22.5.12

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ένα..πανηγύρι ακόμα, τι πειράζει;




Αχ, τι επαθα σημερα! 

Δεν μου το...υπενθυμισε κανεις, ετσι ξεχασα να δω σημερα τη τελετη της...βαπτισεως της εγγονης του βασιλεως της Σουηδιας! 

Αν ειναι δυνατον να...ξεχασω να δω τετοιο μειζον γεγονος και μαλιστα live στη τηλεοραση! Μπορει να ξεχασω να ..φαω, που λεει ο λογος, αλλα για κατι τετοια κοσμικα γεγονοτα ζει κανεις! 

Τι δηλαδη μηπως νομιζετε οτι ενδιαφερει κανεναν η ανεργια, οι προσωρινες δουλειες που προσφερονται, πια, ως μοναδικη επιλογη (και αν), οι ταξικοι και φυλετικοι διαχωρισμοι αναλογα το προαστειο που ζει κανεις; 
Μηπως ενδιαφερεται κανεις για το ποιος μενει διπλα του, αν εχει να  ταισει τα παιδια του, να πληρωσει το ενοικιο, το δανειο στη τραπεζα...
Πως θα καταφερει κανεις να στειλει τα παιδια του σε ενα καλο σχολειο, οπως αυτα στο κεντρο της πολης, εκει οπου οι τιμες των σπιτιων ειναι απλησιαστες και οι ανθρωποι  σνομπαρουν οσους δεν εχουν το ταδε trendy ντυσιμο, στυλ και το σωστο...χρωμα δερματος;

Ομως, οχι, αυτα δεν ειναι ενδιαφεροντα..

Για το...καπελλο της βασιλισσας,  που καποιες φυλλαδες το βρηκαν λιγακι μεγαλο και για τις φωτος γαλαζοαιματων που...''ελαμπαν'' στη βαπτιση  της εγγονης του βασιλικου οικου της Σουηδιας, υπαρχει, (δυστυχως) ενα κοινο που ενδιαφερεται να πληροφορηθει τις λεπτομερειες αυτες! 
Οσο να 'ναι ενα ...πανηγυρι ειναι ενα...γεγονος, αφου μαλιστα προβαλλεται κι απ ολα τα ΜΜΕ, κι ας ειναι μονο ενα πανηγυρι σπαταλης και χαμενων ωρων για το ...τιποτα!

7 σχόλια:

  1. κοίτα να δεις που η "εγγονή του βασιλέως" δεν διαφέρει σε τίποτα από την αδερφή μου στην ηλικία της...
    μήπως πρέπει να προβληματιστούν οι Σουηδοί από το απαράδεκτο γεγονός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελεσίγραφον:

    Αν δεν είμεθα καλεσμένοι εις το βασιλικόν τέιον θα διακόψωμεν τις σχέσεις μετά του βασιλικού οίκου της Σουηδίας!
    Ως εδώ!

    Μπύθουλας 22-5-2012
    Μαντάμ Σουσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... πολύ nerd μπαμπά έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TRASH

    Λες να τους αρεσει αυτο; Αλλα πρεπει να καλλιεργησουν τον δηθεν μυθο της.. πολυπολιτισμικότητας για το ποπολο και ας μισουν την ιδεα οσο τιποτα στον κοσμο! Τι να σου πω ο πατηρ βασιλευς ψωνισε απο Βραζιλια αλλα ..''φροντισε'' τουλαχιστον να εχει ριζες Γερμανικες, αφου ο πατερας της συζυγου και τωρινης γιαγιας ειχε πολυ ..υποπτο, φιλοναζι παρελθον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. spiral architect

    Kατι μου λεει οτι θα ..αναμενετε πολυ διοτι αφου δεν καλεστηκα ουτε...εγω να φανταστεις που θα μπορουσα να.. πεταχτω μιση ωριτσα για ενα τειον λογω...αποστασης, οποτε μην.. ετοιμαζεστε εσεις δια επισκεψεις στο παλατι!
    Εχετε τουλαχιστον ενα..φρακο, κατι, πως θα μεταβειτε αγαπητε φιλε σε ενα τετοιο χωρο, χωρις το καταλληλον ενδυμα; :)

    Υ.Γ
    O πατηρ του βρεφους, σωγαμβρος και γυμναστης, εχει ακουσει τα εξ αμαξης απο τοτε που ενυμφευθει την πριγκιπισσα! Που λες, μια ..χαρα νεος ητο προ γαμου, αλλα μετα τον γαμο o ..βασιλικος οικος μαλλον τον μεταμορφωσε σε..σκετο nerd! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να αυτά κάνετε εσείς οι "κομμουνισταί " Αν ήταν για καμιά απεργία στο λιμάνι ή στην Χαλυβουργία, πρώτοι και καλύτεροι.
    Ενώ ξεχνάτε και απαξιώνεται τέτοια γεγονότα που σημαδεύουν το μέλλον της ανθρωπότητας.
    Αυτός που βαφτίστηκε χθες, είναι ο αυριανός ηγέτης, είναι ο μονάρχ-ις της χώρας των "Ελευθεριών, του πλούτου και της δημοκρατίας".

    Εγώ πάντως πήρα μια επιστολή που μου ζητούσαν συγνώμη που η προσωπική μου πρόσκληση παράπεσε.
    Έτσι, μου έμεινε η τουαλέτα του οίκου ΝΤΙΟΡ για ενθύμιο και ένα καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. blackbedlam

    Ακους εκει να ξεχασω σημερα τα.. βασιλικα βαφτισια και να καθομαι να ασχολουμαι με το τι θα ψηφισει ο κοσμος στην Ελλαδα, που ειναι... δευτερευουσας σημασιας, ζητημα, φιλη ΒΒ;

    Εντελως μεταξυ μας, ειχα κι εγω αγορασει ενα.. μοντελακι (με ασορτι καπελλο!)για παν ενδεχομενο,
    αλλα τι ατυχια και η δικη μου προσκληση θα....παραπεσε,μαλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)