4.4.11

"Ανδρικές", "γυναικείες" εκπομπές (και το…ΔΝΤ!)



Oσες φορες τυχαινει να δω Ελληνικα καναλια, (ευτυχως οχι συχνα!), τοσες φορες σκεφτομαι οτι δεν προκειται ποτέ να δω εκπομπες που να αφορουν ταυτοχρονα ανδρες και γυναικες, οι οποιες να μην ειναι:

Α. βαρετα "ανδρικές", ή
Β. βαρετα "γυναικείες"!

Γιατι αραγε υπαρχουν διαχωρισμοι, στην Ελλαδα, οσον αφορα τα προγραμματα, απ ο τι π.χ σε αλλες ξενες χωρες; Μηπως επειδη πολλοι Ελληνες δεν θεωρουν τις …Ελληνιδες ισες;

Ετσι τουλαχιστον υποψιαζομαι και αν πραγματι ισχυει τετοιο ειναι ακρως εκνευριστικο. Ενα παραδειγμα ειναι οι Ελλ. ποδοσφαιρικες εκπομπες, οι οποιες απαρτιζονται αποκλειστικα και μονο απο ανδρες ομιλητες-σχολιαστες, που λογω...φυλου και μονο (!) θεωρουνται ...''εξπερ'', αφου δεν εχω τυχει να δω γυναικες σχολιαστριες αθλητικων ειδησεων, (δεν αναφερομαι στις εκφωνητριες ειδησεων). 

Αναρρωτιεμαι, δεν υπαρχουν γυναικες ρεπορτερς στην Ελλαδα, που να ασχολουνται με ποδοσφαιρικο ρεπορταζ και να καλυπτουν αθλητικα θεματα; 

Ετσι σε τετοιου ειδους εκπομπες, κυριως, η τεστοστερονη....χτυπαει κοκκινο(!), ενω εχω παρατηρησει οτι υπαρχουν και..."γυναικειες" εκπομπες με light θεματα, μαγειρικη, ελαφρυ κουτσομπολιο και ειδησεις για...αστερες και ...γλαστρες, που για καποιο περιεργο λογο θεωρουνται θεματα που πρεπει να ενδιαφερουν τις ....γυναικες!

Ισως καποιοι ...εξυπνοι να σκεφτονται οτι οι γυναικες δεν εχουν ουτε μυαλο, ουτε και προβληματα, οποτε πως αλλιως θα...περασουμε την ημερα μας, αν δεν ξερουμε ποια παντρευτηκε ποιον, σε ποιο μαγαζι ψωνιζει η κυρια ταδε, ποια χωρισε ποιον, ποια ειναι ..."τρελλη και παλαβη" για τον ταδε, ο οποιος τυχαινει να εχει και μερικα τανκερς (σιγα να μην...."ερωτευοντουσαν" κανενα φτωχαδακι!), και ποια τελικα εμεινε…εγκυος, γιατι αν δεν το μαθουμε κινδυνευουμε να μη …κλεισουμε ματι! 


H οντως ....intellectuelle, αυτη, τακτικη ακολουθειται, οπως καταλαβαινετε και απο αλλα ΜΜΕ και φυλλαδες, που μας εχουν τρελλανει (και) μεσω των ηλεκτρονικων εκδοσεων τους με παμπολλες διαφημισεις θηλυκων αστερων, οι οποιες ομως συνηθως ειναι απο πολυ...ελαφρια ντυμενες, μεχρι και οπως τις...γεννησε η μανα τους! 

Τωρα πως γινεται να ειναι παντα οι...γυναικες,....ελαφρια ντυμενες (και το λεω απο ενδιαφερον να μη ...κρυωσουν!) και οχι οι ανδρες, ειναι αξιοπεριεργο! 
Συν τα αλλα, γεμιζουν οι φυλλαδες με διαφημισεις δισκων του....Μανου Πανου και της ...Σιας Κιας, που επιτρεψτε μου να αμφιβαλλω οτι ειναι λογω ...φωνης που προωθουνται!

Και για να μη ξεχνιομαστε υπαρχουν και οι τρομο-ειδησεις απο τα γνωστα καναλια, για πολυ γερα..νευρα και των δυο....φύλων, ομως! 

