12.4.11

Και 10 ντοκυμαντέρ να δoύμε....


Εχουν απολυτο δικιο οσοι γραφουν οτι δεν εγινε και τιποτα αφοτου παρακολουθησαμε το debtocracy!
Για να ειμαστε ειλικρινεις δεν περιμενα οτι θα δω και τη... συντελεια του κοσμου, στην Ελλαδα, αμεσως μετα!

Η νοοτροπια της απαθειας, καλλιεργειται συστηματικα, εδω και χρονια, πια, σε ολα τα μηκη και πλατη και ειναι χαρακτηριστικη του τροπου που αντιμετωπιζουμε ακομα και τα πιο ....ειδεχθη εγκληματα εις βαρος ΜΑΣ! 

Ενω ειναι πανω απο σιγουρο, οτι θα προσπαθουσαμε να υπερασπισουμε με νυχια και με δοντια το σπιτι μας απο...διαρρηκτες, ..βιαστες και ...δολοφονους, που τυχον θα εμπαιναν μεσα και θα μας απειλουσαν, δεν δειχνουμε να αντιδρουμε στον ιδιο βαθμο οταν προκειται για πολιτικους οι οποιοι κανουν τα ιδια και χειροτερα, εφ οσον ο...βιασμος της ζωης μας κραταει χρονια και δεν ξερουμε ουτε ΠΩΣ, ουτε ΠΟΤΕ επιτελους θα φυγουν απο το ...σπιτι μας οι κακοποιοι, που εχουν βαλει στο ματι, ολοκληρο το βιος, την οικογενεια μας και το μελλον μας, μαζι!

Λογικα, θα γινομασταν εξαλλοι, ομως, τι κανουμε; Κανονιζουμε να δουμε ντοκυμαντερ που δειχνουν τη λεηλατημενη, πια, ζωη μας, τρωγοντας ...πιτσες και πινοντας μπυρες με τη παρεα μας και φυσικα δεν φταινε ουτε οι..πιτσες, ουτε οι..μπυρες, ουτε οι..παρεες!
Φταιει η νοοτροπια μας και η αδιαφορια μας για τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ζωη και το μελλον των παιδιων μας, που ουτε καν θα εχουν τις ιδιες ευκαιριες με εμας να μορφωθουν και να βρουν δουλειες, σ ενα μελλον που φανταζει πολυ πιο μακρινο και πιο σκοτεινο, απ ο τι φανταζε ποτέ η λεξη ...''μελλον'' μεχρι τωρα!

Ομως, ετσι γινεται οταν η αλλοτριωση με την οποια αντιμετωπιζουμε τα πιο συγκλονιστικα θεματα εχει γινει, πια, τροπος ζωης! Ζουμε αλλοτριωμενα, ακουγοντας τονους αποκρουστικων ειδησεων καθημερινα, που μειωνουν τις αντιστασεις μας, ενω ειμαστε εκτεθειμενοι σε εκατομμυρια αθλιες εικονες καταστροφων και πολεμων, σε τετοιο βαθμο που δεν μας κανουν, πια, την ιδια φοβερη εντυπωση, οπως παλιοτερα! Τα εχουμε δει ΟΛΑ!

Συνεχιζουμε λοιπον να ζουμε χωρις να ενοχλουμαστε για τη διαφθορα, για τον εξευτελισμο της ζωης μας και των αγωνων που εδωσαν αλλοι για εμας, για τους πολεμους διπλα μας, για τις πυρηνικες καταστροφες που εξελισσονται μερα με τη μερα σε εφιαλτες, χωρις τελειωμο!
Αυτο το μηντιακο τρυκ ειναι σιγουρο οτι το γνωριζουν οι απανταχου πολιτικοι, οι οποιοι στη πλειοψηφια τους εχουν επαναπαυθει ξεροντας καλα οτι μας εχουν στο χερι ως...comfortably numb και θα συνεχισουν ετσι, εφ  οσον τους το επιτρεπουμε!

