16.7.12

4 Ειδήσεις για...μπανανίες!


  1. Δεν ξερετε ποσο μας..χαροποιησε η ειδηση για την επικειμενη αφιξη ενος...ακομα  πολιτικου που αγαπα σφοδρως την χωραν μας, με σκοπο το ...προσφιλες, αλλα και κερδοφορο για πολλους, πια, σπορ της...φιλανθρωπιας, το οποιο, οπως ολοι γνωριζουν, συγκεντρωνει τοσα και τοσα...λαμπρα ονοματα!!
«Στην Αθήνα θα βρεθεί, στο τέλος της εβδομάδας ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Bill Clinton, προσκεκλημένος της οργάνωσης «Ελληνική Πρωτοβουλία» στην οποία συμμετέχουν εξέχοντα πρόσωπα της ελληνοαμερικανικής κοινότητας -επιχειρηματίες, δικηγόροι και επιστήμονες.Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι να αναστραφεί παγκοσμίως η αρνητική εικόνα της Ελλάδας, με πρώτο στόχο τη συγκέντρωση περίπου 100 εκατομμυρίων δολαρίων που θα διοχετευθούν σε μεμονωμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις οι οποίες αποδεδειγμένα συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο... »
  1. Ειναι τοσο...ευχαριστο οταν υφυπουργοι χωρων, που προφανως εχουν..λυθει ολα τα φλεγοντα ζητηματα και προβληματα, πανε στη Τιβη και δίνουν συνεντεύξεις για να ...περνάει η ώρα τους, οπως ειπε η υφυπ. Υγείας κ. Σκοπούλη, που προέκυψε, ως πρόταση της ΔΗΜΑΡ και επέλεξε να βγει στην τηλεόραση για να πει ότι δεν έχει τι να κάνει στο υπουργείο της χωρίς αρμοδιότητες. Ας κανει τα παράπονά της στον Φώτη Κουβέλη που την πρότεινε, ώστε να πάρει αρμοδιότητες, οπως λεει το «Ποντικι».
  1. Εμβρόντητη είναι η κοινή γνώμη, αλλά και η ακαδημαϊκή κοινότητα από τις χτεσινές αποκαλύψεις για το πανάκριβο iPhone που έκανε ...δωράκι ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Παντής, στην Ναταλία Δραγούμη. Επιπλέον, όμως ο ανοιχτοχέρης αντιπρύτανης παρήγγειλε για τον εαυτό του και μια 40άρα ψηφιακή τηλεόραση μαζί με DVD player χρεώνοντας τα και πάλι στις...λειτουργικές ανάγκες του Αριστοτελείου. Φταιει κανεις οταν ειναι...γαλαντομος ανθρωπος;
  1. Οι Ιάπωνες αποθεώνουν την ομορφιά της …Όλγας Κεφαλογιάννη! (Περι γουστων και χρωματων, ακομη και η επιστημη σηκωνει τα ...χερια!!)

2 σχόλια:

  1. Οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες του Κλίντον συνεχίζονται. Μετά τις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου στη Γιουγκοσλαβία κλπ, κλπ.
    Έχει παράδοση ο άνθρωπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου ΕΥΡΥΤΑΝΑ ΙΧΝΗΛΑΤH

    Ακριβως, θα ηταν...κριμα να σταματησει κανεις μια τετοια μακροχρονη παραδοση! :(
    Πως αλλιως θα δειξει κανεις οτι ειναι..
    φιλανθρωπος, αν δεν συνεχισει να κανει..
    φιλανθρωπιες; :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)