25.2.11

Άμε στην...Ελλάδα του ΔΝΤ!

Προχθες ηταν αλλη μια μερα που σιγουρεψα οτι ΔΕΝ φταιω εγω για το οτι δεν εχω τον…κοινωνικο περιγυρο που ειχα χρονια πριν, οταν ολα γυρω μας για καποιο περιεργο λογο φαινοντουσαν ...θετικα και αισιοδοξα, (..και τρια πουλακια κάθονταν!) αλλα ηταν, ή μηπως δεν τα βλεπαμε, τοτε; 

Βεβαια ολο και καποιες υποψιες ειχα περι του ζητηματος, αλλα ολο ανεβαλλα τις..."κακες" σκεψεις γιατι, βεβαια, ποιος θελει να παραδεχτει οτι δεν ειναι τοσο ..."κοινωνικος", οσο ηταν; 
Τι αραγε εφταιγε; 
a. Μηπως το οτι δεν αγοραζω trendy πραγματα και ετσι διχως αλλο εχω μεινει ΠΟΛΥΥΥΥ πισω! Ουτε καν ξερω και ουτε δινω δεκαρα ποιο ειναι το τελευταιο κινητο της  Νokia, (τοσο ....πισω μιλαμε! )
b. Μηπως επειδη δεν παω εξωτικα ταξιδια, τα οποια θα πρεπει να διαφημιζω δεοντως μετα ωστε να εχω κατι να λεω για το ταξιδι στη Ταυλανδη οπου ολοι ηταν....''πτωχοι και φωναζαν ζητω το δολλαριο''; Ειναι ενα θεμα ...κοινωνικης συζητησης κι αυτο σε ορισμενες παρεες, πως να το κανουμε; Για τι θα μιλησεις εξ αλλου, αν οχι περι ....ανεμων κι υδατων;
c. Μηπως, λεω,...μηπως, φταιει οτι δεν εχω κανει ....ριζική αποτρίχωση για μασχαλες και ποδια με..lazer, αλλα επιμενω κι εγω στις γνωστες φτηνες λυσεις, που καμμια γυναικα απ αυτες που μοστραρουν σε περιοδικα και αλλες φυλλαδες δε θα καταδεχοταν; 
d. Α, ναι, ουτε κομμωτηριο παω καθε Σαββατο, οπως κανει ο ...''καλος κοσμος,'' ε, λοιπον το ομολογω ειμαι ασυγχωρητη και καλα να παθω που δεν ειμαι και αρκετα ''κοινωνικη'' ! 

Γι αυτο σας ρωτω, ποιος θελει να πει στον εαυτο του οτι τελικα εχουν μεινει πεντε-εξι το πολυ ατομα με τα οποια μπορει να κανει ακομη συζητησεις, χωρις να αισθανεται οτι EITE του ...προσβαλλουν την νοημοσυνη, EITE ο ιδιος θα πρεπει να πεσει σε ενα τοσο χαμηλο επιπεδο που να ανεχεται ο τι  ακουσει, χωρις να μπορει να στειλει τον αλλο εκει που θα επρεπε! 
Αν θελουμε βεβαια να ειμαστε ακομα …ευγενεις  οπως αρμοζει σε οσους ειναι μνημονιοπληκτοι ειτε το ηθελαν, ειτε οχι, μπορουμε να τους πουμε, "αμε και στην Ελλαδα του ΔΝΤ ρε συ! " που θα μας πεις  π.χ οτι η παρακατω δηλωση του ΓΑΠ ειναι ...λογικη, κατ εσε;

«Θα ήθελα κι εγώ να διαμαρτύρομαι μαζί σας, επειδή δεν είμαι ευτυχής με τα όσα συμβαίνουν. Γιατί να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση;». Δεν αρκούν, όμως, οι διαμαρτυρίες. Πρέπει να αλλάξουμε τη χώρα μας. Είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε και νομίζω ότι και ο Ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος»

Που την βλεπουν καποιοι την ..αποφασιστικοτητα να ... "μπει ταξη στο χαος", εγω παντως, μονο την ...φασιστικοτητα του Πασοκ βλεπω, σε ολες τους τις πραξεις οι οποιες αποβλεπουν στην εξαφανιση των...Ελληνων, εχω πια πεισθει!
Σε λιγο οι μονοι Ελληνες θα ειναι αυτοι που μενουν στο ....εξωτερικο, ως ...ειδος υπό εξαφάνιση ! 
Ας με πουν συνωμοσιολογο, θα το αντεξω! Αυτο που δεν αντεχω ειναι να μου λενε οτι το ΔΝΤ ειναι "αναγκαιο" για τη χωρα μου, ενω εγω βλεπω οτι συνθλιβει τους ανθρωπους, ανεβαζει τα ποσοστα ανεργιας και βοηθα τους ...πλουσιους να μη φτωχυνουν και γινουν σαν κι εμας, ...κακη ωρα!  