Τουλαχιστον, το ΔΝΤ και οι υπηρετες του μας τακτοποιουν ολους, ανεξαιρετως, χωρις...διακρισεις!


20 σχόλια:

  1. Ελαφριές εκπομπές βλέπουν και οι άντρες και οι γυναίκες, Κουμπάρα. Μαζί κυλούνται στο βούρκο της αποχαύνωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mανο

    Δεν αντιλεγω, αλλα και μεσα στο... βούρκο της αποχαύνωσης, οπως λες υπαρχουν διαφορες που θετουν τις γυναικες ακομα πιο χαμηλα απο τους ανδρες, για προσεξε το...next time, κουμπαρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Elva καλησπερα, μεσημερακι, στρωμενο τραπεζι, και αρχιζουν τα πιρουνια δουλεια, η τηλεοραση ανοικτη, μεταξυ Αλφα, η Σταρ, στο πενταλεπτο,----τοσο ειναι το δικο μας οριο, νευρων-----αρχιζουμε να ψαχνουμε τον ''ενοχο'' για την μ.......που εβαλε στην ωραια tv, γυρναμε στα ''βαρια'' ναρκωτικα, τις ειδησεις, εδω διλεπτη ''υπομονη'', την κλεινουμε και τα πιρουνια ξαναπιανουν................................................δουλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε Δημητρη!

    Παραπανω απο δυο λεπτα,ειναι η αληθεια, δεν...αντεχονται με τιποτα!
    Με το που τους βλεπει κανεις, του κοβεται η ορεξη! Ουτε διαιτες, ουτε τπτ... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου elva!Η αληθεια ειναι οτι αντρες κ γυναικες τρεφονται εξισου απο τηλεοπτικα σκουπιδια,απλα τα σκουπιδια του καθε φυλου ειναι διαφορετικα.
    Εγω πχ ακουω αρκετες αθλητικες εκπομπες,οταν θελω να ελαφρωσω το μυαλο μου απο βαριες σκεψεις.
    Καποια γυναικα μπορει να θελει,σε μια αντιστοιχη περιπτωση να δει ταινιες τυπου sex and the city,η καμια εκπομπη τυπου "Με ποιον πηδ@@@ηκε η ταδε τραγουδιστρια"

    Σκουπιδια κ τα μεν,σκουπιδια κ τα δε,παντως πιστευω οτι καποιες φορες κ τα σκουπιδια καλα ειναι,γιατι αν δεν ελαφρωνουμε που κ που απτο καθημερινο βαρος,θα παθουμε καταθλιψη!

    Τα εχω γραψει κ εδω,αν θυμασαι,σε μια αναρτηση μου σχετικη με το θεμα
    http://celinathens.blogspot.com/2010/06/sex-and-city.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελβάκι μου δεν έχεις πολύ δίκιο. Οι εκπομπές για μαγειρική είναι γεμάτες ανδρες!
    Ποδόσφαιρο, όντως είναι ανδρικό σπόρ και μεταξύ μας, ας μείνει ανδρικό αφου είναι για κουτούς.

    Τώρα για τις χαζογυναικείες εκπομπές, ε δεν είμαστε και οι μόνοι. Για δες τις νοικοκυρές σε απογνωση και το sex in he city και θα καταλάβεις ποιός δίνει γραμμή!

    Βέβαια η δική μας η Πανίνα είναι άπαιχτη! Τέτοιο βούρλο δεν θα βρεις πουθενά στο κόσμο!!! (αν και δεν ξέρω και πολλά απο τις άλλες τιβές)


    καλο βράδυ στην Σουηδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου celin

    Το μονο σιγουρο ειναι oτι οπως λες και οι αντρες & οι γυναικες τρεφονται εξισου απο τηλεοπτικα σκουπιδια, διαφορετικα, μεν για το καθε φυλο, αλλα και εκει γινονται διακρισεις, γιατι π.χ στις αθλητικες εκπομπες που λες οτι βλεπεις δεν υπαρχουν γυναικες ρεπορτερ, αλλα μονο ανδρες οι οποιοι για καποιο λογο θεωρουνται στην Ελλαδα και σε αλλες χωρες ως πιο 'ειδικοι' απο τις γυναικες. Με λιγα λογια μερικες εκπομπες ειναι 'ανδροκρατουμενες' και δεν βλεπω να υπαρχει λογος για κατι τετοιο.

