9.5.13

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ενα ζευγάρι μάτια




Απο τη Τρίτη το απόγευμα ολη η Σουηδια μιλαει για την τραγικη ειδηση του θανατου ενος μικρου αγοριου, (ηταν μολις 2 χρονων), οταν βρέθηκε αψυχο στο αυτοκίνητο του πατερα του στη πολη Eslöv. 

Ο 30χρονος πατέρας του αγοριού, που τελικα μαθαμε οτι καλεσε ο ιδιος την αστυνομια και αρχισε ο ιδιος να δινει τις πρωτες βοηθειες στο παιδακι, οταν συνειδητοποιησε τι συνεβει, συνελήφθη τελικα επί τόπου, με την κατηγορια του υποπτου για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφου αρχικά ανακρίθηκε, η αστυνομια καταλαβε οτι προκειται για ενα τραγικο ατυχημα!

Ο τραγικος πατερας...ξεχασε απο αγχος, το αγορακι στο πισω καθισμα του αυτοκινητου, στο παρκινγκ και αλλαξε εκει αυτοκινητο, παιρνοντας ενα αλλο της εταιρειας, για να παει στη δουλεια του. 
Προφανως το αγορακι ειχε αποκοιμηθει και δεν το ακουσε οταν κλειδωσε το αυτοκινητο και εφυγε για τη δουλεια του....Το παιδακι εμεινε 8 ωρες μεσα σ ενα αυτοκινητο που υπερθερμανθηκε και προφανως αυτος ηταν κι ο λογος που το παιδακι εχασε τη ζωη του.

Μαθαμε οτι συνηθως ηταν η μητερα που αφηνε το παιδακι στο σταθμο. Προχθες ετυχε ομως και το αφησε ο πατερας.

Κατηγοριες, ομως, βαραινουν και τους υπευθυνους του παιδικου σταθμου επειδη δεν τηρηθηκαν οι ρουτινες, (οι κανονες) που σημαινει οτι το προσωπικο του σταθμου οφειλει να επικοινωνησει με τους γονεις οταν ενα μικρο παιδι δεν δηλωνεται ως αρρωστο απο το οικογενειακο του περιβαλλον.

………………………………………………………………………………........

Σημερα το πρωι ειδα μια εγκυο γειτονισσα μας, να μπαινει σ ενα ταξι. Ο συντροφος της την ακολουθησε κρατωντας στο χερι ενα ..πορτ -μπεμπε. Ειχε ενα γνωριμο χαμογελο στα χειλη. Αυτο, του μελλοντικου πατερα που συντομα θα δει ενα ακομη ζευγαρι ματια, να τον κοιτουν με αγαπη και αφοσιωση! 

2 σχόλια:

  1. Σφίγγεσαι με τέτοια συμβάντα ...
    Σφίγγεσαι πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε μου faro

    Πραγματι, αλλα γι αυτο εγραψα και για το νεο μωρακι που ερχεται κοντα μας, την ελπιδα ως ''αντισταθμισμα'', αν μπορει κανεις να πει κατι τετοιο για τις τραγικες απωλειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)