14 σχόλια:

  1. Pantws egw mia xara se vriskw! ;P Oso gia to koinwniko perigyro pou les oti twra den exeis, who cares? Exeis gyro sou afta ta liga atoma poy vlepoyn ta pragmata opws esy, tote ti allo 8eleis?

    Oi en Elladi Ellines kati exoyn pa8ei fainetai kai vriskoun to ΔΝΤ αnagkaio, ti na pw re gmt?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. e.Δεν νιαουρίζεις αρκετά, οπως οι κυρίες των περιοδικών. Ειναι στην μόδα το νιαούρισμα, δεν το ηξερες; Αχ, αδιαβαστη και εσυ.

    f.Εισαι αλλεργική στο ΔΝΤ, ε λιγο το εχεις αυτο;
    Και εσύ βρε κορίτσι μου. Μιλα για φούστες και για ιστορίες της κλειδαρότρυπας, το αγόρι μου και η θάλασσα, μην τους βάζεις δύσκολα.

    5-6; και εμεις εδώ τι ειμαστε δηλαδη;
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25.2.11

    Είμαστε πολλοί που βλέπουμε τα πράγματα όπως εσύ ...
    Πάρα πολλοί !

    Άρα ;
    Άρα ο περίγυρός μας (είτε λέγεται κοινωνικός είτε όχι) είναι όχι απλά επαρκής ... μεγάλος ... ή ό,τι άλλο θέλεις, αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ !

    Γεια χαρά σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλος αλλά πολύ φοβισμένος ή αρκετά βολεμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον ΓΑΠ τον έχετε παρεξηγήσει.Είναι ευαίσθητος άνθρωπος.Διεθνές πρότυπο.Αφού και ο Καντάφι σκέφτεται να πει στους Λίβυους:"σας καταλαβαίνω και σας συμπονώ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα αυτά τα παθαίνεις επειδή είσαι λαϊκίστρια, συναισθηματική, παράλογη, υστερική, κλπ κλπ. Επιτέλους λίγη 'νηφαλιότητα'. Λίγος 'Ορθολογισμός'. Πα πα πα...

    :)))))))))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Elva καλημερα απο μια Αθηνα μουντη και κρυα.
    Εκτος αυτων των ''κακων'' συνηθειων που ομολογεις, εχεις και το μεγαλυτερο ''κακο'', εισαι αγυριστο κεφαλι, πολιτικος χωρος ειναι αυτος που ''διαλεξες''? Και εχεις, πολυ ''μπαναλ'' ιδεες, πολυ παρωχημενη ιδεολογια, ξεπερασμενο συστημα, μα και εσυ βρε κοπελα, τοση βορεια Ευρωπη εχεις δει, ακομα εκει με τους ''λατρεις'' του Σταλιν, να θελεις παρεες!
    Αντι να απολαμβανεις την οικογενειακη σου θαλπωρη, εσυ εκει, κεθε τοσο να ''ανεμιζεις'' την κοκκινη παντιερα.
    Αγαντα Εlva, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ετσι και ας μην εισαι trendy!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Nik

    Μερικες φορες κι εγω αναρρωτιεμαι, αλλα ξερω τι ΔΕΝ θελω και κυριως τι δεν ειναι..αναγκαιο στην Ελλαδα!
    Εννοω φυσικα το ΔΝΤ!


    Να σαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπερα φιλη nefeli

    e. Με τις γατες τα εχω καλα αλλα οχι με τις..κυριες που τις μιμουνται! :)
    f. Οταν εχει κανεις ...αλλεργια ξερεις τι δυσκολο ειναι να το ξεπερασεις! ;))

    Eυτυχως που ειστε κι εσεις μαζι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε faro

    Mακαρι να ειναι οπως τα λες και να μεγαλωνει ολο και περισσοτερο ενας τετοιος προοδευτικος περιγυρος, εγω ισως επειδη ειμαι μακρια δεν το βλεπω....

    Καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. jerri

    Tι να πω;Κι εγω μερικες φορες ετσι τα βλεπω, αλλα οπως ειπα καισ το φιλο faro, μακαρι να κανω λαθος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλτατε μας Σελιτσανε

    Λετε; Α case of ...misunderstanding και μονο; Δεν το νομιζω ουτε εγω αλλα ουτε κι εσεις!
    Παντως ο Κανταφι καλα θα κανει να μας αδειασει τη γωνια πριν σκοτωσει και αλλους αθωωους!

    Πες μου το φιλο σου, δε λενε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε Θαναση

    Ειμαι ασυγχωρητη, το λεω και (δεν) το πιστευω! ;))

    Oσο για ..νηφαλιοτητα, τι περιμενεις Σαββατο βραδυ; ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε Δημητρη

    Τι να κανω, ποια αλλη σοβαρη σημαια να ..ανεμισω;
    Α καλα υπαρχει και αυτη του Πασοκ αλλα ευτυχως που ειναι.. πλαστικη και ετσι τη βαλαμε στο κλουβι για τα..παπαγαλακια! :))

    Καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)