30.3.11

Λετε να ξέρει καλύτερα ο...Οbama?




Ειμαστε εν μεσω απεργιων, πορειων και βιαιων επεισοδιων (και παλι στην ηρωικη Κερατεα) οπου τα ΜΑΤ ξεπερασαν εαυτους (και παλι) ....αδειαζοντας ο τι δακρυγονα ειχαν και δεν ειχαν στα ραφια τους, ενω ξυλοκοπησαν (και παλι) τους κατοικους, οι οποιοι επιμενουν να μην δεχονται να ζουν μεσα στα.… σκουπιδια, ενα αληθινα....μεγαλοπνοο οραμα, που oπως φαινεται εχει το ΠΑΣΟΚ, για ολη την Ελλαδα, το οποιο ομως δεν εκτιμουμε ολοι, δεοντως!  

Περιμενετε κι εσεις που τους ψηφισατε, τη σειρα σας, στις υπολοιπες περιοχες! ΟΛΟΙ ΘΑ...ΠΑΡΕΤΕ απο το μεριδιο της ...αναλγησιας του κρατους, για να μη πω οτι ολοι ηδη ...παιρνετε και δεν το εχετε ισως καταλαβει, γιατι αν το καταλαβαινατε θα εισασταν στη Κερατεα, οπως εκαναν μερικοι φιλοι bloggers και τους χαιρομαι πραγματικα!

Αντι ομως η κυβερνηση να φροντισει να λυσει, οπως θα εκανε οποιαδηποτε λογικη κυβερνηση στο κοσμο, τα τεραστια προβληματα που δημιουργουνται εξ αιτιας της αναλγησιας τους και της εμμονης τους να εξυπηρετησουν (και αυτοι οπως και οι προκατοχοι τους!) τα ντοπια και ξενοφερτα συμφεροντα, ...τρεχουμε ειτε στην Ευρωπη για ....κομπλιμεντα, ειτε  παρακαλουμε τον ...Οbama να μας επισκεφθει, τον Μαιο!

Ποιος ο λογος να ενταχθεί και η Ελλάδα στην ..Ευρωπαϊκή περιοδεία του προέδρου των ΗΠΑ, που συμφωνα με το προγραμμα του θα επισκεφθεί την Ιρλανδία, την Βρετανία, την Γαλλία και την Πολωνία;
Μεταξυ μας, δεν ειδα ουτε τη..Νορβηγια, ουτε την Γερμανια, ουτε φυσικα τη...Σουηδια, στο προγραμμα και ...ανησυχω λιγο! Τοσο...καλα παμε δλδ, που δε χρειαζομαστε καμμια....επιθεωρηση;

Μηπως η επισκεψη Οbama και τα...συγχαρητήρια που εδωσε προσφατα στον ΓΑΠ, για τα ''αποτελεσματα της συνοδου κορυφης και τις προσπαθειες του Ελληνικου λαου, στον τομεα της οικονομικης ανακαμψης (!) της χωρας'' λεγοντας οτι η Ελλάδα «τα καταφέρνει πλέον» (!) σκοπο εχουν να μας πεισουν, εφ οσον εμεις δε λεμε, ως αλλοι...απιστοι Θωμαδες, να πειστουμε για τις ….αγαθες προθεσεις της κυβερνησης; Λεω μηπως....

Η μηπως η συζητηση τους θα εχει να κανει με το οτι οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν (και παλι) την ''γεωστρατηγική σημασία'' της Ελλάδας, το οποιο σημαινει πολλα για την υποθεση αναμιξης μας, στο πολεμο της Λιβυης, που οπως ολοι οι πολεμοι δεν βγαινουν ποτε σε καλο στο λαο, εκτος ισως απο το κεφαλαιο και τους εφοπλιστες που ...τριβουν τα χερια τους απο τωρα....

