14.5.11

Παρασκευή και 13 [ και τα.."τρισκατάρατα" πραγματα!]



Ειχα ξεκινησει να γραφω κατι για την ημερα αυτη πριν τη...."κατάρα" που επεσε στο blogger και μας εκανε να χασουμε ...αυγα και πασχαλια, ...κειμενα και σχολια! 
Ισχυριζομουν, λοιπον, [προ.."κατάρας"!], οτι δε τρεχει και τιποτα...που ειναι Παρασκευη και 13 και ελεγα οτι δεν μας πτοει η ...''αποφρας'' αυτη ημερα, επειδη στη χωρα μας συνεχιζουμε πιστα τη ....παραδοση της ... "Παρασκευης και 13" ....all year round, (μη τυχον και βγαλουμε ...ψευτες τους οικους αξιολογησης!)
 
Eτσι, απωλειες οπως το ...χασιμο ενος αρθρου, που τωρα μαλλον βρισκεται σε καποια ...σκοτεινη γωνια του κυβερνοχωρου, ενω το ειχα αναρτησει προχθες στο e-globbing (και αφελως δεν κρατησα), αναφεροταν στο περιστατικο της δολοφονιας ενος ακροδεξιου μελους, απο το γιο του στις ΗΠΑ, ..οποτε, παρα το κοπο της μεταφρασης,  δεν πτοουμεθα, αφου αναφεροταν σε ...φασιστες!!

Μετα ομως διαβασα και για αλλα περιεργα που συνεβησαν, την ιδια μερα, αλλα και παλι δεν τρεχει τιποτα...
 
Για τις καθημερινες ομως...''καταρες'', ειμαστε φαινεται συνηθισμενοι στη τρελλα και οπως τραγουδα ο Πορτοκαλογλου «από πείσμα και τρέλα θα ζω, σε τούτη τη χώρα ώσπου να βρω νερό»! Και νερο μπορει να μη ψαχνουμε να βρουμε, ομως ψαχνουμε καλα καλα  το πορτοφολι μας γιατι κι αυτο οπως και το στομαχι αρχιζουν να φαινονται και να ...ακουγονται..αδεια!
 
Eτσι παμε στη γνωστη και μακροχρονια ...''καταρα'' των ....ανικανων πολιτικων της χωρας αυτης και βλεπουμε οτι καποιοι ουτε να καθησουν σαν ανθρωποι και να συζητησουν δεν ειναι ικανοι και επιτελους καποτε να συμφωνησουν, εκτος των αλλων προβληματων, και σε καποια βασικα μετρα που πρεπει να παρθουν για τις μεγαλουπολεις, ωστε η κατασταση, ειδικα στο κεντρο της Αθηνας, να μη θυμιζει....αφρικανική πρωτεύουσα, οπως ακουμε, (ή..Καμπούλ, οπως ειχαμε ακουσει και παλιοτερα) όπου κυριαρχούν η βία και η αυθαιρεσια, την οποια καποιες ...τρισκαταρατες ομαδες οπως η  «Χρυσή Αυγή» εκμεταλλευονται καταλληλως.
 Εδω που τα λεμε οι προαναφερθεντες θα επρεπε να σκεφτουν σοβαρα το ενδεχομενο μετατροπης του ονοματος τους σε ...«Μαυρη Νυχτα» που θα ηταν και ...ασορτι με τα μυαλα τους και την ''ιδεολογια'' τους, αντι να προσφερουν τις ....υπηρεσιες τους, δωρεαν, ελλειψει ....αστυνομιας, η οποια θεωρει πιο σημαντικο να τρεχει σε πορειες και να σπαει κεφαλια διαδηλωτων, απο το να κανει απλα και μονο τη δουλεια της!
Ποια ειναι αυτη; 
Να συλλαμβανει δηλαδη οσους εγκληματιες παρανομουν, ασχετα απο εθνικοτητα! Δεν θα χρεωσουμε, βεβαια, και σε ολους τους μεταναστες ο τι εγκλημα γινεται οπουδηποτε στην χωρα αυτη!

Παντως, λογικα σε καποιες αλλες χωρες, θα  κοιταζαν να μαζεψουν τα ...φασιστοειδη  που διψανε για αιμα και να μη τους αφηνουν να ξεκανουν αθωους ανθρωπους, μονο και μονο επειδη ειναι μεταναστες! 

