4.5.12

Mια..πρόσκληση, πάραυτα, παρακαλώ!



Τι καθονται μερικοι και σκεφτονται...Δουλεια δεν ειχε ο διαβολος, που λενε...Ποιες  διασημοτητες δεν μας έχουν επισκεφτεί, μεχρι τωρα, αναρρωτιουνται καποιοι.. 

Μα, φυσικα, η ..queen Εlisabeth, της Αγγλίας, (αυτη μας ελειπε, ετσι οπως ειμαστε!!) εφ οσον η ...βασιλομητωρ, θεωρείται από τους πιο πολυταξιδεμένους μονάρχες, δεν εχει αφησει τροπικο νησι και βραχονησιδα που να μην εχει παει, λενε οι ...κακες γλωσσες!

Ωστόσο, εχουν καποιοι την απορια, γιατι στις συνολικά 116 επίσημες επισκέψεις της μέχρι σήμερα, καμμία από αυτές δεν ήταν στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα είναι και γενέτειρα του συζύγου της, Φιλίππου. 

Γιατί αναρρωτιουνται  ομως (και...σκανε!)


To BBC, που ολο με κατι τετοια τρομερα...σεναρια ασχολειται και φυσικα το εψαξε, διαβεβαιωνει οτι  συμφωνα με τον ιστορικό Hugo Vickers , «ο Πρίγκιπας Φίλιππος δεν αγαπά την Ελλάδα, επειδή δίκασαν τον πατέρα του (πριγκηπα Ανδρέα) και θα μπορούσαν να τον έχουν εκτελέσει. Το 1922 αναγκάστηκε όλη η οικογένεια να εγκαταλείψει την χώρα, όταν ο Πρίγκιπας Φίλιππος ήταν ακόμη μωρό». (Ενα χαρτομαντηλο, pppleease!)

Για οσους...ανησυχουν για το γεγονος (και ισως δεν θα φανε και το μεσημεριανο τους!), να πουμε οτι η Ελισάβετ Β' είχε επισκεφτεί την Ελλαδα το 1950, μετά από πρόσκληση του Βασιλεως Παύλου, αλλα ελατε που  την εποχή εκείνη δεν είχε στεφθεί ακόμη Βασίλισσα, ...οποτε μαλλον δε πιανεται!!
Συμφωνα, παντα με τον Vickers, ισως η queen Εlisabeth  να περιμενει.... επίσημη πρόσκληση από τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Aν ειναι δυνατον;

Να σταλει μια, πάραυτα, τι ...καθομαστε;  Ουτε ενα ...σωστο προτεκτορατο δεν μπορουμε να γινουμε!

4 σχόλια:

  1. Για το αν ήρθε επίσημα αυτή η κατακουρασμένη οικογένεια, “θα πρέπει να είναι πολύ κουραστικό να ζεις με τον ιδρώτα ενός λαού για να σου χιάζονται και διακοπές” δεν θα πω αυτό που σκέφτομαι , έχουμε σοβαρότερα για να ασχοληθούμε. Για ένα είμαι σίγουρος ότι με κάτι παλιόβαρκες κάποιων αναξιοπαθούντων ελλήνων τύπου Λάτση , έχουν μάθη και τον τελευταίο ύφαλο του Αιγαίου.
    Σε μια λέξη χες@@@@α…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα, καλύτερα είναι να μην γράψω πως ακριβώς αισθάνομαι, γιατί θα είναι ακατάλληλο ακόμα και για ... ενηλίκους !!!

    Σπέρααααααααααα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλησπερα faro

    Παρακαλω, ...εκφραστειτε ελευθερα! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

    Aν δεν πανε αυτοι διακοπες, ποιοι θα πανε οι μη εχοντες;
    Τα αστικα εντυπα ομως ειναι πιο αισχρα που γραφουν ειδησεις για τα..σκυλολογια και για το οτι δεν τους εχουν προσκαλεσει σε καποιες χωρες, ακομα! :O

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)