Και δεκα...ντοκυμαντερ, τετοιου τυπου, να προβληθουν, μηπως δεν ξεραμε κι απο πριν πως οι πολιτικοι των κυβερνησεων που ψηφιζαμε [και θα συνεχισουμε, μαλλον, να ψηφιζουμε απο..μιζερια, χαμηλη αυτοεκτιμηση, ωχαδερφισμο και βαρεμαρα], μας ελεγαν ψεμματα; 

Ισως ομως να ειναι ακριβως αυτο, ισως θελουμε ανθρωπους..γελαστους, που να μας λενε ...ψεμματα! Δεν αντεχουμε την αληθεια!
Ισως και να μας αρεσουν τα...σταρατα λογια ..καφενειου: "Οταν γινω κυβερνηση, θα πνιξω τους μεταναστες"! Ποσο πιο ..σταρατα δηλαδη να μιλησει καποιος που μισει, ανθρωπους, οσο δεν παιρνει;

Αλλοι παλι ψηφιζουν το καλο ...ντυσιμο, οσους και οσες πανε ανελλειπως στο κομμωτηριο, οσους εχουν...ανοιχτοχρωμα (αρνισια) ματια και μαλλια, ασχετως αν οι κατοχοι τους ειναι ...καταμαυροι στη ψυχη!
Τελικα, πειτε μας, τι ψηφιζετε εκει κατω, φατσες, ρουχα, στυλακι, γκομενιλικια; 
Ε, οσο να το κανεις εχει αλλη χαρη η ....απολυση, η φτωχεια και η...ανεργια, οταν αυτα συμβαινουν και γινονται by the...beautiful people οf ...Πασοκ! 

33 σχόλια:

  1. beutiful people of...Πασοκ:
    ΔΕΚΟ!
    Και ψηφίζουν και αγωνίζονται και συνδικαλίζονται!Άδικο έχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι Elva μου
    Και είμαστε ασφαλώς έτοιμοι να «ξεσκίσουμε» σε ανάλυση το όποιο ντοκιμαντέρ πάει να μας πει κάτι διαφορετικό. Το πού χάνει, το πώς είναι στημένο, την προπαγάνδα του, την αισθητική του, κ.ο.κ. μεταθέτοντας τις συζητήσεις όχι στο πρόβλημα αλλά στα επιμέρους. Κάτι που ασφαλώς δεν κάνουμε σε όλα όσα μας δίνουν να καταπιούμε αμάσητα.. Βeautifull people τις prasinis μπουρζουαζίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ φοβάμαι ότι με μπύρες και πίτσα θα περιμένουμε και τα αποτελέσματα της ΕΛΕ σε κάποια χρόνια όπου θα μας πούν ότι το χρέος είναι κατά 90% νομιμότατο. Εμείς όμως θα έχουμε πράξει το καθήκον μας όλα αυτά τα χρόνια υποστηρίζοντας εκ του ασφαλούς τις αυτοαναφορικές μας αναζητήσεις, όπως κάνει χρόνια τώρα η αριστερά. Δεν αφορά λοιπόν μόνο εκείνους που βλέπουν Πρετεντέρη ή μεσημεριανάδικα ούτε αυτούς που ψηφίζουν με κριτήρια ομορφιάς. Τώρα που το σκέφτομαι πολλοί αριστεροί με αισθητικά κριτήρια ψηφίζουν και αυτοί. Ποια η διαφορά,η ιδεολογία? Πουφ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το έχω δει ακόμα αλλά το έχω κατεβασμένο να το δω.
    Σήμερα η αύριο λογικά.
    Δεν περίμενα πάντως να συγκινήσει πολύ κόσμο στην Ελλάδα.
    Την έχω για χαμένη υπόθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν σκεφτείς οτι κάποτε ψήφιζαν τον "αείμνηστο" Καραμανλή (ανατριχιασα) γιατι λεει ήταν ομορφος αντρας, γιατι να μην είναι αντίστοιχα τα σημερινα κριτήρια.
    Τι αλλαξε αλλωστε σε αυτον τον τοπο εκτός απο τις φατσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "μιζερια, χαμηλη αυτοεκτιμηση, ωχαδερφισμο και βαρεμαρα"

    Ναι,αυτοι ειναι οι λογοι της Δεξιο-πασοκοκρατιας.Να προσθεσω κ την αμορφωσια κ την βλακεια,τωρα μεταξυ μας,ο Ελληνας δεν ειναι κ τοσο ευφυης οσο επαιρεται.

