8.5.12

Λιάνα Κανέλλη: Συζήτηση πολιτών με εκπρ. κομμάτων



H πολυ ενδιαφερουσα αυτη συζήτηση με εκπροσωπους απο πολλα κομματα, εγινε χθες  στο enikos.gr και μπορειτε να δειτε και τα 6 μερη εδω.

Επελεξα το τεταρτο clip απο τη συζητηση γιατι εκει ακριβως απαντα η Λιανα σε ερωτησεις που της εγιναν, προηγουμενως, απο πολιτες σχετικα με το πολυσυζητημενο θεμα της μη συνεργασιας με τον ΣΥΡΙΖΑ, οπως και το γιατι δεν ειναι μελος του ΚΚΕ, οπως και αλλες επικαιρες ερωτησεις που εθεσε και το κοινο, αλλα και το πανελ.

4 σχόλια:

  1. Παράδειγμα προς μίμηση όσο αφορά την επικοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8.5.12

    Τέλεια! Δεξιά διαστρέβλωση της Οδύσσειας! Θεϊκή ατάκα.

    Πάντως αυτές τις μέρες η λύσσα τους εναντίον του ΚΚΕ έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Τους ενοχλεί ακόμα και αυτό το +1 που πήραμε. Τα χτυπήματα πλέον είναι από παντού λες και το ΚΚΕ ευθύνεται για τα πάντα. Έχω ακούσει ότι βάλαμε την ΧΑ στην βουλή, ότι δεν έχουμε κυβέρνηση λόγω του ΚΚΕ, ότι ο λαός ψήφισε για σύμπραξη του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα τρελά μαζί. Αυτές οι επιθέσεις δείχνουν ότι φοβούνται παρόλα τα συμπιεσμένα ποσοστά του ΚΚΕ.

    Γιώργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταυρος Τ.

    Μακαρι να ειχαμε κι αλλα τετοια στελεχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιωργος Κ.

    Αυτο θα πει να ειναι κανεις ενημερωμενος σε ολα και οχι μονο σε θεματα πολιτικης, σωστα;

    Ειναι ''λογικο'' να υπαρχει τετοιο.. μενος κατα του ΚΚΕ, επειδη ειναι το μονο κομμα που δεν εχει ..σβησει σφυροδρεπανα απο τη σημαια του, οπως εκαναν σχεδον ολα τα αλλα αριστερα Ευρωπαικα κομματα, (προσφατα ειδαμε οτι και ο Συριζα εκανε το ιδιο σε φωτο!) που ξεχασαν, πια, τι ελεγαν καποια χρονια πριν και τωρα μιλουν χρησιμοποιωντας σλογκαν και μονο χωρις κανενα ουσιαστικο περιεχομενο. Βλεπει κανεις παραδειγματα απ ολη την Ευρωπη και αυτο ξεκινησε οταν περασε η γραμμη ..εξισωσης του φασισμου με τον...κομμουνισμο,αν ειναι δυνατον!
    Οσο για την ανοδο της ακροδεξιας δυστυχως εχουμε να δουμε πολλα ακομη και στην Ελλαδα, αλλα και σε αλλες Ευρωπαικες χωρες, εφ οσον η Αριστερα δεν λειτουργει οπως θα επρεπε, δλδ. ως φραγμα νοσηρων ρατσιστικων ιδεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)