24.5.13

ΣΟΥΗΔΙΑ: To ..''ανέκδοτο'' της ημέρας!


...due to the potential escalation of the riots, (in the Stockholm suburbs,) the U.S. Embassy cautions U.S. citizens to avoid the areas of Husby, Tensta, Kista, Rinkeby, and Fittja during the next several evenings.

Kι εγω που νομιζα οτι οι Αμερικανικες πρεσβειες εκδιδουν οδηγιες μονο για την...Αθηνα! Να που ηρθε η μερα να διαβασουμε οδηγιες και για προαστεια της Στοκχολμης! Σε τι....''επικινδυνο'' κοσμο ζουμε, τελικα! Παντου ...φασαριες, αλλα ....ευτυχως υπαρχουν και καποιοι που ..ενδιαφερονται και προειδοποιουν κοσμο...
  
''God bless America!''


5 σχόλια:

  1. Οι περισσότεροι αναλυτές το αποδίδουν στο γεγονός ότι η Σουηδία δεν μπόρεσε να επιλύσει το πρόβλημα της υψηλής ανεργίας στους νέους. Σημειώνεται δε ότι ύστερα από δεκαετίες εφαρμογής του «σουηδικού μοντέλου» παροχών κοινωνικής πρόνοιας, η Σουηδία περιορίζει τώρα τον ρόλο του κράτους.
    Καλέ σώωωπα!

    Σημειοτέον ότι στο Μπύθουλα δεν πολυπαίζει το θέμα της Στοκχόλμης γιατί κάνει τζιζ.
    Αντίθετα παίζουν πολύ τα γλωσσόφιλα του ανταλλάσσουν ο Αντώνης με τον Μιχαλοφύρερ ενώ οι αγάμητες Βαγγελιώ και Φωτούλα γκρινάζουν γιατί δεν τις παίζουν στο σουαρέ και δεν τις μαστιγώνουν κι αυτές με το αντιφασιστικό νομοσχέδιο, που δεν το έχουν δει ακόμα.

    Α, ναι: Ο Αλέξης πάει Ισπανία και ναι επιτέλους, θα ανοίξει και το γκούλακ της Μυκόνου το καλοκαίρι!

    Παπαγαλάκια ταΐζετε εις τας Στοκχόλμας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε άκου που σου λέω: Η ριζοσπαστικοκινηματικοαριστερά όταν παίζει εκτός έδρας πάει με 1000!

      Παράτα λοιπόν τη Σουηδία και κατέβα κάτω. Σου εγγυώμαι ότι δεν θα πλήξεις. Ασε που εκτός από τη Μύκονο ψήνεται να ανοίξει και το γκούλαγκ της Καισαριανής με μάνατζμεντ από το ΤΑΙΠΕΔ.
      Θα την περάσουμε ζάχαρη σε λέω! Οταν απολυθούμε από το γκουλάγκ θα πάμε διακοπές στο νέο ρισόρτ που θα ανοίξει οσονούπω στη Μακρόνησο.

      Διαγραφή
    2. spiral architect

      Χαχα το video με τον Αλεξη ηταν..καταπληκτικο! Το παιδι μεσα σε ολα ειναι! ;)
      Ξερεις γιατι δεν ερχομαι; Γιατι δεν ξερω σε ποιο..γκουλαγκ απ ολα οσα ειπες να πρωτοερθω! :)

      Διαγραφή
  2. Αγρίεψαν τα πράγματα και εκεί τελικά; Απίστευτο μου φαίνεται όλο αυτό για τη Σουηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλη Roadartist,

      ''Απιστευτο'', ισως γιατι συνηθισαν τον κοσμο να πιστευει αλλα πραγματα για τη ..''βιτρινα'' της Σουηδιας, κι ομως πολυ αληθινο!

      Διαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)