    Δεν καταλαβαινω τη λογικη που λεει οτι οι ανδρες θελουν να βλεπουν ποδοσφαιρο, "επειδη ειναι ανδρες", αλλα ουτε τις γυναικες που θελουν να βλέπουν τις εκπομπες τυπου ....sex and the city, "επειδη ειναι γυναικες"! :(

    Μα υπαρχουν τελικα προγραμματα για ανδρες και γυναικες και γιατι θα πρεπει να υπαρχουν διαχωρισμοι;

    Αυτο δεν λεω οτι γινεται μονο στην Ελλαδα, αλλα στην Ελλαδα βλεπει κανεις μεγαλυτερα διαχωριστικα μεταξυ ανδρων και γυναικων και δεν θα επρεπε να ειναι ετσι, εφ οσον ως εργαζομενοι δεν εχουμε ουσιαστικα διαφορες!

    Εγω δεν λεω οτι δεν χρειαζεται να ξεδιδει κανεις, celin, αλλα γιατι να δεχομαστε τα ...σκουπιδια και μαλιστα πασπαλισμενα με ψευδοδιακρισεις αναμεσα στα δυο φυλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπερα ange-ta

    Δεν πειραζει, φιλη μου, πως αλλιως θα γινει συζητηση αν ολοι γραφουμε παντα αυτα που ισως θελουν να ακουσουν καποιοι; :)

    To oτι υπαρχουν εκπομπες μαγειρικής γεμάτες ανδρες, δεν μου λεει και πολλα, εφ οσον η μαγειρικη στην Ελλαδα θεωρειται κατ εξοχην ...γυναικειο θεμα και...σπορ! ;)
    Ισως δειχνουν ανδρες να μαγειρευουν στη κουζινα για να τραβηξουν περισσοτερες ...γυναικες! Οι Ελληνες ανδρες καποιας ηλικιας, δε φαινονται να πειθονται, απ ο τι ξερω... ;)

    Γιατι ομως δεν υπαρχουν αντιστοιχα γυναικες ρεπορτερ σε αθλητικες εκπομπες;
    Υπαρχουν ακομη ανδροκρατουμενες θεσεις οσο και αν καποιες απο εμας θεωρουμε το ποδόσφαιρο...βαρετο!

    Για τις εκπομπές, τυπου ..sex and the city, ξερω καλα απο ποια χωρα ξεκινησαν, αλλα αυτο δε σημαινει οτι επειδη δινει γραμμη η ..Αμερικη, κλπ πρεπει ολες οι αλλες χωρες να την ακολουθουν προβαλλοντας ολες τις βλακειες που υπαρχουν για το.. γυναικειο πληθυσμο!

    Η Σουηδια για παραδειγμα εχει καποιες καλες εκπομπες, γιατι δεν μιμουνται τοτε τη Σκανδιναβικη κρατικη Τιβη, αλλα φροντιζουν να αντιγραφουν τα... κακα προτυπα;

    Ολα γινονται εσκεμμενα, τιποτα δεν ειναι στη τυχη...


    Καλο βράδυ στο Νοτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και το όνομα αυτού Κώστας Γιαννίκος. Ξεκίνησε από το MEGA, πήγε στο STAR και τώρα είναι στο ΑLTER. Σ' αυτόν οφείλεται αυτό το τηλεοπτικό "μοντέλο" που (κακώς) παρακολουθούμε.

    To πρόβλημα, Ελβα, δεν νομίζω ότι είναι ποιός παρουσιάζει ποιά εκπομπή, αλλά τι εκπομπή παρουσιάζει. Ωρες-ώρες απορώ πως μερικοί παρουσιαστές δεν ντρέπονται και κυκλοφορούν. Είναι βέβαια πολλά τα λεφτά...

