25.8.11

Θα σας κάνουμε το βίο...(άθληση!)


 

Σημερα, νομιζω, καταλαβαμε, πια, ολοι καλυτερα το νοημα της φρασης του Λοβερδου:

"Είμαστε εδώ για να κάνουμε πολιτικές και πολιτικές δεν μπορείς να κάνεις έχοντας κοιλιές. Εμείς πρέπει να δείξουμε πρώτοι ότι αθλούμαστε".

Κι εμεις, τα....κουτα, πουεσφαλμενανομιζαμε οτι ισχυει ακριβως το αντιθετο, τι να πουμε; Βρεθηκαμε μαλλον εκτος πολιτικης υπουργειου και δεν θα ειναι η πρωτη φορα, βεβαια, ουτε η .....τελευταια! 

Ουτε ειναι βεβαια η πρωτη φορα που  διαβαζουμε οτι η Ελλαδα ''κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στις χώρες της Ευρώπης στην ....παιδική παχυσαρκία, λόγω έλλειψης σωστής διατροφής και άθλησης'', ακομα και στη Κρητη, που φημιζεται για καλυτερες διατροφικες συνηθειες,απο την υπολοιπη χωρα.

Ετσι ακουμε οτι θα μας αρχισουν στη ...γυμναστικη, απο φθινοπωρο, μεχρι να επανακτησουμε τη φορμα που θελουν,  αυτοι, βεβαια, οχι εμεις

Εσεις λοιπον, αγαπητοι μου, που ανησυχουσατε για τις δυσκολιες που εχουν επιφερει ολα αυτα τα μετρα της κυβερνησης στη ζωη του μεσου Ελληνα, ξεχαστε τα ολα αυτα τα δυσαρεστα και απλα αλλαξτε ....νοοτροπια, βρε αδερφε! ....


Γινετε επιτελους λιγο δεκτικοι σε ...μηνυματα και πιο συναινετικοι, οπως τοσοι και τοσοι αλλοι που εχασαν κιλα, ...δουλειες (και τον μπουσουλα μαζι) και τωρα νιωθουν πιο...''αναλαφροι''! 

Που ξερετε, μπορει και να σας βγει σε....καλο, οπως ισως τελικα βγει στο ...Πασοκ και τη ΝΔ, που απ ο τι φαινεται γινονται ολο και πιο... "κολλητοι" με τον καιρο!

Παψτε να ειστε τοσο ...δογματικοι, αφηστε που μπορει να σας πουν σε καποια φαση μεχρι και ...κομμουνιστες (Λενιν φυλαξοι!) και οσο ναναι δεν ειναι του ...συρμου πια, στα 2011, ασχετα αν οι κομμουνιστες στην Ελλαδα, ειναι οι μονοι τιμιοι εκφραστες πολιτικης πια, σε μια χωρα οπου η ατιμια, η διαφθορα και η αδικια εχουν στησει τοσο γερες ....μπιζνες και μασες, εδω και χρονια και εχουν διαφθειρει τοσο πολυ νοοτροπιες που ειναι δυσκολο, πια, να δει κανεις τι ειναι σωστο και τι οχι! 

Βεβαια, αν σκεφτομασταν ολοι κατ αυτο το τροπο, τοτε δεν θα υπηρχαν  οι ανυποφοροι ....γυμναστες που μας....γυμναζουν μερα-νυχτα ετσι ωστε να αποκτησουμε τη δικη τους.... "γραμμη"! 

Μεταξυ μας αρχιζω να πιστευω οτι ....ΝΑΙ σε καποιους απο εσας αρεσει, αγαπητοι μου, η ...γυμναστικη που σας προτεινουν απο κοινου τα...πρασινα, μπλε και ...μαυρα fitness centres!
Για τα ...κοκκινα, παντως, αμφιβαλλετε, ακομα, γιατι αυτοι δεν προτεινουν ...ριζικες διαιτες, αλλα ανατροπη των δεδομενων, οποτε μαλλον ακουγεται πολυ ...ριζοσπαστικο, ισως, για τη μεση Ελληνικη κοινωνια που μεγαλωσε με το τριπτυχο ...''πατρις, θρησκεια, οικογενεια'' (και προκοπη δεν ειδε)!!

Οσο ομως και ...ριζοσπαστικο να ακουγεται, ειναι πολυ πιο ρεαλιστικο και λογικο επακολουθο, απο τις πολλες και εξωφθαλμες περιπτωσεις συναινεσης και συμφωνιας μεταξυ ...."σοσιαλιστων" δεξιων και εθνικιστων του ΛΑ.Ο.Σ, που κατα καιρους φροντιζουν να περνανε ολοι μαζι, ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να σηκωσουμε ποτε κεφαλι κατα των παραλογων απαιτησεων των ..τρικολορε... και αναλγητων γυμναστων, που αδυνατιζουν κοσμο κατα το δοκουν και συμφωνα παντα με τις απαιτησεις των ...ξενων κεντρων!


Ποτε αρχιζετε παλι.....γυμναστηριο, ειπαμε; 

16 σχόλια:

  1. Βρε δε μας παρατανε, η γυμναστικη ειναι το ζητουμενο αυτη τη στιγμη;

    H δικη μου γνωμη ειναι η εξης.
    Η αριστερα διαθετει αρκετα αξιολογα πρωτοκλασσατα στελεχη, γιατι δεν τα αξιοποιει, τι περιμενει να ηττηθουμε κατα μηκος και πλατος μεχρι να τους προωθησει;
    Μια αλλαγη προσωπων στην εξουσια ισως να ειναι αναγκαια προκειμενου να κινηθει κατι και να δει ο κοσμος οτι τουλαχιστον οι αριστεροι εχουν λαβει το μηνυμα. Εσυ τι λες ρε Ελβα; Δε συμφωνεις μαλλον,αλλα ρωτω τι αλλο μπορει αν γινει σημερα προκειμενου να ξεφυγουμε απο τις δαγκανες τους ρε γμτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίζουν κ μας δουλεύουν κατάμουτρα!
    Ετσι, είναι! Αν εχεις να κάνεις με ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, καλά !
    Να δώ να αθλείται ο ... Πάγκαλος κι ο ... Βενιζέλος και τι στον κόσμο !!!

