30.9.13

OΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ / Woman Is the Root of All ..Evil!


Δεν θα πιστευα ποτε οτι ενα προσφατο tweet μου συνοδευομενο απο video με τιτλο και θεμα: ''Γιατί οι γυναίκες δεν κάνει να μπαίνουν στο Ιερό, ή να γίνουν ιερεις'', που βρηκα κατα τυχη στο youtube και εμεινα εκπληκτη απο το χαμηλου επιπεδου περιεχομενο του, θα ξεσηκωνε τη μηνη καποιου/ καποιων οι οποιοι θιχθηκαν ως...ανδρες, επειδη εγω ανεφερα οτι σε ορισμενες χωρες, οπως και η Σουηδια, υπαρχουν και γυναικες ιερεις! 

Να ξεκαθαρισω προηγουμενως οτι αν και δεν με ενδιαφερει καθολου το θεμα της θρησκειας, θεωρω οπισθοδρομικο και αδικο το να αποκλειονται οι γυναικες απο επαγγελματικους χωρους λογω του φυλου τους! 
Επισης απορω με το οτι υπαρχουν ατομα στον ιδιαιτερα στον Δυτικο κοσμο, που στα 2013 νοιωθουν οτι ...απειλουνται απο την υπαρξη ...γυναικων ιερεων ενω μπορουν να δικαιολογουν τον σκοταδισμο του μυαλου τους με την πολυ βλακωδη δικαιολογια του...οτι κατι τετοιο ειναι ...''διαβολικο'' (!!) οπως ακουμε τον ιερεα να λεει στον ...εμπνευσμενο λογο του κατα των ....γυναικων, στο video! 

Υπαρχουν αραγε γονεις στην Ελλαδα που ακομα στελνουν τα παιδια τους σε κατηχητικα; !! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)