    Εγω υποστηριζω με τα χιλια το debtocracy,καποιοι ανθρωποι απτο πουθενα δραστηριοποιηθηκαν κ δημιουργησαν αυτο το ντοκυμανταιρ,το οποιο ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια,μπραβο στα παιδια.
    Βεβαια,συμμεριζομαι κ τη κριτικη που του εγινε εξ αριστερων,αλλωστε,
    προκοπη δε βλεπουμε σε αυτο το συστημα,θελει βιαιη ανατροπη κ ξεσηκωμο.
    Αλλα κ παλι,μπραβο τους.

    Μπραβο κ σε σενα elva ομως που θετεις εμμεσα τη διασταση μιας κοινωνιας του θεαματος,οπου μαζευομαστε να μαθουμε διαφορες ιλουστρασιον αληθειες,με ιλουστρασιον μυαλα,με πιτσες κ μπυρες,
    κ αφου επιτελεσουμε το επαναστατικο μας καθηκον,γυρναμε στη καθημερινοτητα ανετοι κ "ωραιοι"

    Αντιφατικα ολα τα παραπανω;
    Οχι.Η αληθεια εχει πολλες οψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να σας πω και τα κακά νέα:κανείς στην σημερινή ελλάδα δεν θα υπερασπιζόταν το βιος του απέναντι στον κλέφτη που μπήκε σπίτι του.Κανείς αν αγαπάει τη ζωή του ή,τουλάχιστον,τη σωματική του ακεραιότητα ή,τέλος,δεν θέλει να βρεθεί φυλακή για σωματικές βλάβες.Είμαστε ένας φοβισμένος λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12.4.11

    Είμαστε ένας λαός άξιος της μοίρας του ...
    Αφού ανεχόμαστε τους ... κοπρίτες πολιτικούς μας ...

    Ευτυχώς κάποιοι αντεστέκονται και μάλιστα γερά ... πολύ γερά ...
    Σαν αυτούς που μαζεύτηκαν προχθές στο τάκε κβο ντο στην Αθήνα !

    Πολύ πολύ Καλησπέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚαλησπεραTriton

    Μια..χαρα και δεκα χαλια ειναι ολα, αν βεβαια μιλαμε για τους..beautiful people! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε Αντίλογε

    Στη κριτικη ειμαστε..."πρωτοι", λες και ειμαστε ολοι ειδικοι, περι των τεχνων και τεχνολογιων, ενω αυτο που επρεπε να μας ενδιαφερει ειναι η ουσια και οχι οι επιμέρους λεπτομερειες. Ας φωναζαμε για οσα δικαιωματα μας στερησαν δια παντος, ας φωναζαμε για το οτι μενουμε ανεργοι, ενω οι δουλειες που υπαρχουν πια ειναι για...σκλαβους και ας ...καταπιναμε λιγο τη γλωσσα μας για πραγματα που κανουν αλλοι και τα οποια λιγοι στην Ελλαδα εχουν καταφερει τοσο καλα, μεχρι σημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σου VKP

    Kι εγω φοβάμαι το ιδιο (με, ή και χωρις..μπύρες και πίτσα!)αν τα αποτελέσματα της ΕΛΕ σε κάποια χρόνια..μαγειρευτουν καταλληλως και δειξουν ότι το χρέος είναι κατά.. 90% νομιμότατο! :/