Αλλα τι ξερουμε εμεις, ως Ελληνες, για τη χωρα μας, ας ρωτησουμε καλυτερα τον...Οbama και τον καθε Obama, οπως καναμε, παντα, σ αυτη τη χωρα!  Τωρα, θα αλλαξουμε; 

14 σχόλια:

  1. Εχεις απολυτο δικιο για το θεμα των ΗΠΑ, αλλά ειναι κατι χρονιο πλεον.
    Σε διαφορες κουβεντες εχω πει οτι περισσοτερο πλεον στη νοοτροπια μοιαζουμε με αμερικανακια παρα με ευρωπαιους πολιτες. Εσυ που ζεις στο βορρα θα εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη.

    Οσο για την Κερατεα, ως κατοικος της ανατολικης αττικης σχεδον απο τα γεννοφασκια μου εχω να δηλωσω το θαυμασμο μου για τον αγωνα των κατοικων. Ο οποιος δεν ειναι τωρινος, απλα τωρα πηρε αυτη τη μορφη.
    Εχω "ροβολησει" πολλες φορες προς τα κατω (και χθες το βραδυ ημουν εκει) και ευχομαι να μην εχουμε τιποτα ανεπανορθωτα παρατραγουδα γιατι το ματι πολλων κατοικων γυαλιζει επικινδυνα. Και με το ζορι τους κρατανε οι πιο ψυχραιμοι.

    Καλησπερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεχνάτε ότι ΗΠΑ και Βρετανία εξετάζουν το ενδεχόμενο να εξοπλίσουν τους αντίπαλους του Καντάφι,πράγμα στο οποίο αντιδρούν Γαλλία και ΝΑΤΟ.Όπερ έδει δείξαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30.3.11

    Μπαααααααααααα ;;;;;;;;;

    Θα έχουμε την μεγάλη ... τιμή να μας επισκεφτεί ο ... "αριστερός" Ομπάμας ;;;;;;;;

    Οποία ... ευτυχία !!!!!!!!!!

    Με το καλό !
    Θα τον ... περιμένουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπερα αντωνη

    Σχετικα με τη νοοτροπια ισχυει το ..."παντου τα παντα", αλλα ισως εχεις δικιο οτι πολλοι Ελληνες φερονται σαν ....Αμερικανακια, κυριως σε θεματα που ισως δεν εχουν και τοσο σημασια, ενω βλεπω οτι δεν αντιδρουν εκει που χρειαζεται! Στο βορρα, οι ανθρωποι ειναι πιο ενημερωμενοι και κατασταλαγμενοι σε αποψεις και πιο προσεκτικοι συνηθως στις αντιδρασεις τους, εκτος κι αν εχουν πιει πολυ, τοτε ολα... ανατρεπονται! :)

    Η Κερατεα, ειναι για μενα ισως η μοναδικη περιοχη της Ελλαδας σημερα που αγωνιζεται να σωσει αυτο που θεωρει αυτονοητο, κατι που η υπολοιπη Ελλαδα δεν εχει ΑΚΟΜΑ συνειδητοποιησει οτι …εχασε εκχωροντας δικαιωματα στη....τροικα του ΔΝΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε Σελιτσάνε

    Ολοι αυτοι που συναντήθηκαν χτες στη "διεθνή σύνοδο" του Λονδίνου ενδιαφερονται για τη μοιρασια της πλουσιας ...λειας της Λιβυης και λιγο τους ενδιαφερει ποιος θα βγει.. νικητης, αρκει να βαλουν στο χερι τα...πετρελαια, που ειναι το ζητουμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλεfaro

    Αφου τον...παρακαλουμε, λες να μην ερθει;!
    Συνηθως...ερχονται...ακαλεστοι, ποσο μαλλον οταν τους ..παρακαλει κανεις, οπως κανουμε εμεις μια ζωη με τις ΗΠΑ και οχι ...μονο! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εlva καλησπέρα!

