16.10.12

Περι ..ανατριχίλας (και αηδίας!)


Μετα τα προσφατα επεισοδια θρησκευτικου παροξυσμου και ρατσιστικης αλλοφροσυνης απο τη ΧΑ στο θεατρο «Χυτήριο», που ακομα μια φορα εδειξαν την επικινδυνη στροφη ..ταλιμπανοποιησης στη χωρα, (ενω παραλληλα βρεθηκαν μιμητες και στη Τιβη), απορησαν μερικοι για το οτι η ..Εκκλησια δεν ειχε παρει επισημα θεση!

Αυτα, βεβαια, μεχρι χθες, γιατι οπως διαβασα ο Σεραφείμ, κατέθεσε μήνυση για «κακόβουλη βλασφημία», κατά του έργου «Corpus Christi» συνοδευόμενος μάλιστα στο Αστυνομικό Τμήμα από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που μαλλον..πετανε απ τη χαρα τους αφου σημερα διαβασα οτι θεωρουνται επισημα και ...ομόαιμο κόμμα με την ΚΚΚ (Κου Κλουξ Κλαν)!

Χωρις να εχω, ή να θελω να εχω σχεση με τα...εκκλησιαστικα, φαινεται οτι κρατος και Εκκλησια στην Ελλαδα συναγωνιζονται στο ποιος θα μας ...ξαφνιασει περισσοτερο οσον αναφορα τον αναχρονισμο, τον αντικομμουνισμο και το ακρατο θρησκευτικο μενος! Μπορει μαλιστα η Εκκλησια να εχει κανει και ΤΗΝ ...υπερβαση, αφου δεν δειχνει να ενοχλειται καθολου ουτε απο ..σατανιστικες χειρονομιες,βουλευτου και ..heavy metal «σταρ» της ΧΑ, που διασκεδαζει εντυπωσεις λεγοντας οτι ...ολη η νεολαια κανει το σημα αυτο, δεν σημαινει τιποτα!

Ο Σεραφείμ στη καταθεση της μηνυσης γραφει επισης οτι «όλα τα βλάσφημα στοιχεία κατά του Ιησού Χριστού που παρουσιάζονται στην θεατρική παράσταση, προκαλούν ανατριχίλα, αλλά και βάναυση προσβολή του ελληνορθόδοξου θρησκευτικού συναισθήματος».

Το οτι η Εκκλησια συνεργαζεται με τη ...Χρυση Αυγη, αυτο το ναζιστικο μορφωμα, μπορει να μην ενοχλει καθολου τους αντιπροσωπους της Εκκλησιας, ομως οσοι ακομα καταλαβαινουμε τι συμβαινει γυρω μας, οχι μονο ...ανατριχιλα δεν μας προκαλει ενα τετοιο γεγονος, αλλα και αηδια οταν ενα σωμα το οποιο εστω και ..παραδοσιακα θα επρεπε να προσφερει ανθρωπισμο σε ολους ανεξαιρετα τους πολιτες της χωρας, αυτο διαλεγει να ταχθει με τους αντιπροσωπους ενος συνονθυλεματος που θρεφεται απο μισος και σπερνει τη διχονοια και τον φασισμο στη χωρα!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)