15.8.12

Ελλαδα, η.."Μαύρη Τρύπα", που πεταμε τα χρηματα μας''



Γερμανός πιλότος αποκάλεσε εν πτήσει στους επιβάτες του την Ελλάδα... "Μαύρη Τρύπα"!

Άφωνοι έμειναν οι λιγοστοί Κρητικοί επιβάτες, οι οποίοι συνταξίδευαν με ξενους επιβατες από τη Γερμανία στο Ηράκλειο, με γνωστή αεροπορική εταιρεία, όταν ο πιλότος ειπε στο μικροφωνο: 
"Καλως ήρθατε στην Ελλάδα, τη χώρα "Μαύρη Τρύπα" στην οποία δίνουμε τα χρήματά μας", είπε ο Γερμανός πιλότος στο επιβατικό κοινό, το οποίο αποτελείτο κυρίως από Γερμανούς τουρίστες!

H ειδηση αναφερει οτι ''ο πιλότος χωρίς να γνωρίζει (;)  ότι ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και Κρητικοί, είπε να πρωτοτυπήσει. Έτσι, αντί να ακολουθήσει το πρωτόκολλο και να αναφερθεί στον καιρό, τα μίλια, τη θερμοκρασία και όλα τα σχετικά, είπε να κάνει πλάκα με τη χώρα μας!

Δεν έχει πει βέβαια κανείς στον "κύριο" αυτό για το ρόλο της Γερμανίας στη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας, ούτε και για τα δις ευρώ που έχει βγάλει η χώρα του εκμεταλλευόμενη την θέση της Ελλάδας. 
Πρόκειται πάντως για μια ακόμη απόδειξη της εικόνας που έχουν οι ξένοι για τη χώρα μας και της προπαγάνδας σε βάρος μας...''.

8 σχόλια:

  1. Δεν συμφωνώ! Όπως και να το εννοούσε ο πιλότος, και ως αστείο, και ως σαρκασμό, και ως πλακίτσα, και ως κακεντρέχεια, δεν παύει να είναι αλήθεια. Γιατί είναι όντως μαύρη τρύπα η χώρα μας. Κατάμαυρη! Μιά τρύπα που τα έχει καταπιεί όλα! Ή μήπως βλέπεις εσύ κάτι που έχει μείνει όρθιο στον τόπο μας; Εγώ αδυνατώ να δω. Το ίδιο αλήθεια είναι, ότι πρόκειται γιά χρήματα του γερμανού εργαζόμενου. Γιατί αν χτυπήσει κανόνι η Ελλάδα, ποιός θα κληθεί να πληρώσει τη νύφη; Το γερμανικό μονοπώλιο ή η γερμανική πλουτοκρατία; Ο πολίτης φυσικά!

    Ότι η Γερμανία κερδίζει από τον δανεισμό είναι κάτι πολύ αφηρημένο. Εγώ θα έλεγα, η γερμανική πλουτοκρατία, το γερμανικό κεφάλαιο, οι γερμανικές τράπεζες, η γερμανική άρχουσα τάξη κερδίζει από τον δανεισμό. Ο πολίτης ούτε σεντ δεν βλέπει από αυτό το κέρδος.

    Εμένα δεν με χαλάει πάντως καθόλου ένα τέτοιο σχόλιο. Άσε που δεν έχει ίχνος ανθελληνισμού. Άλλα με χαλάνε εμένα: Αυτά γιά τα οποία είμαστε ΕΜΕΙΣ υπόλογοι. Και αυτά είναι ένα σωρό, φίλη μου Έλβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δες το παρακάτω βιντεάκι (που το κάναν και γνωστοί μου):

    https://www.youtube.com/watch?v=gjs_uYKzXpA

    Δεν ξέρω κατά πόσο "κολλάει" με το άρθρο, αλλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι διάολο;
    Πιλοτάρει και αερόπλανο η Μέρκελ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου βραχοκηπε

    Καταλαβαινω το πνευμα σου, αλλα δεν παυει να εχει και ο μεσος γερμανος ευθυνες για το τι ψηφιζει οπως ακριβως και ο καθε μεσος Ευρωπαιος για τις κυβερνησεις που εκλεγει, ασχετα αν ο μεσος πολιτης δεν κερδιζει τιποτα απο τους δανεισμους αλλων χωρων. Θα ελεγα οτι ειναι ασχετο σχολιο απο τη μερια του πιλοτου, που δειχνει μονο την ασχετοσυνη του, οσον αφορα τις πολιτικες επιλογες ΚΑΙ της δικης του κυβερνησης! Και οπως ξερουμε καλα δεν ειναι μονοι οι ..Γερμανοι που εχουν τα πρωτεια σε αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελειο το clip faro και καθολου ασχετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΥΡΥΤΑΝΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗ

    Δυστυχως γεμισαμε απο ... ''Μερκελ'' παντος ειδους, φιλε Eυρυτανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κακό είναι ότι δώσαμε κι εμείς λαβές (και πολλές!) στους ξένους να μας λοιδωρούν. Κι αυτοί, ή μάλλον οι κακεντρεχείς απ' αυτούς, σπεύδουν να κάνουν πλάκα με τον ...ανάπηρο! Δεν πιστεύω ότι οι σοβαροί αλλοδαποί θα το έκαναν. 'Αλλωστε έχουμε κι εμείς παρόμοια φρούτα που ψάχνουν αφορμή για να κακολογήσουν άλλες εθνότητες. Π.χ. οι Ιταλοί είναι μακαρονάδες, οι 'Αγγλοι αδερφές, (πιο συχνά "χαϊοδόκώληδες"), οι Τούρκοιείναι "τουρκαλάδες" και δεν ξέρω τι άλλο, Γερμανοί "Γερμαναράδες" οι αμερικάνοι αφελείς ("Αμερικανάκιαα'), οι Γάλλοι "βρωμιάρηδες" (ενώ εμείς πεντακάθαροι...), οι Βέλγοι βλάκες και άλλα υποτιμητικά για διάφορους λαούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Heliotypon

    Συμφωνω οτι στ παραδειγμα αυτο δεν μιλαμε για τη πλειοψηφια των σοβαρων αλλοδαπων, οι οποιοι ευτυχως δεν εμπιπτουν σε τετοια ηλιθια σφαλματα οταν αναφερονται σε αλλους λαους. Και βεβαια εμεις οι Ελληνες δεν ειμαστε καλυτεροι απο αλλους, εφ οσον κι εμεις δυστυχως συχνα λοιδωρουμε αλλους λαους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)