28.4.11

Τα..ληγμένα χάπια και ο Κινέζος!



-Ξερεις, τι διαβασα τωρα μολις; Ενα  αρθρο που λεει το εξης..''κουφο''. Σύμφωνα με νέα Kινεζικη μελέτη, οι γυναικες, λεει, αγαπουν το ..ροζ και το κοκκινο, ενω οι ανδρες το μπλε και πράσινο (ναι, ναι, θυμιζει ..κοκκους απορρυπαντικου!) και οι εσωστρεφείς το κίτρινο (ειναι ..χρωμα τωρα αυτο; ) Aκου, τι λεει:
 
''..επειδή οι γυναίκες ήσαν κυρίως συλλέκτριες ώριμων καρπών και φρούτων, εθίστηκαν από παλιά στα έντονα ροζ και κόκκινα χρώματα. Αντίθετα, οι άνδρες, οι οποίοι πρωτίστως ήσαν κυνηγοί, ανέπτυξαν προτίμηση για τον καθαρό μπλε ουρανό που σήμαινε κατάλληλο καιρό για κυνήγι, καθώς και για την πράσινη βλάστηση, που αποτελούσε το προνομιακό πεδίο της δράσης τους...''

-Καλα τι καθεσαι και διαβαζεις, ρε συ; Ξερεις τι γνωμη εχω για τετοιου ειδους ..μελετες, ειδικα απο ..Κινεζους ερευνητες! 
Δε σου εχω πει τι βλητα και σπασικλες ειναι; Ειχα Kινεζους συμφοιτητες στο Πανεπιστημιο και οσα χρονια ημασταν εκει δεν εβγαλαν ουτε μια γκομενα! 
Περιμεναν να τελειωσουν το διδακτορικο φαινεται, μηπως βρουν καμμια νυφη απο ..Κινα, που ισως θαμπωνοταν απο το..πτυχιο! 
Ηταν ομως, και κατι τυποι, γ@ σε τα... απο κοινωνικοτητα, ουτε παρεες ειχαν, ουτε να μιλησουν, ουτε να πιουν, ουτε να χαμογελασουν ηξεραν, τιποτα σου λεω, αντε να βρεις γκομενα ετσι! 
Κατσε να ακουσεις και το εξης, τρελλο! Eνας απ αυτους, εμαθα μετα, απο αλλους, οτι παρακολουθουσε, μαθηματα σε γκρουπακι, για να μαθουν, λεει, "πώς να χαμογελουν" με ...φυσικο τροπο!! 
Για εξασκηση επρεπε να κανουν με το στομα τους το σχημα του ...χαμογελου και ολοι μαζι, κοιτωντας ο ενας στον αλλο επρεπε να φωναζουν δυνατα: "ha" "ha" "ha"! Οχι, πες μου, εχεις ξανακουσει τετοια μ..κια; 

-Γιατι, ρε συ, εχεις την εντυπωση οτι κατι ...παλληκαρια στη Βουλη, ειναι καλυτερα απο τους Κινεζους; Εχεις δει κανενα απ αυτους να χαμογελαει νορμαλ; Μονο ειρωνικα! Καποιοι εχουν την εκφραση ατομου, που κατεβαζει τα βαλιουμ σα...φυστικια! 
Θα μου πεις, πως ν αντεξει κανεις μια τετοια κ..δουλεια; Εδω, που τα λεμε, ποιος λογικος θα αντεχε να βγαινει και να ανακοινωνει καθε μερα περικοπες, ελλειματα, ιδιωτικοποίησεις στο κοσμο; Δε θα σ ειχε παρει απο κατω; Εγω παντως θα ημουν ενα...πτωμα γυριζοντας στο σπιτι! Θα ...σερνομουν στον καναπε, θα κατεβαζα, (εκτος απο..Χριστοπαναγιες!) τα τηλεφωνα, κουρτινες, τα ρολλα και οτι εβρισκα μπροστα μου! Ασε που θα παιρνα και ...δεκαπεντε βαλιουμ και θα πεφτα σε ...χειμερια ναρκη! 

-Με μια διαφορα, εσυ εισαι νορμαλ, ρε Κωστα. Αυτοι δεν ειναι, ειναι…ρομποτ αλλονων, τα χουμε ξαναπει! Τωρα που ειπες για ...χειμερια ναρκη, ξερεις ποιον θυμηθηκα, τον δικο μας, ρε! Ειδα μια ακομη, φωτο του, στο Ιnternet, μ αυτο το μονιμα …γλαρωμενο, χαζολιγωμενο βλεμμα του! 

-Χαχαχα, πρωτη! Στειλτη και στον Μητσο, ο οποιος προχθες μου ελεγε οτι καποιοι απ αυτους μαλλον παιρνουν χαπια, για να λενε αυτα που λενε, αφου δε βλεπεις  καμμια εκφραση στο προσωπο τους, κανενα ιχνος ντροπης...

