29.8.12

Kαι οι Frau εχουν...καρδιές!


 

...και η δικη της τυχαινει να..ματωνει, οπως ειπε, για τις περικοπές που κάνουν οι Έλληνες! Ετσι, που τη χανει κανεις τη καγκελλαριο, που τη βρισκει,...πνιγει τον ...πονο της μ ενα καλο γευμα, οπως μαθαμε, σ ενα γκλαμ Ελληνικο εστιατοριο στο Βερολινο. Ειναι βαρυς ο ρολος του...δημίου των λαων, αλλα καποιοι πρεπει να παιξουν και τον ρολο αυτο και ισως λιγο κρασι να ..βοηθα περισσοτερο απ ο τι νομιζουμε. 

 

«Εμείς, οι Έλληνες είμαστε πολύ συναισθηματικοί και μπερδεύουμε τις δουλειές μας με τα προσωπικά μας, κάτι που δεν κάνουν ποτέ οι Γερμανοί» τονίζει ο ιδιοκτητης του εστιατοριου, κ. Κασσάμπαλης, οπου δειπνει η καγκελαριος και συμπληρώνει: «Άλλο η πολιτική και άλλο η ελληνική κουζίνα.  

Η Ανγκελα Μέρκελ, μαζί με τον κ.Βέστερβέλε, έρχονται συχνά, όπως και άλλοι πολιτικοί, αλλά και καγκελάριοι στο παρελθόν, για να φάνε ήσυχα και να χαλαρώσουν, απολαμβάνοντας την ελληνική κουζίνα μας». Η κυρία Μέρκελ, είναι από τους πρώτους πελάτες του εστιατορίου μου, που το άνοιξα πριν από περίπου 15 χρόνια» μας εξηγεί ο ιδιοκτητης και  διαβεβαιώνει ότι η Γερμανίδα καγκελάριος «είναι μία πολύ συμπαθητική γυναίκα». 

 

Τι κριμα που εμεις, ως λαος, δεν μπορουμε να δουμε ουτε την frau, ουτε κανενα αλλο ...τροχο του τραπεζοσυστηματος, ως ''συμπαθητικο ανθρωπο'', μαλιστα οσοι εχουν χασει σπιτια και δουλειες, εχουν περισσοτερους λογους να μη τους βλεπουν καν ως ...ανθρωπους! Ειναι παντως γεγονος οτι οσοι αποφασιζουν να στερησουν το ψωμι αλλων, συνηθως το κανουν μετα απο ενα ...ωραιο γευμα σ ενα καλοβαλμενο εστιατοριο!

Δεν εχουν τυψεις τετοιοι ανθρωποι, αναρρωτιουνται πολλοι, (αφελως, βεβαια)...

 Η παλιανθρωπια του συστηματος που τους ταϊζει, εχει καταφερει να εξαλειψει και αυτο το ανθρωπινο ..εμποδιο απο τη συνειδηση πολλων, ετσι συνεχιζουν ανενοχλητοι τις ...«εξαισιες» καριερες τους, στην πολιτικη πιστευοντας οτι ΑΥΤΟΙ κανουν το καθηκον τους, γι αυτο τον λογο αλλωστε εκλεχθηκαν, τους θυμιζουν οι υφισταμενοι τους, οταν οι μαριονετες αυτες ενιοτε ξεχνιουνται κι ετσι θελωντας και μη μπαινουν στον κοπο να κανουν καποια δηλωση δηθεν...συμπαραστασης σε καποιους ατυχους λαους, που εκτος των πουλημενων ντοπιων ηγετων τους, εχουν να υφιστανται και την κοροϊδια αρκετων ξενων λακεδων!

«Λυπουνται», βεβαια, οπως λενε, ματωνει η ψυχη τους, (ή κατι αλλο που εχουν στη θεση της ψυχης!), αλλα πως να το κανουμε, δεν υπαρχει …εναλλακτικη λυση για τους αλλους!...

Γι αυτους, ομως, παντα θα υπαρχει ενα ζεστο, φιλικο εστιατοριο, οπου αυτοι οι κουρασμενοι υπηρετες του συστηματος θα μπορουν να ηρεμησουν απο τη δουλεια τους, που δεν ειναι αλλη απο το να στερουν στον κοσμο τις δικες τους δουλειες και τη ζωη που καποτε ειχαν! 

 

2 σχόλια:

  1. Η Μέρκελ, ως εκπρόσωπος της αστικής τάξης της Γερμανίας κάνει ακριβώς τη δουλειά για την οποία πληρώνεται !

    Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Nα προσθεσω οτι την κανει τοσο καλα, που δεν προκειται να της ..παρει τη δουλεια αλλος! :0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)