10.6.12

Οι “Άθλοι του Ηρακλή“, ή τα “Τρία Γουρουνάκια”;



1. Διαβαζα τη συνεντευξη ενος πατερα, που δυστυχως γι αυτον (και τον τοπο), εχει ενα...τερας για παιδι και προφασιζεται μαλιστα οτι το παιδι του δεν...έφταιγε για το περιστατικο βίας στο στούντιο του ANT1, αλλα ..προσβλήθηκε και έπρεπε να αντιδράσει (!) Μαθαινουμε ακομη οτι το παιδι αυτο ηταν..''μία καλλιτεχνική ψυχή'' oπως λεει το αρθρο και οτι παλιοτερα ασχολιοταν και με τον χορο(!!)
«Τον Ηλία τον προσέβαλαν και αντέδρασε έτσι. Η Κανέλλη φταίει. Μεγάλωσε περήφανος γιατί εμείς όταν ήταν μωρό τον κοιμίζαμε διαβάζοντας του τους Άθλους του Ηρακλη και όχι τα ''Τρία Γουρουνάκια''». (Παναγιωτης Κασιδιάρης).

2.  Διαβαζα τις αλλες τυχαια και τη συνεντευξη ενος αλλου πατερα, που τυχαινει να συμπαθω και ως καλλιτεχνη, αλλα και για το πως ειναι σαν ανθρωπος.  Οσα ειπε ο Willie Nelson για τον γιο του, αλλα και ο Lukas για τον πατερα του ειναι συγκινητικα και σκεφτεται κανεις μερικες φορες πώς καποιοι καταφερνουν να μεγαλωσουν παιδια που να ειναι περηφανοι γι αυτα, ενω καποιοι αλλοι...τερατα! 
Πολλα μπορει να πει κανεις για το τι φταιει οταν ξεπερνα κανεις τα ορια και γινεται φασιστας, μισωντας ολο τον κοσμο, γιατι αντιθετα απ ο τι πιστευει η πλειοψηφια, η κατηγορια αυτη δεν στρεφεται μονο εναντιον των μεταναστων, οπως λενε, (λες κι αυτο θεωρειται σαν ''δικαιολογια'' για τα εγκληματα που κανουν!), αλλα στρεφονται και εναντια σε καθε πολιτη που φαινεται ..υποπτος στα ματια τους. 

Παντως το μονο που σιγουρα δεν φταιει ειναι το οτι καποιοι διαβαζαν  τους..αθλους του Ηρακλη, ενω καποιοι αλλοι τα ..3 γουρουνακια, πριν βαλουν τα παιδια τους για υπνο!



Eνα υπεροχο cover απο τον Willie Nelson, με τους γιους του Lukas & Micah.
Στιχοι, μουσικη: Εddie Vedder (Ρearl Jam)

2 σχόλια:

  1. Και που ασχολούμαστε του δίνουμε αξία που ΔΕΝ έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Αξία, προφανως δεν εχει, αλλα δυστυχως τα ΜΜΕ ασχολουνται με τετοια ατομα και ετσι αναγκαζεται κανεις να υποστει τη..δικτατορια των επιλογων τους! Για να μη πουμε οτι με τη προβολη που τους γινεται μονο αρνητικη δεν ειναι η γνωμη του κοσμου, οπως θα επρεπε να ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)