-Ναι, ρε συ και μαλιστα μονο με ...ληγμενα, μπορεις να ανακοινωνεις τετοια μετρα και να περιμενεις και να σε ξαναψηφισουν μετα! Να χτυπησουμε ενα τηλεφωνο στον..Κινεζο, μηπως ξερει κατι παραπανω;

12 σχόλια:

  1. Δεν το ενδιαφέρει να τον ξαναψηφίσουν. Δεν σκοπεύει να ξαναβγεί. Στοχεύει αλλού. Αυτό είναι και το πλέον επικίνδυνο.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου grsail

    Εχεις δικιο, ολο και καποια αλλη ανωτερη θεση εποφθαλμια. Καποια σεναρια εχουν ηδη ακουστει και αλλοιμονο αν επαληθευτουν! Παντως οι υπολοιποι θα εχουν ενα καποιο προβλημα για επανεκλογη στο μελλον! Θεωρητικα, παντα, γιατι στην ουσια, άλλα σεναρια παιζουν στην Ελλαδα!

    Καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aφού μας πήδηξε κανονικά και χωρίς σάλιο, θα την "κάνει" για άλλη γης και άλλα μέρη. Να ξέρει όμως ότι η ετικέτα του τελείως ΓΑΠα θα τον συνοδεύει πάντοτε. Και μετά θάνατον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλησπερα Swell

    'Ωρα τους καλη και αερα στα πανια τους', λεμε, αλλα δεν θα μας κανουν ετσι ευκολα τη χαρη, τουλαχιστον οχι απο μονοι τους.... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιο κι αν είναι το μέλλον τους τη ζημιά την έκαναν και συνεχίζουν.

    υ.γ. λυπήθηκα για την αυλή και το κλίμα που δεν υπάρχει πια. Πόσες αυλές χάθηκαν, πόσες ανάσες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Κινέζοι, οι ταλαίπωροι, αφενός έχουν την καταθλιπτική μαοϊκή παράδοση, αφετέρου είναι μοναχοπαίδια. Εσείς θα χαμογελούσατε στη θέση τους;

    Οι πολιτικοί μας, όμως, δεν χαμογελούν διότι δεν μπορούν πια να αρμέγουν την αγελάδα ούτε να διορίζουν αβέρτα στο Δημόσιο.
    Όσοι έβγαλαν αρκετά σε υπεράκτιες και Ελβετίες, θα την κάνουν με μικρά πηδηματάκια.
    Οι άλλοι, οι εθισμένοι στην εξουσία, είναι να τους κλαιν' οι ρέγγες, που έλεγε ο παππούς μου. Τώρα που δεν μπορούν να υποσχεθούν ρουσφέτια, δεν έχουν και ελπίδες επανεκλογής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κινέζοι είναι συμπαθέστατοι.Άντε όμως να τους εξηγήσεις ότι στην ελλάδα αντιΣημίτης δεν σημαίνει ότι είσαι εναντίον των εβραίων.Και φανταστήτε τον GAP,με το σαχλεπίσαχλο χαμόγελό του,να προσπαθεί να το εξηγήσει αυτό στο ΣΑ του ΟΗΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν όμως οι εκλογές γίνονταν κάθε χρόνο και ο λαός ψήφιζε μόνο κρατικό προϋπολογισμό ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.
    -ο Λαός να ψηφίζει τον Προϋπολογισμό
    & τον Ισοσκελισμό.

    ΟΧΙ η ΒΟΥΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλη Margo

    Ειναι η αληθεια οτι τους αφησαμε να μας καταστρεψουν και θα συνεχίσουν, εφ οσον δεν συνειδητοποιουμε πως θα μπορεσουμε να αλλαξουμε την ασχημη αυτη κατασταση!

    υ.γ.Οσο την αυλή και το κλημα ειναι οντως κριμα να χανονται εκτος απο κομματια της ζωης μας και πνευμονες πρασινου, τοσο πολυτιμοι σε μια περιοχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦιλεΛωτοφάγε

    Απο τετοιους πολιτικους δεν θελω κανενα χαμογελο, ειτε θα ειναι ψευτικο, ειτε ειναι ειρωνικο και οπως λες ισως να σταματησαν να χαμογελούν διότι περασαν πια οι καλες μερες που διοριζαν αβερτα και υποσχονταν ρουσφέτια...Τωρα οι ελπίδες επανεκλογής μερικων ειναι μηδαμινες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε μας Σελιτσάνε

    Αυτα θα ηταν οντως..κινεζικα για πολλους στο ΣΑ του ΟΗΕ! Eλπιζω να μη χρειαστει να τα δουμε (και) αυτα!...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σου albatrus

    Αυτο θα ηταν και το καλυτερο, αλλά δυστυχως δεν γινεται πουθενα, στην Ελλαδα που δεν γινονται άλλα και άλλα, θα γινοταν (να ψηφίζει ο λαος τον προϋπολογισμό);

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)