8.6.12

«Ζήσε..Ιούνη μου, να φας τριφύλλι!»



Χθες ετυχε να συναντησω δυο γνωστους, απο Ελλαδα και μεταξυ αλλων αναφερθηκαμε βεβαια και στο περιστατικο της επίθεσης του Κασιδιάρη, εναντίον των βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, που εγινε σε εκπομπη του ΑΝΤ1.

Ο ενας ελεγε οτι ειναι καλο που επιτελους επεσαν οι μασκες και αποκαλυφθηκε το αληθινο προσωπο του φασισμου και οτι το αυγό του φιδιού εκκολαφθηκε και τωρα μας απειλει, ενω ο αλλος ελεγε (και συμφωνησα μαζι του), οτι τετοια φαινομενα εχουν δρομολογηθει εδω και χρονια απο το συστημα και δεν χρειαζοταν να φτασουν τα πραγματα στο σημειο να μπει η Χ.Α στη Βουλη και να εμφανιζονται σε εκπομπες, για να καταλαβουμε, ως χωρα, την συστηματικη προσπαθεια εκφασισμου της κοινωνιας, γιατι πρεπει να πω οτι πολλες αντιδρασεις που ολοι διαβασαμε μετα το περιστατικο, ξενιζουν, επειδη...δικαιολογουν(!!) την επιθεση, με γελοιες, ή και με χυδαιες, δικαιολογιες!

Θα επρεπε να τους ειχαμε καταλαβει νωριτερα, συνεχισε ο γνωστος, αλλα ετσι ειμαστε στην Ελλαδα. Αρχικα θεωρουμε «γραφικους» οσους μας προειδοποιουν, οπως εχει κανει πολλες φορες το ΚΚΕ και εχει ακουσει διαφορα απο τους ...ξυπνιους νεολελληνες και ψευτομαγκες, που «ολα τα ξερουν και τελικα τιποτα δεν ξερουν, αφου ξαναψηφιζουν τα ιδια ρεμαλια σε καθε εκλογες..
Οταν, ομως, φτασουν τα πραγματα στα ακρα, τοτε λενε ενα «δεν το περιμενα», μη τυχον και ρεζιλευτουν, ακουγοντας να τους λενε «δεν στα λεγα

Ευτυχως, ειπε, που οπως δειχνουν τα πραγματα δεν θα τους ξανακαλεσουν στα καναλια, γιατι πολλοι ζητησαν μετα το περιστατικο να αποκλειστει η Χ.Αυγή από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αν και δεν τα θεωρω σε καμμια περιπτωση μεσα...ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ειπε ο γνωστος μου.

Εγω, ομως, το θεωρω λαθος να αποκλειστουν, ειπε ο αλλος, γιατι αυτο θα ειναι...«εναντια στη Δημοκρατία» και ακουγοντας τον, με τον αλλο, μας...ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι και αρχισαμε να τον ρωταμε τι ειναι ...Δημοκρατια, κατα τη γνωμη του, βεβαια, γιατι κατα τη δικη μας, εδω και κατι χρονια, στην Ελλαδα, η Δημοκρατια, εχει κηρυχθει ειδος προς εξαφανιση και αναζητειται μηπως και βρεθει για να τη βαλετε σε κανενα...Μουσειο, να τη βλεπουν τα παιδακια στα σχολεια και να γραφουν εκθεσεις γι αυτην και για οσους ...αθλιους μας τη στερησαν και συνεχιζουν να μας τη στερουν καθημερινα!



Υ.Γ Καλη λευτερια, ευχομαι, γιατι βλεπω θα...αργησει πολυ μεχρι να καταλαβει τι πρεπει να ψηφισει, ο...μεσος νεοελληνας, του οποιου το πολιτικο κριτηριοεχει οντως μεγαλο προβλημα!

Δηλαδη... «Ζήσε..Ιουνη μου, να φας τριφύλλι» και αν.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)