2.5.12

H "έξυπνη" Ελλάδα ψηφίζει [με κλειστά μάτια & κλειστά μυαλά!]


Καποιοι φαινεται οτι ..αρεσκονται στην εικόνα της φαινομενικης «ταξης και ευνομιας», που γι αυτους, προεκλογικα, εγγυαται το....Μαυρο μετωπο! Mαλιστα τους αρεσει τοσο πολυ, ωστε... παρακαλουν να μη τελειωσει αυτη η .... «ωραία [η] προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα. Σαν τα ωραία και έντονα όνειρα που τα βλέπουμε -λένε οι ειδικοί- λίγο πριν ξυπνήσουμε. Τι κρίμα που τελειώνει σε λίγα εικοσιτετράωρα».

Oλα αυτα, επειδη πληροφορηθηκαν, τελευταια, οτι σε ...«εκατοντάδες παράνομους οίκους ανοχής που λειτουργούν με την...ανοχή της Αστυνομίας και του Δήμου Αθηναίων, (λες και ειναι τα μοναδικα παραδειγματα...διαφθορας!) εργάζονται δεκαδες γυναίκες-φορείς του AIDS!».

Aυτο ηταν το προβλημα σας κυριοι, οτι δεν σας ...ειδοποιησαν; Πρωτα πρωτα γιατι να παει κανεις σε οικο ανοχης; Μετα, δεν καταλαβαινω γιατι δεν προχωρατε λιγο παραπανω το σκεπτικο σας και να κατηγορησετε το συστημα εκεινο που εξαναγκαζει τις γυναικες αυτες να ειναι θυτες και θυματα μαζι, οταν πολλες φορες και παρα τη θεληση τους αναγκαζονται να πουλησουν το σωμα τους προκειμενουν να επιζησουν;


Το..«θυμα», βεβαια, ευκολα το διακρινουμε, εφ οσον τυχαινει να...ταυτιζομαστε με τους ...''καημενους'' τους...πελατες, ταυτοχρονα, oμως, αποφευγουμε να δουμε και τι βρισκεται πισω απο αυτη την ιστορια, ισως γιατι αποδεχομενοι την υπαρξη...μπορντελλων στα 2012, (..«οικος ανοχης» για οσους επιτηδες αποφευγουν να λενε τα πραγματα με τo ονομα τους!!), εχουμε κι εμεις ευθυνες ως κοινωνια για τη κατασταση αυτη!

Eνα ακομη...«προβλημα», που ομως βρηκε τη...«λυση» του, (!) χαρις και παλι στην ...«ωραία προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα», (!) ειναι κατα τον αρθογραφο της iefimerida, το γεγονος οτι τωρα στις ...παραμονές των εκλογών εφτασε να...«λειτουργήσει το πρώτο Κέντρο Υποδοχής Παράνομων Μεταναστών» και, οπως λεει, παρα το γεγονος οτι υπηρχαν ηδη δυο υπουργοι (του Μαυρου μετωπου, βεβαιως!) ειχαν διαφωνιες! 

Λιγο με ενδιαφερει αν αυτοι οι δυο ειχαν διαφωνιες...Αυτο που θα επρεπε να μας ενδιαφερει ολους αυτη τη στιγμη και κυριως προεκλογικα ειναι οτι καταφεραν τα κομματα αυτα, με την προπαγανδα τους, απο τα καναλια, να στρεψουν ενα μεγαλο μερος του λαου κατα των μεταναστων* και να κανουν, παρα τις αντιδρασεις επισης πολλων πολιτων, (που, ομως, δεν τους ...βλεπουν ποτέ, οι αστοι αρθογραφοι!) κατι που δεν επρεπε να ειχε γινει: Ενα στρατοπεδο που τωρα ειναι για μεταναστες, αυριο, ποιος ξερει για ποιους; 
Δεν καταλαβαινω λοιπον τι ...θαυμαζει κανεις; Τη καλη ...οργανωση και το καλο ...παρκινγκ, που λεει και η διαφημιση;!!  

Δεν τους απασχολει καθολου το οτι αυριο μπορει να ειμαστε κι εμεις, ως ''ανυπάκουοι πολιτες'', ''ως μη στηριζοντες'' τετοια καθεστωτα, πισω απο αυτα τα καγκελα;

 
To NEWS 247 στην Ηλεία πριν τις εκλογές by News247


*Σημ. 1. Δειτε επισης στο ρεπορταζ αυτο για τις εκλογες και την ανατριχιαστικη δηλωση μιας γυναικας, στην Ηλεια, κατα των μεταναστων. (Απο το 05:22´ και μετα..) Σκετη φρικη!



