17.6.11

Ανασχηματισμοι, e-coli, κλπ..."ασθενειες"!

Προχθες, διαβασα, ενα ανεκδοτο και το μεταφερω, επειδη πιστευω οτι αποδιδει καλυτερα, το ...πνευμα των ημερων!
Κάποιο σίχαμα διευθυντής φυλακής, καλει τους κρατούμενους και τους ανακοινωνει ότι εκείνη την ημέρα είχε κέφια και γι’ αυτό θα τους επέτρεπε να αλλάξουν εσώρουχα. Κι αμέσως, άρχισε να δείχνει έναν – έναν τους κρατούμενους και να λέει: "Εσύ αλλάζεις μ’ εκείνον, εσύ με εκείνον, εσύ με εκείνον…".

Οπως καταλαβαινετε, το παραπανω ανεκδοτο ειναι ενας απο τους πολλους λογους που δε δινω ...δεκαρα να μαθω τις λεπτομερειες για το "νεο σχημα" του...ανα-σχηματισμου! Πρωτη φορα ειναι αλλωστε; Αφηστε που η ετυμολογια της λεξης και μονο, παραπεμπει σε... "ξαναζεσταμενο φαγητο" και μαλιστα τοσες πολλες φορες, που τελικα ειναι για τα ...σκουπιδια!

Καπου διαβαζα οτι στα ...ξαναζεσταμενα φαγητα ειναι κυριως που εδρευουν τα σιχαμερα βακτηρια...e-coli, αυτα που που ειναι εγκατεστημενα στον ...οργανισμο μας, μας ταλαιπωρουν και δεν λενε να φυγουν, (τι θυμιζει;) παρα τις ...φιλοτιμες θεραπειες που κανουμε ως ....ασθενεις, προκειμενου να τα ...ξεφορτωθουμε!
 
Βεβαια, υπαρχουν και αλλοι σε  Ευρωπη και Αμερικη που εχουν ...συμφερον να ειμαστε ..."ασθενεις", για να πουλανε τα ... "φαρμακα" τους, τα οποια ομως δεν εχουν δοκιμασθει σε αλλα.....στομαχια και εχουν, οπως καταλαβαινετε, μεγαλες πιθανοτητες για σοβαρες....παρενεργειες, αλλα οπως ολοι γνωριζουμε, μπρος στα ...  κερδη (τους) τι ειναι ο.. ..πονος (μας);

Θυμαστε, φανταζομαι, τι ειχε πει περισυ και ο περιφημος ιατρος...Ντομινικ, που αν και τα ηξερε ολα βρεθηκε στα ...σιδερα της φυλακης, (που ναι για τους....λεβεντες); 

Καπου ακουσα μαλιστα οτι τα Ελληνικα στομαχια ειναι .... ''ανθεκτικα'', λεει, σε τετοιου ειδους ..''βακτηρια'' και απορησα! Eγω παντως ηξερα απ το σχολειο, το κλασσικο....πατριωτικο ρητο "του Ελληνα ο τραχηλος ζυγο δεν υποφερει", αλλα οπως φαινεται πανε να μας τη φερουν απο αλλου!

Και αναρρωτιομουν τοσο καιρο, τι μου καθεται στο στομαχι!

10 σχόλια:

  1. Xαχαχα! Φοβερη η συγκριση Ελβα μου.Κι εγω υπο τετοια μορφη τους φανταζομουν να σου πω. Το καλυτερο φαρμακο ειναι να φυγουν τα .....e coli δια της φυσικης οδου!

    ΕΚΛΟΓΕΣ, για να μη ξεχνιομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Toύτοι δω Elva μου, είναι αγιάτρευτη πληγή. Δεν φεύγει παρά μόνον με "αφαίρεση".
    Ξερίζωμα του καρκινώματος.
    Είναι αυτό που λέει , μια αθεράπευτη ασθένεια δεν την καταπολεμάς με ασπιρίνες.
    Θυμάμαι που έλεγα ότι αν δεν είχαν τα πράγματα να κάνουν με την ζωή μας θα είχαμε να ρίξουμε πολύ γέλιο.
    Βλέπεις εκτός από επικίνδυνοι είναι και γελοίοι οι καραγκιόζηδες,οι ναιναίκοι, οι παλιάτσοι του κερατά.
    Αλλά που θα πάει;
    Γκαστριά είναι αυτή,πόσο θα κρατήσει δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην το λέτε.Εγώ άκουσα την ομιλία του Μπένι και συγκινήθηκα.Είπε,λέει,ότι με σκέφτεται προσωπικά.Ε δεν είναι και λίγο να απασχολείς τον εγκέφαλο ενός τόσο μεγάλου ανδρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να αλλάξει σώβρακο ο Μπένυ με τον Τζέφρυ γίνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ανέκδοτο !!!
    Εκει στο βορά το χιούμορ δουλεύει ακόμα βλέπω.
    Εδώ στο νότο χέστα και άστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλη marilia

    Kρατω το επικαιρο συνθημα σου ΕΚΛΟΓΕΣ, (για να μη ξεχνιομαστε!) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλη μουblackbedlam

    Σωστα, μια αθεράπευτη ασθένεια δεν την καταπολεμάς με ασπιρίνες και αυτο ακριβως γινεται τωρα με τα γελοια αυτα ατομα που δυστυχως δεν φευγουν απο τις καρεκλες τους! Ποσο θα αντεξει ο κοσμος που οικονομικα υποφερει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητε μας Σελιτσάνε

    Ο..Μπένι..Hill, μπορει να ελεγε οτι μας σκέφτεται προσωπικά, αλλους ...Μπένι δεν πιστευω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε Triton

    Ολα γίνονται, αρκει να συνεχισουν αυτοι να μας...δουλευουν! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε habilis

    Αν και αυτο το διαβασα απο ελληνικο ιστολογιο, εδω στο βορρά,που λες, το ριχνουμε και πότε πότε στ ανέκδοτα, αλλιως αν σκεφτουμε την Ελληνικη πραγματικοτητα, θα μας παρει απο κατω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)