    Και φυσικα οσοι σεβονται τον εαυτο τους δεν πρεπει να επαναπαυθουν oπως λες "υποστηρίζοντας εκ του ασφαλούς αυτοαναφορικές αναζητήσεις, όπως κάνει χρόνια τώρα η αριστερά". Συμφωνω οτι χρειαζεται παντου μια επαγρυπνηση και μια κριτικη ματια! Παντως αυτοι που λογαριαζω εγω για αριστερους ειναι σιγουρο οτι δεν ψηφιζουν με..αισθητικά κριτήρια, αλλα με τη γνωση του οτι τα ...προσωπα δεν παιζουν ρολο, μονο η αντιστοιχια λογων και εργων, κατι που ασφαλως δεν ισχυει για τους.."ομορφους" και τις.."ομορφες" (!) αλλων κομματων που φερονται και αγονται αναλογα με τα εκαστοτε συμφεροντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σου Δημο

    Το ντοκυμαντερ αξιζει σαν προσπαθεια και σαν ενα πρωτο βημα στη συνειδητοποιηση των ευθυνων, αλλα ας μη μεινουμε εκει και ας κανουμε το επομενο βημα που προτεινουν οι ειδικοι. Τιποτα δεν θεωρειται ...χαμένη υπόθεση,Δημο, αν δεν το εκμεταλλευθουμε οπως πρεπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερα nefeli

    Στις τελευταιες παντως εκλογες...
    ψηφισαν για ..προοδο,..αλλαγη και για ...πρασινη αναπτυξη, να μη ξεχνιομαστε! ;)
    Τιποτα δεν αλλαξε σ αυτον τον τοπο ουτε καν οι φατσες οι οποιες θυμιζουν συγγενεις, ή και ..γονεις! Δεν εχουμε ατομα που να μη καταγονται απο.. τζακια σ αυτη τη χωρα, ηθελα να ξερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σου celin

    Η ...αμορφωσια και η βλακεια, μια χαρα ....βολευονται σε θεσεις, οπως βλεπουμε, γι αυτο παμε πολυ καλα σε ολους τους τομεις!

    Φυσικα και υποστηριζουμε το debtocracy σαν προσπαθεια, αλλα οπως ειπαμε χρειαζεται να δουμε και τι μπορει να γινει μετα απο αυτη τη ...προσπαθεια.
    Εγω απλα θετω το θεμα της αδιαφοριας και της παθητικοτητας πολλων σε ενα ερεθισμα που σκοπο ειχε να ενημερωσει και οχι φυσικα να ...λυσει το προβλημα της ζωης μας, ουτε να μας βγαλει απο το τουνελ του ΔΝΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπερα Σελιτσάνε

    Καλα λεω λοιπον οτι στη σημερινή Ελλάδα οι μονοι που υπερασπιζονται πια τα δικαια τους ειναι οι κατοικοι της Κερατεας και οι...συνταξιουχοι! Oλοι οι αλλοι εχουν ηδη παραδωσει τα....κλειδια στο ΔΝΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπερα faro

    Aναφερεσαι διχως αλλο στο Συνέδριο της Παγκ. Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (W.F.T.U.)!
    Το διαβασα, (δεν με αιφνιδιασες) και oπως εμαθα ειχε μεγαλη συμμετοχη και επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13.4.11

    Πες τα Elva. Πες τα και ας μας πονάνε αυτές οι φράσεις...

    Το έχουμε καταλάβει μια χαρά ότι οι πολλοί λογάδες και φανφαρολογοι Έλληνες είναι του καναπέ και της κριτικής εκ του ασφαλούς. Το ξέρουμε.

    Και όσο σκληρό και να είναι, όσο μόνοι και αν αισθανόμαστε, δεν έχουμε άλλη επιλογή...

    Σαν τους Κερατιώτες είμαστε, μονο που δεν είμαστε συγκεντρωμένοι στο Οβριόκαστρο, αλλά σκορποχώρι σε όλη την Ελλάδα...