    Καλό βράδυ στο Βορρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Kαλησπερα Swell

    Δεν το ξερω το ονομα αυτο, αλλα δεν εχω κανενα λογο να αμφιβαλλω για αυτα που λες.
    Ισως το οτι η Ελληνικη τηλεοραση ανδροκρατειται να μην φαινεται αυτη τη στιγμη οτι ειναι το ...μεγαλυτερο προβλημα της κακης ομολογουμενως τιβη, εφ οσoν αλλα θεματα προεχουν και το ξερω, αλλα είναι κι αυτο ενα προβλημα, που διαιωνιζεται, ειδικα σε χωρες οπου οι..διαχωρισμοι τεινουν να γινουν καθεστως!

    Οπως το λες, αντι να ντρεπονται, καποιοι, αυτοι φαινεται οτι ειναι και ..''περηφανοι''επειδη λενε οτι επιτελουν...κοινωνικο εργο! (στην... αποβλακωση του κοσμου!) :(


    Καλό βράδυ στον...ανδροκρατουμενο Noτο! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ και αρκετά χρόνια δεν μπορώ να δω τηλεόραση αλλα και οταν έβλεπα δεν μπορούσα να παρακολουθήσω αυτες τις εκπομπές. Θα μου έφταιγε προφανώς οτι δεν ντύνομαι τόσο ελαφριά και κρύωνα φαίνεται με το θεαμα:P

    Εμεις βεβαια μπορεί να σατιρίζουμε αλλά δυστυχώς αρκετοί και απο τα δυο φύλα μεταφέρουν το συγκεκριμένο μοντέλο στην καθημερινότητά τους κάτι που θεωρώ επιτυχία της τιβι :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαλησπερα φιλη nefeli

    Το καταλαβαινω, αλλα να πουμε επισης oτι εφ οσον πληρωνει ο κοσμος για τη τιβη, θα επρεπε τουλαχιστον και να απαιτει μια καλυτερη τηλεοραση! Αν ηταν δωρεαν τοτε να καταλαβω τη δικαιολογια της ...κακης ποιοτητας!

    Δεν εισαι φυσικα η μονη που δεν αντεχεις να βλεπεις τηλεόραση και μαλλον...φταιει το οτι δεν..σκεπτεσαι ...ελαφριά!!
    (Aν ντυνοσουν δε και..ελαφρια θα εβλεπες τι υψηλη...ακροαματικοτητα θα ειχες στη ...τιβη!) :))

    Το οτι αρκετοί και απο τα δυο φύλα, οπως λες, μεταφέρουν το συγκεκριμένο μοντέλο στην καθημερινότητά τους ειναι παραδοξως και θετικο απο μια πλευρα, γιατι οσο πιο πολυ πανε να μοιασουν στα ειδωλα τους τοσο πιο πολυ εκπεμπουν σηματα καποιοι/ες οτι ειναι ακρως...προβληματικοι, που σημαινει...Keep away! :)

    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η αλήθεια είναι ότι το ΔΝΤ δε κανει διακρίσεις.

    Πηδάει όλους ανεξαιρέτως.

    Την καλησπέρα μας!

    Πάμε να δούμε λίγο νησί, big brother κλπ!

    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Elva πριν μια με δυο εβδομαδες, εβλεπα πρωινες ειδησεις σε ελληνικο καναλ,ι οπου ανοιξαν τη συζητηση περι σεξ και οικονομιας, κλπ κλπ. ενα απιστευτο κουλουβαχατο, στη συζητηση ηταν δυο αντρες και μια γυναικα, μεχρι που εφτασαν στο φοβερο σημειο ο ενας απο τους κυριουληδες, να πει σαν δικαιολογια ως προς το "γιατι καποιος δεν κανει συχνο σεξ με τη γυναικα του" λεγοντας το παρακατω ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...
    "δεν θελω να κανω σεξ με... τη μητερα των παιδιων μου" (!!!!!!)
    και η ξανθια που ηταν στη συζητηση δεν εβγαλε κουβεντα... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5.4.11

