29.10.12

Ασπιρίνη (από την υπερβολική ...Δημοκρατία!)



Απο τη πολυ.... Δημοκρατία παει να σπασει το κεφαλι μου! Μια ασπιρινη!  

Ανησυχω, βρε παιδια, γιατι οσο να ναι αυτοι οι Αnonymous αλλα και αλλοι απο τους ....επωνυμους βαλθηκαν ντε και καλα να διαλυσουν το ωραιο...προτεκτορατον η Ελλας ! Που πας, ρε Καραμητρο, που θα βρεις ...χειροτερα απο εδω;

Παει και η «Πρωινή ενημέρωση» στην ΝΕΤ οπου το κόψιμο…goes cloud

Μετά από απόφαση του Γεν. Δ/ντη του τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ Αιμίλιου Λιάτσου έκοψαν μέχρι νεοτέρας την εκπομπή των Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένας Κατσίμη για σχόλιο που έκαναν αναφερόμενοι στον Δένδια σχετικά με το δημοσίευμα της Guardian. Βεβαια οι συντελεστες εχουν αλλη γνωμη και λενε οτι απλα εψαχναν αφορμη για να τους κοψουν, αλλα εμεις δεν τα...πιστευουμε αυτα! Γινονται τετοια πραγματα σε μια χωρα μελος της ΕΕ; Σωπατε καλε, μη μας ακουσει και ο ΣΥΡΙΖΑ και τον πιασει βηχας!

Ετσι εχει απολυτο δικιο το ΚΚΕ, που κάνει λόγο για «πολιτική δίωξη» και «ωμή λογοκρισία», οταν λεει οτι η ευθύνη της συγκεκριμένης επιλογής βαραίνει την κυβέρνηση Σαμαρά και τους εντεταλμένους της στη Δημόσια Τηλεόραση, ζητώντας παράλληλα να ανακληθεί η συγκεκριμένη απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφερει οτι:

Το κόψιμο της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ, με τους δημοσιογράφους Κ. Αρβανίτη και Μ. Κατσίμη, αποτελεί πράξη ωμής λογοκρισίας και πολιτικής δίωξης.Η ευθύνη βαρύνει τη συγκυβέρνηση και τους εντεταλμένους της στην ΕΡΤ. Η απαράδεκτη αυτή απόφαση πρέπει να ανακληθεί τώρα».

''Φαντάσου να λέγανε και τίποτα στην εκπομπη αυτη''...εγραψε ενας σχολιαστης και ειχε απολυτο δικιο! Το οτι δεν επιτρεπεται καν να εκφερει κανεις γνωμη για κυβερνητικες πραξεις και εκπροσωπους τους ειναι τρανη αποδειξη οτι πλεον μιλαμε για ολοκληρωτικο καθεστως που εχει εγκατασταθει με σκοπο να εκπληρωσει την αποστολη του. Να περασει τα μετρα λιτοτητος που στοχευουν στην σταδιακη διαλυση της εργατικης ταξης και στην πληρη μετατροπη της σε κοινωνια σκλαβων που θα πρεπει να  αρεσκονται μονο να χειροκροτουν τα ανδρεικελα τη εξουσιας και να λενε και ευχαριστω για το ξεροκομματο που τους πετουν!


Υ.Γ 
Καπου ακουσα οτι σκεφτονται να ξαναιδρυσουν την ...ΥΕΝΕΔ και πρωτη σειρα που θα προβληθει θα ειναι η λατρευτη ...BONANZA, που αναφερομενη σε ενα κλασσικο θεμα οπως το FAR WEST μαλλον δεν θα εχει τιποτα το....μεμπτο, αλλα που ξερεις; 

Να δουμε αν η ΧΑ θα επιτρεψει μια εκπομπη οπου σε μερικα επεισοδια υπαρχει η πιθανοτητα να..ωραιοποιουνται οι...Ινδιανοι! 

(Αν ειναι δυνατον!)


9 σχόλια:

  1. Γειά σου Elva

    Ο Αιμίλιος Τσάτσος τα πάει μια χαρά στην θέση του (που πληρώνεται απο τα λεφτά του κόσμου). Τα αφεντικά του θα είναι ικανοποιημένα απο την "δουλειά" του.
    Και ότι θα φτάσει στιγμή που θα πρέπει να προστατευτούμε απο την πολύ "δημοκρατία" με μεγάλο κράνος και παυσίπονα μάλλον κανείς δεν το περίμενε.
    Στο Far East της ΧΑ θα υπάρχουν μόνο ελληνες ντόπιοι..κάτι σαν τα ντόπια πρόβατα και κατσίκια. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλη Ntina

      Ε, βεβαια, πρεπει να ειναι ικανοποιημενοι, ειδικα οταν οι υπαλληλοι ειναι βασιλικοτεροι των.. αφεντικων! ;(

      Διαγραφή
  2. ΥΕΝΕΔ που το σκεφτικες? Εγώ από την άλλη φοβάμαι μην γίνει Star channel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταυρος Τ.

      Ο τι και να γινει,...μονο..αντικειμενικη ενημερωση δεν προσφερουν πια στα καναλια!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30.10.12

    Συντρόφισσες και σύτροφοι πρέπει να αγωνιστούμε για να καταβάλει το ΚΚΕ τα δεδουλευμένα των απολυμένων του 902.
    Οι οικογένειές τους πεινάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31.10.12

      Πονηρούλη σε έπιασε ο πόνος ε; Στο ΣΥΡΙΖΑ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31.10.12

      Ναι, με έπιασε ο πόνος για τους απλήρωτους εργαζόμενους του ΚΚΕ. Εσένα καρφί δεν σου καίγεται τελικά όπως κάνει και η ηγεσία του ΚΚΕ που τους χλευάζει κι από πάνω τους εργαζόμενους στο κόμμα.
      Στο ΣΥΡΙΖΑ;
      Τελικά όλο τον κόσμο στο ΣΥΡΙΖΑ θα τον στείλετε;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος31.10.12

    Ειλικρινά δε καταλαβαίνω την αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ.Η αντίδραση ήταν εντονότατη(πχ left.gr),και η ΑΥΓΗ αποκάλυψε αρκετά περι Δενδια.
    Από τη άλλη απόλυτη αποσιώπηση της συνεργασίας ΚΚΕ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να μη κληθούν στην επιτροπή ΓΑΠ κλπ.
    Αν πιστευεις ότι απευθύνεσαι σε ηλίθιους ok.
    Aν όμως ΔΕΝ είναι ηλίθιοι αυτοί που σε διαβάζουν,κινδυνευεις να γίνεις γελοίος.
    σημ.Δεν είμαι οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ.Έχω σιχαθεί όμως την προπαγάνδα με ψέματα απ'όπου κι αν προέρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΥΕΝΕΔ" και "ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ"
    της πάει γάντι της χούντας με κοινοβουλευτικό μανδύα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)