23.3.12

Τα ΖΩ(δι)Α της 25ης και εμεις!


 

''Λοιπον, εχουμε και λεμε οσοι απο εσας ειστε Κριοι, Ταύροι, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοι, Σκορπιοι, Τοξότες, Αιγόκεροι, Υδροχόοι και Ιχθείς, προσέξετε καλα τις ...κινήσεις σας, την 25η αυτου του μηνα! 

Αν ο Ερμής σας ειναι...ανάδρομος σημαινει οτι εχετε ένα εσωστρεφή τρόπο σκέψης, δεν παιρνετε γρηγορα αποφάσεις, ετσι ο καλύτερος σύμμαχος σας την 25η είναι η ...ψυχραιμία!

Οχι...γιαουρτωματα, οχι αυγά, οχι...νεράτζια, (που να τα βρειτε, θα μου πειτε)...oχι γιουχες, οχι αντιδραστικα πραγματα γιατι η...καταμαυρη όψη της Σελήνης κάνει την μέρα εκεινη έντονα δραστήρια, φέρνοντάς σας, αν δεν προσεξετε, πολλα προβληματα με πρόσωπα και ..οργανα (της ταξης, για ν ακριβολογουμε!)
Στη δουλειά σας απο καιρο αντιμετωπίζετε δυσκολίες, (αλλα αυτο δεν εχει καμμια σημασια για εμας (του Μετωπου).Θα επρεπε να ειχε;).  
Αφιερωστε λιγο περισσοτερο χρονο στον εαυτο σας και ξεχαστειτε τωρα την Ανοιξη με τον καλο καιρο που ...αφθονει στη χωρα μας.

Στο εργασιακό σας περιβάλλον να προσέχετε, μη μιλατε πολυ, δουλευετε περισσοτερο και να μην δίνετε λαβές για ...αρνητικά σχόλια εις βαρος σας. 
Ενα μέρος της...αηδιας που αισθάνεστε τελευταια, πηγάζει από την υπερβολική λειτουργία του μυαλού σας να καταλαβετε τα ευκολως εννοουμενα (σχετικα με το συστημα μεσα στο οποιο ζειτε).

Μην επηρεαζεστε από αυτα που σας λενε οι αλλοι (oι αντιμνημονιακοι). Δεν βλεπουν ποσο ..ωραια ειναι τωρα η Ελλαδα που προσπαθει ν αλλαξει;

Ευνοούνται επισης ολα τα ταξιδια, οne way, στο εξωτερικο, (εμεις δεν καταπιεζουμε κανενα!)

Οι ''γνωριμίες'' που θα κάνετε αυτές τις μέρες, οσοι πατε στο Συνταγμα, δεν θα σας πολυενθουσιάσουν, γι αυτο προσοχή στις αντιπαραθέσεις! ...Προληπτικα και μονο σας λεμε οτι θα υπαρχουν και 7000 αστυνομικοι, που οπως ξερετε, απο αλλες φορες, σας ...προστατευουν σε καθε περιπτωση!
Το οτι θα υπαρχουν φετος και...μερικοι ελευθεροι σκοπευτες, στο χωρο, ειναι μια ..πρωτοτυπια και πρωτοβουλια του Μετωπου και μια ασημαντη λεπτομερια που δε χρειαζεται να ασχοληθειτε. (Aφηστε το κι αυτο σ εμας οπως και τη ..ψηφο σας, αργοτερα..)

Σε ελευθερη χωρα ζουμε, εξ αλλου, ολοι και ολα ειναι ...ελευθερα! ''

-------------------------------------------------------------------------------------------
«Καλύτερη από μας θα κάνουν την Ελλάδα τα παιδιά μας, έτσι γινόταν, έτσι γίνεται κι έτσι θα γίνεται» (Σταθης)