17.10.12

(Βend it like..SWEDEN!) 4-4 με τη Γερμανία!


"Don't mention the four to the Germans!", γραφει η βρετανικη The Sun.που θυμηθηκε τη κλασσικη ατακα του John Cleese Don't mention the war απο το σηριαλ Faulty Τowers πολλα χρονια πριν!

Η Σουηδία, αν και αρχικα βρέθηκε να χάνει με 4-0 από τη Γερμανία για τον 3ο προκριματικό του Μουντιάλ 2014, χθες κατάφερε τελικα να κανει την εκπληξη και να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας, «ξενερώνοντας» την Μέρκελ που παρακολουθουσε τον αγωνα απο τις εξέδρες.

Στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα κυριαρχούσαν οι Γερμανοι στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με 4-0 χάρη σε γκολ του Miroslav Klose (8', 15'), του  Per Mertesacker (39') και Mesut Oezil (56'). 

Οι Σουηδοί δεν «εγκατελειψαν» τα όπλα και έφτασαν σε μία ιστορική ανατροπή με τα γκολ των Ιbrahimovic (62'), Lustig (64'),  Elmander.(76') και Elm (93').

Το γκολ του Elm, πανηγυρισε και ο Reinfeldt που μαλιστα βρισκόταν στις εξέδρες δίπλα από την Μερκελ.

3 σχόλια:

  1. Αυτή η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ...

    Και, η Μέρκελ, δεν είναι παρά ένας αχυράνθρωπος της γερμανικής πλουτοκρατίας και τίποτα άλλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. faro

      Eννοειται, ολοι αυτοι χρησιμοποιουν (και) το ποδοσφαιρο ως μεσο προβολης τους για να προωθουν τα συμφεροντα τους,φυσικα!
      Δεν τρελλαινομαι για το σπορ, αλλα εχει παραπανω ενδιαφερον οταν μιλαμε για αγωνες μεταξυ Σουηδιας-Γερμανιας, οπως και μεταξυ Ελλαδας-Γερμανιας!
      Δεν εχω δικιο; :)

      Διαγραφή
  2. Τι έγινε ωρέ ξαδέλφια των ξυλοκόπων;
    (οι άλλοι είναι οι Νορβηγοί)
    Ξυπνήσατε;
    Αλλά μόνο στο ποδόσφαιρο, ρε γμτ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)