Για το θεμα της προφυλακισης του Ακη Τσοχατζόπουλου, που αναφερεται το αρθρο ειναι ενα θεμα αναξιο λογου, γιατι δεν πιστευω οτι φυλακιζοντας μονο εναν απο τους υπευθυνους οτι λυθηκε το προβλημα του τοπου, ενω οι υπολοιποι εχουν μαλιστα το θρασος να κατεβαινουν στις εκλογες!

Ας σταματησουμε λοιπον κάποτε να απορουμε ως...αδαεις πολιτες ενος σαπιου συστηματος, οταν καποιοι λενε και ξελενε, υποσχονται και δεν τηρουν τις υποσχεσεις τους.
Αυτη ειναι η τακτικη τους, ετσι επιβληθηκαν τοσα χρονια, αλλα για ολα υπαρχει ενα οριο, ενα τελος. 
Ας ειναι λοιπον σ αυτες τις εκλογες! Καλλιο αργά, παρα ποτε!

Δεν με ενδιαφερει, ως πολιτης, η ...προεκλογική περίοδος τετοιων κομματων στην Ελλαδα. Το κομμα που εμεις ψηφιζουμε δεν λεει ωραια λογια για να μας ...κοιμιζει και να το ψηφισουμε! Αντιθετα, λεει την αληθεια, αυτη που δεν θελουν πολλοι να ακουσουν, γιατι δεν τους συμφερει. 

Ας ελπισουμε οτι ο κοσμος θα ξυπνησει, οχι ομως τη Δευτερα ...πρωι, οπως μας λεει ο αθρογραφος, γιατι τοτε θα ειναι αργα, αλλα πριν...ψηφισει, ωστε να μην τον πιασουν και παλι στον υπνο, οπως εκαναν ολα αυτα τα χρονια, μεχρι σημερα! Θα φανει ποια ...Ελλαδα ψηφισε και παλι...
Η ..''εξυπνη'' Ελλαδα, παντως, εχουμε δει πως ψηφιζει τοσα χρονια και που μας οδηγησε! 

Φτανει τοση ..''εξυπναδα'', δεν νομιζετε;




 Σημ. 2. Ενα ακομη μικρο video, με προεκλογικο ρεπορταζ, απο Μεσηνια, που ελπιζω να μην αντιπροσωπευει τον...μεσο ψηφοφορο !

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2.5.12

    As elpisoyme oti den einai gia toys metanastes osa leei i gynaika. Alliwtika eimaste stin arxi toy teloys. To avgo tou fidiou exei ekolafthei kai dystyxws einai Ellines aftoi poy miloyn me misos gia toys xenous. Giati?


    Mirza

    ekana lathos kai egrapsa to sxolio kai stin proigoumeni sou anartisi.Sorry!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο ! Ψηφίζουμε με μυαλό και μάτια ορθάνοικτα. Δεν θα μας πεθάνετε ποτέ κουφάλες νεκροθάφτες .
    Χαιρετίσματα από το νότο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λες "Αυτο που θα επρεπε να μας ενδιαφερει ολους αυτη τη στιγμη και κυριως προεκλογικα ειναι οτι καταφεραν τα κομματα αυτα, με την προπαγανδα τους, απο τα καναλια, να στρεψουν ενα μεγαλο μερος του λαου κατα των μεταναστων"
    Είτε ζείς αλλού, είτε δεν βλέπεις μπροστά σου.Είσαι απλά λάθος. Ο κόσμος πολύ καιρό τώρα είναι κατά της έκρυθμης κατάστασης που έχει λάβει η λαθρομετανάστευση στην χώρα. Δεν περιμένουν κάποιον για να στραφούν εναντίον τους. Είσαι απλά λάθος.Είναι άσχημα τα πράγματα, το ξέρω, αλλά υπάρχουν αρκετοί και αρκετά σοβαροί λόγοι που ο κόσμος είναι εχθρικός. Αν δεν το βλέπεις αυτό τότε τι να πώ. Πεσ με και μένα ρατσιστή. Χαλάλι. Η λέξεις είναι εύκολες έτσι και αλλιώς. Οι πολιτικοί απλά ακολουθούν, άγονται σαν αρπακτικά απο τισ δυσκολίες του κόσμου όπως κάνουν σε όλα σχεδόν για να τονίσουν παραπάνω το πρόβλημα, και απλά να πουλήσουν ενδιαφέρον. Χυδαίο το ξέρω. Αλλά χυδαίο είναι να είσαι ρατσίτρια με τους λογικούς φόβους του άλλου. Γιατί πέρα απο τις ακρότητες περί τουφεκισμού υπάρχει μια μεγάλη ήπια πλειοψηφία που απλά η καθημερινότητά της έχει αλλάξει άρδην. Στην ακρότητα των τουφεκισμών μην ανταπαντάμε με την ακρότητα της εύκολης απόδοσης ρατσιστικών τίτλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mirza