    Θα το παλέψουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος13.4.11

    Που λες κι εσύ, και δέκα ντοκιμανταίρ να δούμε, στην τελική επιβεβαιώνουμε στον εαυτό μας τα αυτονόητα.
    Ας είμεθα υπομονετικοί, ο λαός μπορεί να είναι στον τοίχο αλλά στον άλλο γύρο θα μαζέψει δυνάμεις.. Ο Χ'στεφάνου, σε συνέντευξη στο iEfimerida ( http://goo.gl/2dPnY ) λέει κάτι σωστό: του λέει ο δημοσιογράφος εδώ οι έλληνες τα δέχτηκαν όλα, τίποτα δεν κινείται. Ο Χ'στεφάνου απάντησε ότι μπορεί και να'ναι νηνεμία πριν τη θύελλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος13.4.11

    Πέρα από τα ντοκυμαντέρ, χρειάζεται και να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ !

    Πολύ πολύ Καλημέρα !

    υ.γ. ήμουν σίγουρος ότι το ήξερες ήδη ... (χαμόγελο μεγάλο), όμως, άλλο να το ξέρεις, άλλο να το δεις με τα μάτια σου ... (πιο μεγάλο χαμόγελο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημερα φιλη Elva, ισως ενα ντοκυμαντερ με την βια που δεχονται οι απεργοι σε ολη την Ελλαδα απο τις δυναμεις καταστολης να ''ξυπναγε'' συνειδησεις, ενα ντοκυμαντερ που θα εδειχνε την ωμη βια και την προσπαθεια να σιγησουν οι φωνες που εχουν προτασεις για το αυριο αυτου του πολυπαθου τοπου, του τοπου που δεν ειναι το παν, οι ''ωραιες'' και οι ''ωραιοι'' και οι ''φαμιλιες''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. xairetismata

    Καλημερα Παυλο!

    Φυσικα η κριτικη ειναι συχνα ….εκ του ασφαλους (συμπεριλαμβανω κι εμενα που ειμαι μακρια), αλλα οσο σκληρη κι αν ειναι, πρεπει να γινεται, επειδη, οπως λες, δεν έχουμε άλλη επιλογή! Τουλαχιστον οι Κερατιώτες αν και σχεδον ...μονοι τους (κατι που δεν τιμα την υπολοιπη Ελλαδα!) δεν λενε μονο λογια, εχουν περασει πια στα εργα και δινουν μαθηματα ηθους, καθε φορα που τους ακουω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φιλε Αλέξανδρε Δελάρζ

    Καντε υπομονη λες,για να δουμε...
    Συμφωνω με την αποψη του Χ'στεφάνου για τη...νηνεμία πριν τη θύελλα, τουλαχιστον θα ηθελα πολυ να πιστευω οτι εχει δικιο, αλλιως θα απογοητευτω, οπως πολλοι, απο τη πραγματικοτητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεια σου φιλε faro

    Tι να λεμε, μιλαμε την …ιδια γλωσσα! (Mεγάλο χαμόγελο!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημερα φιλε Δημητρη

    Μακαρι να φτιαχτει ενα τετοιο ντοκυμαντερ για τους απεργους και οχι μονο απ ολη την Ελλαδα, αλλα απ ολη την Ευρωπη!
    Τωρα εχουμε τους Ιρλανδους, τους Πορτογαλους και ..επεται και συνεχεια, ετσι ωστε να ''ξυπνησουν'' περισσοτερες συνειδησεις για το τι παθαμε ολοι οι λαοι με τους... ''ωραιους'', τις ''ωραιες'' και τις ''φαμιλιες'' τους! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος13.4.11

    Σπέρααααααααα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος13.4.11

    Καλέ πώς κάνετε έτσι; αισιοδοξία δεν είπαμε; όχι να είσαι χαζοχαρούμενος. Υπομονή δεν πάει να πει απραξία, σημαίνει να μην απογοητεύεσαι επειδή δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος. Άμα είσαι μάγκας και πείθεις και τραβάς κι άλλους μαζί σου, θα ξεσηκωθούν που θα πάει... Εγώ κι εσύ μια φορά, ξεσηκωμένοι είμεθα ήδη (σπόντα δια όσους νομίζουν ότι μόνο καθόμαστε μπροστά στο κομπιούτερ και γράφουμε) Σωστός; ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Kαλημερα faro, &

    Aλεξανδρε Δ.