    Η τελεόραση είναι μεγάλο χάλι... Όλα γίναν ριάλιτι: να φτιάξεις το σπίτι σου, να παντρευτείς, να πλερώσεις τα χρέη σου, να γίνεις σεφ, να γίνεις τραγουδιάρα, όλα.
    Η φτώχεια οδηγεί πολύ κόσμο να ξεφτιλίζεται μ' αυτό τον τρόπο... Μεγάλη κατάντια...
    Αλλά κι αυτές οι χαζοεκπομπές τα μεσημέρια είναι ένας ψεύτικος τηλεοπτικός κόσμος. Σχολιάζουν τις άλλες εκπομπές και μοιάζει λες και όλος ο κόσμος είναι μια αλληλουχία τηλεοπτικών εκπομπών! Η καινούρια εξέλιξη της οντολογίας στη φιλοσοφία...
    Κι όλοι αυτοί οι παρουσιαστές βγάζουν ένα κάρο λεφτά για το τίποτα. Δεν είναι να τρελλαίνεσαι; τα πιο άχρηστα επαγγέλματα βγάζουν τα περισσότερα φράγκα. Βρε ουστ! (ζητώ συγγνώμην δια την αχαρακτήριστον συμπεριφορά μου, αλλά δεν ημπορώ να συγκρατηθώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πειρατες Kαλημερα!

    Σωστα! Νο distinctions!
    Βλεπετε Big brother?Δεν σας πιστευω! ;)

    Α, δεν μου τα λετε καλααααα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημερα Εphemeron

    Φοβερος ο συνδυασμος συζητησης περι...
    σεξ και οικονομιας!
    Χαχα, τι ενδιαφερουσες εκπομπες που εχει η Ελλ. Τιβη! Tι χανουμε κι εμεις που ειμαστε μακρια!

    Ματαια περιμενες απαντηση απο... ξανθια σε μια τετοιου ειδους εκπομπη! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλε Αλέξανδρε Δελάρζ

    Φτωχεια υπηρχε και παλιοτερα αλλα τοτε δεν ξεφτιλιζοταν τουλαχιστον κανεις μεσω εκπομπων, θα μου πεις δεν υπηρχε τηλεοραση τοτε, μα δε φταιει η τηλεοραση, φταιει ο τροπος με τον οποιο χειριζονται καποια καναλια τη τηλεοραση ως μεσον εξευτελισμου του μεσου ατομου, επειδη χωρις περηφανεια χειραγωγειται καλυτερα!
    Ειναι επισης αληθεια οτι τα πιο άχρηστα επαγγέλματα βγάζουν τα περισσότερα λεφτα, σημερα, οπως λες!

    Υ.Γ Μη ζητας συγγνώμη, η συμπεριφορα σου δεν ειναι αχαρακτήριστη, αλλων οι συμπεριφορες ειναι, δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ποιότητα του περιεχομένου των τηλεοπτικών εκπομπών διαμορφώνεται σύμφωνα με τη μέσο όρο νοοτροπία των τηλεθεατών.

    Δε ξέρω αν η τηλεόραση διαχωρίζει "τι βλέπει ποιό φύλλο" ή μας βγαίνει ο διαχωρισμός αυτόματα. Ελάχιστες γυναίκες ασχολούνται με το ποδόσφαιρο..κυρίως είναι με αθλήματα, οπού και εκεί πλειοψηφούν οι άνδρες εκφωνητές. Ισως γιατί το άθλημα έχει καταχωρηθεί ως γένους αρσενικού και οι αθλήτριες φέρονται να είναι ...μπρατσωμένες ασχημομούρες!!! Οσο και να τις ντύσουν /σουλουπώσουν, οι μύες τους, το περπάτημα, το ύφος τους δεν θα είναι 100% "θηλυκό". Ετσι δεν γίνονται πρότυπα γυναίκας ώστε να είναι αποδεκτές και απο τα δύο φύλλα.
    Αντίστοιχα οι περισσότεροι άνδρες θεωρούν το shopping καταναγκαστικά έργα. Επίσης θεωρούν αυτονόητο ότι η γυναίκα τους θα τρελλαίνεται π.χ. για το Χόντο, όπου θα μπαίνει στις 10.00 και θα βγαίνει στις 13.00 με κλωτσιές.
    Το αντίθετο ή το παράλληλο δεν προωθείτε στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει ισότης μεταξύ των δύο φύλλων. Γιατί έτσι μας βλέπουν τα ΜΜΕ! Και βάσει αυτού του μοτίβο διαμορφώνουν την άποψη του θεατή.
    Ο μόνος χώρος που και τα 2 φύλλα έχουν βίους παράλληλους είναι της διαννόησης/διασκέδασης. Μαζί επιλέγουν ομιλίες, θεάματα,βιβλία πιθανόν.
    Η τηλεόραση όμως έχει απο πολύ λίγες έως καθόλου τέτοιες κοινές ποιοτικές εκπομπές..δεν ανεβαίνουν τα νούμερα της τηλεθέασης βλέπεις..ενώ με τη Τατιάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γεια σου Μαρινα

