2.7.12

Τι να..(πρωτο)σχολιάσει κανείς;


1. "Παρακαλείται ο Ιατρικός Σύλλογος να διαγράψει όσους επίορκους χρυσαυγίτες ιατρούς συμμετέχουν σ αυτή τη ναζιστική κίνηση", ειδα σημερα στο twitter και οντως εφριξα βλεποντας το link. Εκει φτασαμε στην Ελλαδα;  Αλλη μια ''παγκοσμια πρωτη'', στην...απαξιωση της ανθρωπιας; 

2. Εδω ο κοσμος καιγεται και αλλοι...ορύωνται για τη νεα δηλωση του Σόιμπλε, οπου φαινεται καθαρα η...«εχθρική στάση του απέναντι στη χώρα μας και στον Ελληνικό λαό..»(!) επειδη, κατα τη γνωμη καποιων, τετοια εντυπα (oπως το FOCUS, η ΒIILD κ.α) αμαυρωνουν την εικονα της Ελλαδας! 
Ποτε επιτελους θα συνειδητοποιησουμε οτι δεν μας φταινε τα ...ξενα αστικα εντυπα που «κανουν τη δουλεια» τους, αλλα αποκλειστικα και μονο οι δικες μας επιλογες!!


3. Δε ξερω τι λετε, εσεις, αλλα τελευταια οι Ελληνες...εφοπλιστες βαλθηκαν να ξεπερασουν τον παλιο...εαυτο τους, που δεν εδινε δεκαρα για τις ζωες των εργαζομενων στα πλοια τους!
Τα πραγματα αλλαζουν, αγαπητοι μου, ξεχαστε τι ισχυε, ζουμε σε νεες εποχες τωρα και φημες θελουν τον εφοπλιστη Γ. Βερνίκο να ειναι...Συριζαίος, αφου οπως  διαβαζουμε παραμονές των τελευταίων εκλογών εθεάθη οικογενειακώς να ζητάει ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ από προεκλογικό περίπτερο του συνδυασμού, ενω διαβαζα οτι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός  Greece Debt Free (Ελλάδα Χωρίς Χρέος), μια πρωτοβουλια του ιδρυτη της 33χρονου Πέτρου Νομικου, της γνωστης εφοπλιστικης οικογενειας, «έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην προσπάθεια ανάπτυξης στρατηγικών που θα βοηθήσουν στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και μέσω του GDF προσπαθεί να ξυπνήσει - όπως λέει - τον πατριωτισμό των Ελλήνων και όσων αγαπούν την Ελλάδα!.... »

4. Πανω απ ολα, ομως, με ανησυχει η πορεια της υγειας του ...πρωθυπουργου (μας;) μετα ακομη πιο...δυσαρεστα νεα απο την..Ελληνοφρενεια!






16 σχόλια:

  1. Καλέ είναι πρακτικό το ζήτημα. Δεν σκέφτονται ρατσιστικά οι άνθρωποι, προς Θεού! Ως γνωστόν μόνο στο αίμα των Ελλήνων υπάρχει ο κώδικας ΙΧΩΡ, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στους αγαπητούς αλλοφύλους. Τους άλλους σκέφτονται οι άνθρωποι με αποτέλεσμα να παρεξηγηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. varometro

    Δεν το ειχα σκεφτει ετσι, αλλα ευτυχως υπαρχουν οι φιλοι για να βοηθουν στην εξαγωγη ..χρησιμων συμπερασματων! Κοιτα να δεις που στο τελος θα ...παρεξηγουσα μια τετοια κινηση αλληλεγγυης προς τους μεταναστες και θα πιστευα οτι μονο η...Ελληνικη εκκλησια μπορει να παιξει ενα τετοιο ρολο!
    Τωρα βρεθηκε και ...η ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε μα τι νόμιζες. Στην Ελλάδα εξάλλου όπως λένε και τα ΜΜΕ δεν είμαστε ρατσιστές, δεν δέρνουμε μετανάστες, δεν τους σκοτώνουμε, δεν του κλείνουμε σε γκέτο, δεν τους εκμεταλλευόμαστε στυγνά, δεν χρησιμοποιούμε την δυστυχία τους για να απαξιώσουμε ολόκληρες περιοχές χάριν του Real Estate. Αυτά δεν γίνονται στην φιλόξενη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. varometro

