα σου καινε το σπιτι καθεσαι εσυ να σκεφτεις ποιος ειναι ο ...νομιμος τροπος να σβησεις τη φωτια; (!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τόχω γράψει κι αλλού:
    Νάρθουν οι Γκλέτσοι, για να φύγουν οι λέτσοι!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φιλε Αsteroid

    Πολυ σωστα εκανες που το ειπες (και ξαναπες το και αλλου!:) ωστε να γινει κατονοητο σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος16.1.11

    Πολύ πολύ Καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος17.1.11

    Καλημέρα, Καλή Δημιουργική Βδομάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπερα φιλε faro

    Καλη εβδομαδα και σ εσενα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)