24.10.12

ΗΠΑ:«Ο βιασμός είναι θέλημα Θεού!» ειπε ο R. Mοurdock!


Στις ΗΠΑ οπου οι αποψεις στο θεμα των αμβλωσεων ανεβαζουν υποψηφιους στη Προεδρια, ή και τους κατεβαζουν στα..Ταρταρα, η απιστευτα εξοργιστικη δηλωση του ρεπουμπλικανου υποψήφιου Γερουσιαστή στην Ιndiana, Richard Mοurdock, προκαλεσε εντονες αντιδρασεις, οταν στη διάρκεια του ντιμπέιτ χθες στο Νew Albany, Indiana, όπου μαζι με αλλους δυο υποψηφιους που εξεθεταν τις απόψεις τους για την άμβλωση, ο Mοurdock δήλωσε οτι «ακόμη κι όταν η ζωή ξεκινάει με αυτή τη φρικτή εμπειρία του βιασμού, αυτό είναι κάτι που ο Θεός θέλησε να συμβεί!».

"I struggled with it myself for a long time, but I came to realize that life is that gift from God. And, I think, even when life begins in that horrible situation of rape, that it is something that God intended to happen" (!!)


Aμέσως μετά τα σχόλια του Mοurdock, η ομαδα εκστρατείας του Romney κρατησε αποστασεις από αυτόν ωστε να μη... βλαψουν την προεκλογική εκστρατεία, τις τελευταίες εβδομάδες, μέχρι τις εκλογες. Άλλοι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να σχολιάσουν, παραπεμποντας τους δημοσιογράφους στους εκπροσώπους τους, ή απλά απεφευγαν σχετικες ερωτήσεις.

Βεβαια ο ιδιος για να μετριασει καπως τις αντιδρασεις απο τη δηλωση του εξέδωσε ανακοίνωση μετά το ντιμπέιτ στην οποία αναφέρει: «Ο Θεός δημιουργεί τη ζωή και αυτό εννοούσα. Ο Θεός δεν επιθυμεί το βιασμό και με κανέναν τρόπο δεν εννοούσα κάτι τέτοιο. Ο βιασμός είναι ένα φρικτό πράγμα και είναι νοσηρό και παράλογο να διαστρεβλώνονται οι δηλώσεις μου


Δεν τις διεστραβλωσε κανεις, ομως, οχι περισσοτερο απο αυτο που ειπε ο ιδιος! Αυτος ειναι ο ανηθικος και υποκριτικος κοσμος των GOPs "Grand Old Party," (παρατσουκλι των Ρεπουπλικανων) οπου ο Mοurdock εχει την πλήρη υποστήριξη της υπερσυντηρητικής οργάνωσης «Tea Party», που αλλωστε υποστηριζεται και απο τη γνωστη …«πατριωτισσα» Sarah Palin, η οποια εχει επανειλημμένα πει οτι θεωρει το «Tea Party» ως το ...μελλον της πολιτικης στις ΗΠΑ!




4 σχόλια:

  1. Δηλαδή..Αν τους γαμήσουμε την παναγία και γενηθεί επιτέλους κάτι απο αυτό θα είναι και αυτό θέλημα θεού.

    Elva συγνώμη για την έκφραση, αλλά όταν το διάβασα αυτό ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλη Ntina

      Δε χρειαζεται να ζητας συγγνωμη, γιατι αυτα που κανουν και πρεσβευουν οι νεοφιλελευθερες πολιτικες ειναι πολυ χειροτερα απο τις βρισιες που δικαια τους συνοδευουν!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24.10.12

    Είναι κρίμα το ότι το κόμμα του Λινκολν έγινε τις τελευταίες δεκαετίες συνώνυμο ακραίων θρησκευτικών απόψεων. Άνθρωποι σαν αυτόν τον υποψήφιο γερουσιαστή αποτελούν μεγαλύτερη απειλή για την Δϋση από τους fans του Μπιν Λάντεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανωνυμε

      Εγω πιστευω οτι και οι δυο ..μονομαχοι παιζουν το ιδιο παιχνιδι εις βαρος του Αμερικανικου λαου, απλα οι Ρεπουμπλικανοι εχουν συν τα αλλα ..ελαττωματα τους και αναχρονιστικες υποκριτικες ιδεες για τη κοινωνια που σοκσρουν ακομα και πολλα μελη τους!

      Διαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)