    Να τους δω να κάνουν ... επίκυψη και ... άλμα σε ύψος, μέχρι που τους ... ψηφίζω !!!

    Ουστ ρε που θα μας δουλεύετε κι από πάνω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι η μαλακία σπορ είναι δεν τίθεται θέμα. Και όντως το δείχνουν οι άνθρωποι να λέμε το σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν είσαι καλά φαγωμένος κάνει να ξεκινήσεις γυμναστική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλημερα Nik

    Ε, πως, αν δεν ειναι η γυμναστικη το πιο ...σπουδαιο αυτη τη στιγμη στη χωρα, τι ειναι;
    Μηπως το...ξεπουλημα της χωρας,η τροικα, ή νομοσχεδια σαν κι αυτο για τη Παιδεια;
    ''Τι μπορει αν γινει σημερα προκειμενου να ξεφυγουμε απο τις δαγκανες τους'', ρωτας.
    Να ψηφισει ο κοσμος ενα τιμιο κομμα (KKE), αντι τα ιδια και τα ιδια που μας εφεραν σ αυτη τη δεινη κατασταση!
    Εκει να δεις ... γυμναστικη που θα τους κανει ο κοσμος μετα! :)
    To θεμα ειναι οτι δεν τολμα ο κοσμος, τους αρεσει η....''γυμναστικη'' με το ζορι και απο...ξενους & αναλγητους ''γυμναστες'', μαλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλοι ΠΕΙΡΑΤΕΣ

    Bρηκαν και κανουν, γι αυτο μας δουλεύουν κατάμουτρα!

    Ας δειξουμε ομως οτι δεν πεφτουμε στη.. παγιδα τους! Μπορουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα faro

    Μπα, μη περιμενεις να το δεις!

    Βαζουν εμας να....αθλουμαστε! Aπο δουλεμα, αλλο τιποτα..αλλα φαινεται οτι σε μερικους αρεσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου varometro

    Υπαρχει περιπτωση να μη συμφωνησω οτι οι ανθρωποι ειναι πρωταθλητες στο...
    σπορ; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλως τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΕΜΟ και απο εδω! :)

    Μισο, να παρω ενα τηλεφωνο στα....
    υπουργεια τους, να λυθει η απορια σου, αν και νομιζω οτι γι αυτο το λογο που αναφερεις δεν ξεκινουν καποιοι....
    "σοσιαλιστες" τη ..γυμναστική! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πλέον ένα 'απλό σοσιαλιστικό' κόμμα. Έχει υπερβεί τα όρια του 'σοσιαλισμού' και οδεύει προς την ...Κινέζικη Λαική Δημοκρατία (της εποχής του ΜΑΟ) !! Που ξυπνούσαν οι Κινέζοι το πρωί, και τα μεγάφωνα του χωριού έβαζαν κασέτες: Ανάτασηηηη ! Πρότασηηηηη ! Επίκυψηηηηη ! κλπ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλη Elva καλημερα, οτι μ..... μπορει να σκεφτει ο καθε ηλιθιος πιονουπουργος την πεταει, οι ανθρωποι, ειναι εκτος τοπου και πραγματικοτητας, αρχιζω και τους λυπαμαι, ουτε πια εχουν το ενστικτο της αυτοσυντηρησης, με τοσα λαθη, τοσα αντιλαικα μετρα που εχουν παρει, στις επομενες εκλογες, ουτε την ψηφο τους δεν θα δουν στο ψηφοδελτιο και οταν καποιοι γυρισουν στα εδρανα για να διδαξουν, οπως το παληκαρι της φακης, που μελεταμε, απο την συνεχη καζουρα των φοιτητων, τους ''βλεπω'', ν'αγορευουν, απο το βημα της βουλης, στο Δαφνι, στο ''παραρτημα'', του ιδρυματος με την πινακιδα, ''πολιτικοι''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα

    Εμένα πάντως καλό θα μου κάνουν γιατί κάτι παραπανίσια κιλάκια τα πήρα τώρα τελευταία.

    Κακούργα οικονομική κρίση εσύ και το άγχος για σένα...

    Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε Θαναση

    Τους ξεπερασαν ολους, δε λες τιποτα και οδευουν προς νεους οριζοντες περαν της..Κινας! :)

    Ειμαστε ...αχαριστος λαος τελικα, τι να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπερα φιλε Δημητρη

    Μακαρι να τους παρουν στο ψιλο, αλλα εν τω μεταξυ εχουν βολεψει τους ''ημερερους'', οποτε ολο και καποιες ψηφους θα παρουν και παλι! Δυστυχως, ετσι συμβαινει παντα, θα αλλαξει τιποτα στις επομενες εκλογες; :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλως τον οικοδομο

    Καλα, για εσας που εχετε καποια παραπανισια κιλα θα σας αναλαβει το υπ. Υγειας και θα αποκτησετε μετα ολοι...
    γραμμωσεις! Μην ανησυχειτε, το κρατος υπαρχει στην ...υπηρεσια των πολιτων! Πιστεψατε τιποτα αλλο; :)

    Διαδοσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)