19.3.12

WOW! Μια νέα...σχέση αρχιζει!



-Τελικα απο σημερα αρχιζει να ψηλωνει ο…πηχυς; 

-Σημερα ειναι η…ιστορικη στιγμη που θα παραιτηθει ο Μπενι; Τι ωρα ειναι η ...τελετή παράδοσης-παραλαβής του ΠΑΣΟΚ; 

-Προλαβαινω να παω στο..κομμωτήριο; 

-Καλε στις 3.30 μμ τι...ανενημερωτοι πολιτες που ειστε! Εδω εγω που ειμαι τοσο μακρια και το ακουσα! Μονο με τα μεγαφωνα δε βγηκαν, οπως κανουν στα ..χωριά, καθε φορα που εχει πανηγυρι, για να το διαλαλησουν!

Σημερα λοιπον και μετα απο τις ....παρατασεις της χθεσινης ψηφοφοριας και αφου εκλεισαν και (ξανα)ανοιξαν οι...(ρημαδο)κάλπες, γυρισαν ενα-ενα πισω στο...σπιτι και τα αστατα..κορασια, και τωρα ολα μελι-γαλα και παλι! Καθε ..κατεργαρης στο παγκο του! 

Ετσι και για οσους απο εσας δεν καταλαβατε, αρχιζει η νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον λαό κλπ κλπ! Λιγα λογια και πολυ δουλεια...

Αντε να δουμε τι δουλεια θα βρειτε, βεβαια, γιατι χθες ολο και κατι ´κονομησατε ως...εξτρατζηδες στο...μπουγιο για το χθεσινο...σοου, (εεε συγγνωμη τις εκλογες!) απο σημερα oμως και παλι τα κεφαλια μεσα! Αντε στο επομενο...σοου, μαγκες μου, οπου ολο και καποιο επικο και μεγαλειωδες ασμα θα ακουστει και παλι!

Αληθεια, εχετε παρατηρησει οτι το Πασοκ ειχε και συνεχιζει να εχει μια...μανια με καθε τι ...επικο και μια ταση για...υπερβολη; Βλεπε και τη Carmina Burana, του Orff, που τρωγαμε καθε φορα και για ...χρονια στο κεφαλι, εφ οσον συνοδευε καθε ...αρχηγικη εμφανιση! Αντε να δουμε τωρα ποιο ασμα θα καθιερωθει για τον νεο...leader!

Παντως αρχισε ηδη το ...κρυφτουλι με τη Τρόικα και παλι αφου διαβαζουμε οτι το υπ. Εργασίας παλεψε με το ...θεριο, παιζοντας κλασσικα ''good cop/ bad cop'' με τον κακο...Τομσεν και μετα απο...σκληρες διαπραγματεύσεις δεν ενεδωσαν (ακομη) για τη κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα..(αλλα που θα παει, οπου να ναι θα ...ενδωσουν!) 

Eιναι αυτο που λεει και ο σεμνος πρωθυπουργος. "Είμαστε στα ...μισά του δρόμου για την ανάπτυξη"

Σκεψου δηλαδη τι θα γινει οταν εχουμε φτασει ...στο τελος του δρόμου;

Και για να τελειωνουμε, το  τι αρχιζετε, εσεις, καθολου δεν μας ενδιαφερει! Για το μονο που ενδιαφερομαστε ειναι να..τελειωνουμε μ εσας, μηπως και..αρχισουμε καποτε να ζουμε ΕΜΕΙΣ και παλι!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19.3.12

    Kala einai na mi tous psifisei kaneis gia na doyne tin orgi tou kosmou.
    Syggnwmi gia ta greeklish elva. Grafw apo Agglia, den exw pliktrologio me ellinikous haraktires.

    Yiota X.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλωσηρθες Yiota X.

    Ας το ελπισουμε, αν και στις εκλογες υπερισχυουν συχνα οι φοβιες κλπ συνδρομα...

    Θα δειξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)