    Kριμα να μη μπορω, εδω πανω, να πιασω ενα ..ΣΚΑΙ, ενα Μεγκα, ενα κατι, βρε αδερφε, κι να ενημερωθω, κι εγω ως ...ανθρωπος,για τη φιλοξενη μας χωρα που δεν την αναγνωριζουμε καθε φορα που κατεβαινουμε!
    Τετοια προοδος, που λετε, μεσιέ (V)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζω μόνο να το περνάνε ταυτόχρονα και από τεστ DNA ωστε να είναι σίγουροι ότι όσοι δώσουν αίμα είναι απευθείας απόγονοι των Ελλήνων του 1000 π.Χ., χωρίς προσμίξεις και αλλοιώσεις εδώ και 3000 χρόνια.

    Μην τυχόν και πάρει κάτι μη καθαρό κανένα φουσκωτό παλληκάρι και φουσκώσει περισσότερο λόγω της αλλεργικής αντίδρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπέρα Ελβα,


    μου αρεσε πολυ η τελευταία ανακοίνωση σου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι οι Ελληνές δίνου αλλου πάντα έμφαση και δεν εστιάζουνε ποτε μα ποτε στην πηγή του προβλήματος. Κατα την γνώμη μου είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που κάνουνε τον ελληνικό λαό οτι θέλουνε και στρεφουνε και τα ελληνικα μιαλά αλλα και τα ελληνικά κεφάλια γενικά εκει που γουστάρουνε ή καλύτερα εκεί που γουστάρουνε αυτοι που κρύβονται πίσω...και δεν είναι άλλοι απο φερέφονα κομμάτων... Οσο αφορά το θέμα της ''Χρυσης....'' (δεν τολμάω ούτε να το προφέρω βλέπεις) είναι εθνική ξεφτίλα να βλέπεις τους ναζί να ξανακερδίζουνε πολιτικό έδαφος μέρα με την μέρα σε μια χώρα που τους πολέμησε στο περελθόν. Ακόμα και εδω την Γαλλία που ζω πλέον, οι έλληνες και οι ελληνογάλλοι βλέπω οτι τους αρέσουνε οι απόψεις τους και δεν φτάνει μόνο αυτο, θεωρουν οτι ο κασιδιάρης είναι ενας άντρας με τιμή μου δεν ''μάσισε'' τα λόγια του, ουτε βέβαια ''τσιγουνευτηκε'' τις μπουνιές του ακόμα και στην κάμερα..όπως άκουσα και απο την νεολάια στη Θεσσαλονίκη Ο κασιδιάρης και το κόμμα του έχουν πιγμή και τόλμη και είναι σταθεροι στις απόψεις του... και αυτό που με λυπεί πιο πολύ είναι οτι αυτό είναι μόνο η αρχή...δεν θέλω ουτε ενα λεπτο, ουτε ενα δευτερόλεπτο, να σκεφτω οτι μια μέρα αυτοι θα κυβερνήσουνε...

    χαιρετήσματα πλεόν απο τον Γαλλικό νότο. ( εχει κανενα δυο μήνες που έφηγα απο την Θεσσαλονίκη και ζω στην νότια Γαλλία. Γ'αυτο και αποσιάζα απο το σχόλια του μπλοκ σου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλωσηρθες StratPap

    Nα κι αλλη μια...παραμετρος (το DNA test!) που πρεπει να ...προβληματισει τα ..φουσκωτα παλληκαρια, προπαντων ωστε να μη μας παθουν τιποτα και τι θα κανουμε χωρις ...θεματοφυλακες κλπ φυλακες της ..καθαροτητος της φυλης μας!

    Να σταλει παραυτα η προτασις στη..ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλως τον φιλο distefano

    ..που μεταναστευσε στη Γαλλια! Αχ, αμα φευγετε ολοι ποιος θα μεινει, τελικα, βρε παιδια,στην Ελλαδα; Η Χ.Α για κανει ο τι θελει μεσα και εξω απο τη Βουλη;

    Παντως τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λες, λαθος εστιασμοι και προτεραιοτητες χωρις να κοιταμε τη πηγη του προβληματος!
    Τα ΜΜΕ εχουν τις δικες τους μεγαλες ευθυνες παιζοντας το γνωστο αποπροσανατολιστικο ρολο τους και εκει ειναι που πρεπει να παρεμβει κανεις μηπως σωθει τιποτα στη... κατηφορα αυτη! Παντως σ αυτο που λες στο τελος οτι δεν θελεις ουτε καν να σκεφτεις οτι μια μερα ισως αυτοι να κυβερνήσουνε...εχω να πω οτι θα ειμαστε ολοι για..κρεμασμα αν αφησουμε τους ναζιστες να γινουν καθεστως!