    Και τα εξάρχεια εδώ και πολλά χρόνια είναι γόνιμος χώρος σκέψης και αντίστασης.

    Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Χρυσοχοιδης μόλις βγήκε το ΜΠΑΤΣΟΚ, ξεκίνησε απο εκεί την επιχείρηση Χούντα!

    Τα φιλιά μας σε όλη την Κερατέα.
    Να γίνει Κερατέα η καθε γειτονιά, από το Μάλμε μεχρι την Κεφαλλονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Elva καλησπερα απο τον ζεστο νοτο.
    Οταν τα εφερναν δυσκολα στους καυγαδες οι μικροτεροι, φωναζαν τον μεγαλο αδελφο για να καθαρισει.
    Ο προστατης του Γιωργαρα ε-ε-ε-ερχεται.
    Την βαψαμε, εχουμε να φαμε μποτιλιαρισμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε Ελβα, βρε Ελβα, τον Obama τον θέλει ο ΓΑΠας γιατί με την επίσκεψη θα ισοφαρίσει τις περικοπές στους μισθούς των ΜΑΤ. Με τις υπερωρίες που θα κάνουν. Το ίδιο ισχύει και για τους πυροσβέστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος31.3.11

    Πραγματικά, εμείς που είμαστε μακρυά δεν έχουμε πάρει χαμπάρι τι ακριβώς παίζει στην Κερατέα. Λέτε να γίνει εκεί η κοιτίδα κάποιας εξέγερσης;
    Καλά τώρα ο Ομπάμας, ας έρθει. Θα κλείσουν όλη την Αθήνα για όσο είναι εδώ, θα φέρουν την αστυνομία, το στρατό, τα ΜΑΤ, το ΝΑΤΟ, τη CIA, το FBI, τους Κλίγκον...
    Θα ψεκάσουν με υπνωτικό αέριο μη γίνει καμιά διαδήλωση, τα γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα! ΠΕΙΡΑΤΕΣ

    Οσες περιοχες θεωρουνται αντιδραστικες,ειναι σιγουρο οτι τυγχανουν στενης ...."εποπτειας"! Μακαρι να μπορουσαμε ολοι να ειμαστε διπλα στους κατοικους της Κερατέας, αυτοι ειναι οι μονοι Eλληνες σημερα που ξερουν να "φυλάττουν Θερμοπύλες"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦιλεΔημητρη

    Η πολυ...προστασια μας εφαγε απο τους...προστατες μας ολα αυτα τα χρονια!
    Πραγματικα, μονο το..μποτιλιαρισμα που θα φερει η επισκεψη αυτη, φτανει! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kαλημερα Swel

    Δεν το ειχα σκεφτει! Ειναι κι αυτο μια καποια...λυση! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε Αλέξανδρε Δελάρζ

    Δεν ξερω αν θα γίνει εκεί η κοιτίδα κάποιας εξέγερσης, αλλα βλεπω οτι δεν βρισκεται μια λυση εφ οσον η κυβερνηση αρνειται και να συναντησει τους κατοικους και να συζητησει μαζι τους.
    Δεν ειναι λογικη κρατους αυτη,ειναι ...''αποφασιζουμε και διατασσουμε''! Οταν μας μιλανε για Ευρωπαικα προτυπα, ας σκεφτουν καλυτερα σε ποια αλλη χωρα θα φεροταν ενα κρατος ετσι αυταρχικα προς τους κατοικους μιας περιοχης που εχει τοσους και τοσους λογους να μη γινει...σκουπιδοτοπος, επειδη ετσι βολευει καποιους ;

    Ας ερθει και ο Ομπάμα, οπως ηρθαν και οι προ αυτου, ’’the show must go on’’...
    Πρωτη φορα θα ειναι, μηπως, ή τελευταια; Ετσι κι αλλιως, ποιος τους πιστευει πια οταν...
    αλληλοσυγχαιρονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)