29.12.11

...Kρυφές προθέσεις!



-Εισαι ν ανοιξουμε ενα γραφειο...συνοικεσιων πεταξε ενας φιλος, μεταξυ σοβαρου και αστειου, που απελπιστηκε να ψαχνει για δουλεια στην Ελλαδα (και να μη βρισκει!) ''Tough times demand smart solutions'', ειπε γελωντας!
 
-Ελα ρε Σταθη! Τι δουλεια εχουμε εμεις με τετοια θεματα;
 
-Καλα,...μια ιδεα εριξα! Ασχημα ομως θα ηταν να πετυχαιναμε καμμια μεγαλουτσικη-εστω-πλην ομως, πλουσία, Σουηδεζα; 

-Πρωτον δε θα τα εβγαζες περα, πιστεψε με. Μετα, δεν σ εχω για τετοιο τυπο!

-Τι σημασια εχει; ''Ο...ερως χρονια δεν κοιτα''!

-Τι ερως; Εδω μιλας για ...συνοικεσια!!

-Ε, και; Σημερα, ετσι γνωριζεται ο περισσοτερος κοσμος...Απο τα Μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης! Μη κοιτας εσυ, που κατι τετοια τα σνομπαρεις!  
Παντως με τα σημερινα δεδομενα, αν εβγαινες στην ...αγορα ξανα, AN, σου λεω και μη με αγριοκοιταζεις,  τοτε, οτι θα επρεπε να το ξεκινησεις απο εκει και ν αλλαξεις οπωσδηποτε αβαταρ στο προφιλ σου!

-Ξεχασε το, δεν υπαρχει περιπτωση. Γιατι; Μια χαρα δεν ειναι αυτο που εχω;

-Μπορει να το βλεπεις, εσυ, ''μια χαρα'', αλλα μεταξυ μας δεν... ''πουλαει''! Για να ξεκινησει κανεις σωστα πρεπει να εχει φτιαξει ενα προφιλ με μια φωτο, ενα αβαταρ τελοσπαντων που να ...''τραβαει'',  οχι αυτο που εχεις εσυ! Τι να δει κανεις και τι να καταλαβει μ αυτην τη φωτο; Το πολυ πολυ οτι εισαι μια...ρομαντικη ψυχη! Τρεχα ψαξε...
-Ναι, και τωρα σκοτιστηκα, αν ο αλλος με κρινει απο ενα αβαταρ...Ενω για παραδειγμα, αυτη εδω, ρε συ Σταθη, η ...ξαπλωμενη, που βγηκε φωτογραφια (εντελως τυχαια η γυναικα!!) με το...εσωρουχο στον καναπε, ειναι ....απειρως καλυτερη, επειδη....''τραβαει'', ετσι; 
Μ αρεσει, παντως, που στο προφιλ της γραφει οτι αυτο που την ενδιαφερει  ειναι η ...''πνευματικη επικοινωνια'' και ''δινει μεγαλο βαρος στις αρχες'' που εχει ο αλλος! 

-Ναι, ρε συ, αλλα αυτη η φωτο, τουλαχιστον, δειχνει τις ...προθεσεις της!

-Ε, τοτε, καλα που μενουν οι δικες μου...κρυφες!!  :-) 

5 σχόλια:

  1. Ρομαντικό άβαταρ, γράφεις πρόστυχες προθέσεις από κάτω. Και αυτό ωραία τραβάει.

    Έχω μια περιέργεια να δω και το προφίλ που περιγράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. SkinLikeSand

      Μιλαω για το αβαταρ, που ειδα και που δεν ηταν καθολου..ρομαντικο! Αντιθετως.. :)

      Ψαξε και ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις τετοιου ειδους προφιλ με κλειστα τα ματια!

      Διαγραφή
  2. Τώρα πρόσεξα ότι ο blogger μου έβγαλε ότι η ανάρτηση αυτή (29/12/11) δημοσιεύτηκε πριν από 49 λεπτά. Μόνη λογική εξήγηση το να την είχες για πολλές μέρες στο πρόχειρο, αλλιώς το λογισμικό του blogger πρέπει να κόψει τα δυαδικά ναρκωτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλα αλλαξα τη φωτο και τελικα επειδη εκανα update, αναδημοσιεύτηκε φαινεται...

      Διαγραφή
  3. Το άβαταρ πάντως δίκιο έχει ο φίλος σου μετράει στην αξιολόγηση του πνευματικού κόσμου σου :P και στην ποσότητα από συνοικέσια - προτάσεις που θα έχεις στα κενωνικά δίκτυα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)