5.7.12

Απολύτως "Νew generation" +"πλήρως αποφασισμένη"!



Koιταξα το λινκ στο e-mail που ελαβα χθες και απορησα που δεν πηγε απο μονο του στα...spam, αλλα βρηκε τον τροπο να μου θυμισει μεσω του περιεχομενου του, μια παλια διαφημιση που μιλουσε για κατι νεα προϊοντα "Νew generation, same..old taste'', με την ιδια, ομως, παλια ...γευση! 

Παλιογεύση δηλαδη, για να ακριβολογουμε  και σιγουρα η ΝΔ και το Πασοκ που θα ..αναβαπτισθει λιαν συντομως (και ποιος τη χαρη oσων θα το..ξαναψηφισουν!) εχουν μεγαλες ευθυνες για το οτι ο κοσμος στην Ελλαδα συνηθισε τις ...παλιες γευσεις, σερβιρισμενες με μοναδικο ομως τροπο, ετσι ωστε να φαινονται...ολοκαινουργιες! 

Μηπως μας εξαπατουν; Μπα δε βαριεσαι αυτο εκαναν χρονια τωρα.. Γιατι να αλλαξουμε, τωρα, μια...πετυχημενη συνταγη, στα 2012;

Aυτη ειναι λοιπον η... "new generation" της πολιτικής στην εξουσία, οπως λεει το  αρθρο, που παρουσιαζει διαφορα…λαμπρα στελεχη της συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη.
Ωστε αυτοι ειναι που θα μας «ρημαξουν στην... «επαναδιαπραγμάτευση», σκεφτηκα, εχοντας φυσικα διαβασει προηγουμενως το αρθρο του Ν. Μπογιοπουλου.

Παντως και...ασχετος να ειναι κανεις, πιστευω οτι θα αρχισει να αναρρωτιεται και απο τον τροπο που παρουσιαζονται στο αρθρο, σε τι πραγματικα διαφερουν οι τωρινοι αυτοι...λαμπροι νεοι και νεες, απο τους ...παλαιοτερους πολιτικους, αρκετοι απο τους οποιους συνεχιζουν να βρισκονται και σημερα στο προσκηνιο, σαν να μην συνεβει τιποτε και σαν να μην υπεγραψαν αυτοι μνημονια!

Ή μηπως η...new generation των πολιτικων αυτων διαφερει στο οτι αυτοι δεσμεύτηκαν σε κατι σε σχεση με τους μεχρι τωρα κυβερνωντες; Μα ...αναμφιβολα δεσμευτηκαν κι αυτοι στο να ...ακολουθησουν τη γραμμη της επιστολής Σαμαρά στην ΕΕ, η οποια μαλιστα αναφερει:

«(...). Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας επαναβεβαιώσω ότι η Ελλάδα είναι απόλυτα αποφασισμένη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την πρόσφατη συμφωνία διάσωσης.
Η νέα κυβέρνηση της Ελλάδας αποδέχεται την ιδιοκτησία του προγράμματος σταθεροποίησης και είναι πλήρως δεσμευμένη στους στόχους, στους αντικειμενικούς σκοπούς και σε όλες τις βασικές πολιτικές του Προγράμματος.
Θα επιταχύνω την εφαρμογή του Προγράμματος με έμφαση στον τομέα των Ιδιωτικοποιήσεων (...)».

Ομως, για να μη τους...παρεξηγουμε «πλήρως», ας πουμε απλα οτι μπορει αυτοι να μη χρησιμοποιουσαν τους ορους «πλήρως δεσμευμένη» και «απόλυτα αποφασισμένη» για την κυβερνηση, αλλα καποιους αλλους ορους π.χ «απολυτα δεσμευμένη» και …«πληρως αποφασισμένη» (στο να εκπληρωσει τις υποχρεωσεις της)!


Σημ. Σε....κακοηθες σχολιο, κατω απο το αρθρο, διαβαζω, οτι οι πολιτικοι αυτοι αποκαλουνται..."επαγγελματιες αριστεροι", που θυμιζουν τον Ακη Τσοχατζοπουλο που μπηκε αριστερος με τρυπιο παντελονι στην πολιτικη και βγηκε εκατομμυριουχος! Σωπατε, βρε παιδια, γινονται τετοια πραγματα και μαλιστα με ...new government;!!

Μα σε τι...απιθανους ...παραλληλισμους φτανουν μερικοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)