    Κι εγω ελπιζω οτι δεν ηταν για τους μεταναστες, αλλα για τους πολιτικους οπως μου ειπαν καποιοι φιλοι.Εχεις δικιο, κι εγω ανησυχω για τις εξελιξεις και μαλιστα μου εκανε εντυπωση το video ακριβως γι αυτο το τυφλο μισος προς ολους τους φτωχους ξενους, ασχετα αν φταινε, ή οχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

    Ευχομαι να εχεις δικιο και να ισχυει αυτο που λες!


    Υ.Γ Χαιρετισμους από Boρρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nikos

    To oτι αυτο το διαστημα δεν ζω στην Ελλαδα δεν σημαινει οτι δεν γνωριζω καποια πραγματα, ή οτι δεν εχω δικους μου ανθρωπους και γνωστους, να μου λενε πως ειναι τα πραγματα σχετικα με τους μεταναστες.

    Για μενα ισχυουν ομως οι εξης δυο κατηγοριες Ελληνων πολιτων.

    1. Οι υπερασπιστες μνημονιων και της λιτοτητας που αντι να στρεφονται κατα εκεινων που γονατισαν τη χωρα στρεφονται κατα των πιο αδυναμων ομαδων βλ. μεταναστες και διαφορους προοδευτικους φορεις που τους στηριζουν

    και

    2. Οι αριστερες δυναμεις και οι κομμουνιστες που δεν εχουν κανενα προβλημα με τους μεταναστες ως ομαδα, (δεν μιλω για ειδικες περιπτωσεις γιατι αν το.. εξειδικευσουμε τοτε θα πρεπει να παραδεχθει κανεις οτι ΔΕΝ ευθυνονται ΟΛΟΙ οι μεταναστες για τις συμφορες των Ελληνων, αλλα οι Ελληνες πολιτικοι που χρησιμοποιουν τους μεταναστες ως ...σακο του μποξ και ως προεκλογικο πυροτεχνημα για να κατευθυνουν εκει το θυμο των απογοητευμενων Ελληνων ψηφοφορων που εχουν οντως μεγαλο προβλημα να συνειδητοποιησουν το ποιος φταιει!

    Φυσικα..''βολευει'' πολυ να κατηγορει
    κανεις ανυπερασπιστους, σε πολλες περιπτωσεις ανθρωπους, χωρις εγγραφα που μπορoυν ανα πασα στιγμη να τους στειλουν ξανα στη χωρα τους σαν πακετο!
    Ομως μιλαμε για ανθρωπινες ζωες και πολλοι απο αυτους αν γυρισουν πισω θα εκτελεστουν απο τα εκει καθεστωτα! Φυσικα και δεν ειναι ολοι εγκληματιες οπως θελει το κρατος να πιστευουμε κι εμεις δυστυχως το.. πιστευουμε απ ο τι διαπιστωνει κανεις! :(
    Μια σωστη πολιτικη χρειαζεται και αυτο ειναι κατι που θα πρεπει να το δουν αντι να φτιαχνουν στρατοπεδα και να φυλακιζουν την ελπιδα που πολλοι εχουν για μια νεα ζωη, ειτε στην Ελλαδα ειτε σε αλλη χωρα. Οι περισσοτεροι απο τους μεταναστες δεν θελουν να μεινουν στη χωρα μας, (μηπως δεν βλεπουν τις απανθρωπες συνθηκες;) Xρειαζονται εγγραφα για να συνεχισουν το ταξιδι τους για αλλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2.5.12

    Η κωλόγρια έχει ψοφήσει απλά κανείς δεν την έχει ανημερώσει ακόμα.

    Ας πάει στο γέρο διάολο και ας μείνουμε οι νέοι να φτιάξουμε κάτι καλύτερο.

    αμήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)