    ''Λες οτι η ποιότητα του περιεχομένου των τηλεοπτικών εκπομπών διαμορφώνεται σύμφωνα με τη μέσο όρο νοοτροπία των τηλεθεατών''.
    Με τη λογικη αυτη θα πιστεψουμε οτι π.χ στην Αγγλια, ή τη Σουηδια ο μεσος ορος των κατοικων ειναι...πολυ ανωτερος απο τον Ελληνικο και γι αυτο εχουν ισως...καλυτερα προγραμματα απο αυτα της Ελλ. κρατικης τιβη;

    Καποιοι μας υποτιμουν σφοδρα στην Ελλαδα με το να κρατουν καποια πραγματα αυστηρα για ανδρες και αλλα αυστηρα για γυναικες και δυστυχως αυτα που προοριζονται για γυναικες.. 'τυχαινει' να ειναι ακομα χαμηλοτερου επιπεδου, απο τα ...σκουπιδια που ειναι..'μονο για ανδρες'! :(

    Oυτε εμενα μου αρεσει το ποδοσφαιρο, ομως σκεφτομαι μερικες φορες οτι ισως και ο τροπος που το προβαλλαν χρονια τωρα, 'μονο για ανδρες', επαιξε καποιο ρολο στο να το αντιπαθησω, εφ οσον δεν εβλεπα ουτε μια γυναικα ρεπορτερ να μεταδιδει τετοιους αγωνες κλπ. Στη Σουηδια ομως, στην Αγγλια και αλλου γιατι υπαρχει και επαγγελματικο γυναικειο ποδοσφαιρο; Επειδη στις χωρες αυτες δεν εγιναν οι διαχωρισμοι που εγιναν και γινονται ακομη στην Ελλαδα και αλλου. Οσο για αυτο που λες οτι οι...αθλήτριες ειναι..μπρατσωμένες και ασχημομούρες δεν νομιζω οτι εχεις δικιο.
    Υπαρχουν σε ολα τα αθληματα αθλητριες που ειναι μια χαρα και δεν ειναι λιγοτερο θηλυκες απο τις μη αθλητριες, μαλιστα μερικες ποζαρουν και για..μοντελα, τοσο ωραια και αρμονικα σωματα εχουν, οποτε δεν ισχυει η λογικη του χοντροκομμενου μυωδους σωματος, οχι πια...

    Λες επισης οτι οι περισσότεροι ...άνδρες θεωρούν το shopping καταναγκαστικά έργα!
    Και εγω που δεν ειμαι ανδρας μερικες φορες το θεωρω εντελως βαρετο και οσο μπορω το...αποφευγω, εφοσον δεν με ενδιαφερει, ουτε και θελω να δειχνω οπως οι..μανδαμες στη τιβη!
    Επομενως ας μη τα ισοπεδωνουμε ολα...
    Ουτε ολες οι γυναικες ειναι ιδιες ουτε ολοι οι ανδρες, γιατι λοιπον θελει η Τιβη να μας κανει...να ειμαστε συμφωνα με τα δικα της προτυπα περι των δυο φυλων;

    Το οτι η Ελλ. τηλεόραση έχει λιγες, ειτε πολυ λιγες ποιοτικες εκπομπες νομιζω οτι φταιμε και εμεις στην Ελλαδα εφ οσον δεν διαμαρτυρομαστε ενω πληρωνουμε υποχρεωτικα ΕΡΤ μεσω των λογαριασμων! Και να ηταν μονο για τη κακη τιβη που δεν διαμαρτυρομαστε, καλα θα ηταν! :)

    Καλο σου βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)