Η αστυνομια, ομως, αγαπητοι μου, φαινεται οτι δεν τα βγαζει περα με το...multitasking και εχει επικεντρωθει σε ''σοβαρες'' και μονο ασχολιες, οπως π.χ την υπερασπιση των συμφεροντων της ...Τροικας, που καθε λιγο και λιγακι μας κοπαναει στη μουρη το γνωστο τροπαρι ''WHERE´S THE MONEY?" και αν δεν ηταν τοσο τραγικη η κατασταση μας θα μπορουσε να γινει και κωμικη ...ταινια με αναλογη ατακα, οπως αυτη στην εξαιρετικη ταινια των αδελφων Cοen "Τhe Big Lebowski"!


Ενω, ομως, ακουγονται και γινονται ολα αυτα τα ...."τρισκαταρατα πραγματα" στο τοπο μας, καποιοι για να ...ξορκισουν, φαινεται, το κακο ...ματι (!) ελειψαν σε ταξιδακια!


20 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει συννενόηση σε αυτή τη χώρα. Άλλο αγκάθι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα εμείς στην ελλάδα έχουμε για καταραμένη μέρα την Τρίτη και 13.Η Παρασκευή είναι αγγλοσαξωνική.Ρωτήστε και τον Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλημερα the elf at bay

    Ψεμματα; Ξεπερασαμε τους ...αχινους σε ...αγκαθια! :0

    Μα,τιποτα να μη πηγαινει καλα και κανενα θεμα να μη λυνεται, οπως γινεται σε αλλες χωρες; :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σελιτσανε

    Ναι αλλα η blogger δεν ειναι..Ελληνικη οποτε οι ...ξενες γρουσουζιες της ''Παρασκευής και 13'' μετρανε! Το εχω.. καρατσεκαρει, ακουτε που σας λεω! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ ζηλεύω το Βέλγιο. Χωρίς κυβέρνηση τόσους μήνες και τα καταφέρνουν περίφημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. elf

    11 μηνες δεν ειναι και λιγο! Μαλλον επειδη δεν εχουν τιποτα φοβερα προβληματα να λυσουν, ουτε προβληματα με ...γειτονες, ουτε τπτ. Μονο γραφειοκρατικα θεματα εχουν και ετσι τα πραγματα κυλουν, εκει,οπως σε..ιμαντα! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14.5.11

    εδώ κάνουν ασκήσεις με σενάριο "διαδηλώσεις από εργατικά σωματεία" και τέτοια. Οι φασίστες μια χαρά τους βολεύουν. Θα εξελιχτούν και θα γίνουν σύγχρονα τάγματα ασφαλείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Elva

    Τους αγαπάμε τους γείτονες.

    @Αλέξανδρος Δελάρζ

    Το λιγότερο είναι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλέξανδρε Δελάρζ

    ''Τα κανουν ολα και συμφερουν'', εφ οσον ειναι και ...''φιλοτιμα'' παιδια και δρουν κατα το δοκουν,για να ..''σωσουν'' τη πατριδα! :(((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. elf

    Μακαρι να ηταν ετσι, αλλα αυτα ειναι... τηλεοπτικα κολπα για εσωτερικη καταναλωση και απο τις δυο πλευρες, δυστυχως! ;(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ένα απέραντο ταξιδιωτικό γραφείο η Ελλάδα, για την κυβέρνηση Μπατσόκ!
    Το Βέλγιο είναι ευτυχισμένο ΕΠΕΙΔΗ δεν έχει κυβέρνηση!
    Μήπως... να το ψάχναμε λίγο κι εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ήθελα να συμφωνήσω με το Λωτοφάγο γαμώτο μου,αλλά το Ελλαδιστάν που να καταλάβει από τέτοια...
    Για ευτυχισμένα κράτη,απαραίτητη προΰπόθεση είναι ο πολιτισμός των πολιτών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικά, λέτε να φταίει καμία παράξενη ... κατάρα, που δεν λέει να ξυπνήσει ο λαός μας ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι, μας έχει καταραστεί ο Μητσοτάκης: να βλέπουμε συνέχεια τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λωτοφάγος: Σωστό σε βρίσκω !

    Καλημέρα και Καλή Βδομάδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κολυμπάμε στα μαγικά υγρά απο την ώρα που γεννιόμαστε, οπως ειχε πέσει ο Οβελιξ στο μαγικο φίλτρο και δεν μας πιάνουν ούτε κατάρες ουτε ξεματιάσματα.

    καλημερα, καλη εβδομαδα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Kαλημερα Λωτοφαγε

    Mακαρι κι εμεις να ειμασταν... αυτοδιοικουμενοι σαν το Βελγιο! Μας αφηνουν ομως; :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 7 demons

    Oντως, ετσι ειναι! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λωτοφαγε , faro

    Θα συμφωνησω για την Ελλ. Τιβη που ειναι εντελως απαραδεκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημερα nefeli

    Oλο ...μαγεια σ αυτη τη χωρα! :))

    Καλη εβδομαδα επισης! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)