    Χαιρετισμους απο το Βορρα στη Ν Γαλλια και σου ευχομαι καλη τυχη στη νεα σου χωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα.
    Απόψε θέλω να σχολιάσω μόνο τη μουσική σου επιλογή: εξαιρετική!
    Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα φιλε οικοδομε

    Σ ευχαριστω πολυ και χαιρομαι που καποιος εκτιμησε και τη μουσικη στις αναρτησεις μου, ( που συνηθως περνα απαρατηρητη!)

    Χαιρομαι επισης που και σ εσενα αρεσει η εξαιρετικη αυτη καλλιτεχνης, Patti Smith! Το κομματι αυτο ειναι απο το νεο της album!

    Καλη δυναμη και σ εσενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπέρα Ελβα,

    οντως ενα καλό ερώτημα είναι ποιος θα μείνει στην Ελλάδα. Τουλάχιστον απο νέους και φοιτητές που ξέρω κανένας δεν εχει μείνει Ελλάδα. Το πρόβλημα είναι οτι θα μείνει μονο οι ναζί. Πολύ το φοβάμαι οτι η ιστορία ξαναγενιέται και μέσα απο τις στάχτες ο αετός θα είναι όλο και πιο δυνατός.

    Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και σε σενα οτι καλύτερο εκεί στον βορρά.

    Υ.Γ το τραγούδι σου ήταν θεικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού όπως γράφεις μέχρι και εφοπλιστικοί γόνοι ζητούν ψηφοδέλτια του σύριζα, η ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλε distefano

    Αυτο κι εγω φοβαμαι. Οι ηλικιωμενοι θα μεινουν,οσοι εχουν υποχρεωσεις και δεν γινεται να εγκαταλειψουν τα παντα και στη τριτη κατηγορια οι..ΧΑυγιτες που δεν ξερω πραγματικα πως εφτασαν μεχρι εδω, η μαλλον εχω μια ιδεα, μεσω ψεμματων και φημων που οι ιδιοι καλλιεργησαν.
    Ριξε μια ματια στο παρακατω λινκ και θα φριξεις!

    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=15262

    Να´σαι καλα και να τα λεμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε ΕΥΡΥΤΑΝΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗ

    Ακριβως,ετσι! ;) Τωωωρα σωθηκαμε, που λενε!
    Aυτο και μονο θα επρεπε να ανησυχει οσους τους ψηφισαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλημέρα Ελβα,


    διάβασα το άρθρο που μου έστειλε και να πω την αλήθεια έχω φρικάρει. Έχω ανατριχιάσει κυριολεκτικά. Τι να πω...μακάρι κάποιος να βρεθεί να τους σταματήσει..να βάλει ένα φρένο σε όλο αυτό..

    σίγουρα θα τα λέμε γιατι θεωρώ πως το μπλοκ είναι ''τραγικά'' ενδιαφέρον..

    καλημέρα απο τον ζεστό νότο της Γαλλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλη σου μερα φιλε distefano!

    Moνο ο λαος μπορει να κανει κατι τετοιο, αρκει φυσικα να θελει να ξεφορτωθει τετοιες σκοτεινες δυναμεις!
    Αν θελεις, ριξε μια ματια και σ ενα ακομη μπλογκ,που κι εκει γραφω. Κι εκει, ως ομαδα πια, ασχολουμαστε με πολλα ακομη και με διεθνη, μερικες φορες θεματα,οπως και εργασιακα ζητηματα.

    Αν εχεις μαλιστα καποιο κειμενο, καποιο λινκ που θα ηθελες να μας στειλεις, ως προσφατος μεταναστης στη Γαλλια,μας ενδιαφερει πολυ και ευχαριστως να το αναρτησουμε κι εκει! Μπορεις να το στειλεις στο e-mail που εχω στο προφιλ!

    http://e-globbing.blogspot.se/

    Να σαι καλα και θα χαρω πολυ να τα λεμε και απο εκει! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)