    Mα και βεβαια υπομονη δε σημαινει..
    αναγκαστικα και απραξια!

    Πολυ σωστός κι εσυ και οι...σποντες σου! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος14.4.11

    Καλημέρα Έλβα μου,
    απ' το '74 και μετά, κυριολεκτικά, τα δυο κόμματα που εναλλάσονται στην εξουσία διαδέχονται, όχι το ένα το άλλο, αλλά τον εαυτό τους. Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει, μέχρι τώρα που μιλάμε, καμιά πολιτική ωριμότητα, ούτε απ' τους πολιτικούς, ούτε απ' τους πολίτες. Ελπίζω να την αποκτήσουν οι δεύτεροι όσο το δυνατό γρηγορότερα και αν ένα ντοκυμαντέρ σαν το Debtocracy είναι δυνατό να αφυπνίσει κάποιους, πολλούς ελπίζω, τότε ας έχουμε υπομονή...ίσως να είναι όπως τα λέει ο Χατζηστεφάνου...νηνεμία πριν τη θύελλα.

    καλημέρα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημερα φιλη μουΛενα ;)

    Δεν ειναι καιρος πια να ωριμασει η Ελλαδα οταν απο το ´74 και μετα, οπως λες κι εσυ, εχουμε συνεχεις εναλλαγες των δυο κομματων; Tελικα, οπως φαινεται, δεν υπαρχουν πιο...
    συντηρητικοι,ή και βολεμενοι (πες το οπως θελεις) πολιτες απο τους Ελληνες!

    Ας ελπισουμε οτι οχι μονο θα δουν το debtocracy,οσο πιο πολλοι γινεται, αλλα οτι θα καταλαβουν το νοημα του, που ειναι και το ζητουμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σχόλιο για την παραπάνω ανάρτηση αυτό..

    Δεν είναι μονάχα αυτοί οι άνθρωποι που ξέχασαν την ιστορία τους, όλοι οι άνθρωποι ξεχνούν την ιστορία τους. Δυστυχώς ελάχιστοι διδάσκονται από τα λάθη του παρελθόντος. Και ειδικά στην περίπτωση της Ιαπωνίας, είναι όντως τραγικό.

    Τα δραματικά αποτελέσματα της έκρηξης στη Fukushima θα γίνουν αντιληπτά μετά από χρόνια. Δεν έχουμε μάλλον ακόμη τίποτα καταλάβει για το μέγεθος της καταστροφής.

    υγ δε σε προλαβαίνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Kαλησπερα φιλη μου Road

    Eχεις δικιο, ειναι πολυ κριμα οταν οι λαοι ξεχνουν την ιστορια τους και δεν αναφερομαστε φυσικα μονο στους Ιαπωνες...που θα επρεπε να εχουν μια μεγαλυτερη επιφυλακτικοτητα για τα πυρηνικα απ ο τι αλλοι λαοι!
    Οι συνεπειες της Fukushima, οπως και αυτες του Chernobyl, δυστυχως, εχουν επιπτωσεις σε ολο το πλανητη,ασχετως του τι λενε τα media, καθε φορα...
    Ποιος τους πιστευει αλλωστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος15.4.11

    Άσχετο... Γιατί δεν μπορώ να σχολιάσω στο επόμενο post; έχει και θέμα που μ' αρέσει, τα δελφίνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αλέξανδρε Δελάρζ

    Eιχα κλεισει τα σχολια για τη συγκεκριμενη αναρτηση, επειδη κι εμενα μου αρεσουν τα δελφινια (και ειχα στεναχωρηθει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)