12.12.15

Ψάξτε πίσω από τις ..ψευδαισθήσεις!

Δειτε το video, ..πριν διαβασετε το κειμενο



Μπορείτε, αφου δειτε το ..απίστευτο παραπανω βιντεο,  να πείτε αναλογικα τι είναι πια ..πραγματικό και στο…ελληνικο πολιτικο τοπιο

Το βιντεο που ειδατε αναδεικνύει την οπτική ψευδαίσθηση, που θα μπορουσε σε μια κατ αναλογια συγκριση να δειχνει επισης και τα αστικα κομματα να φαίνονται..πραγματικα ..''τρισδιαστατα'' και γι αυτό αληθινα, ειτε αυτά είναι δεξια, εθνικοπατριωτικα, ειτε ακομη και…«πρωτη φορα αριστερα»(!!), ενώ οσοι καταλαβαινουν το ..τρικ, γνωριζουν ότι ειναι πραγματικα μονοδιαστατα, και κυμαινονται από …δεξιοτατα, δεξιαζοντα, πατριωτικοδεξια μεχρι και …ναζιστικά! Απ όλες τις διακυμανσεις της..δεξιας εχει ο …μπαξες, ετσι για να μπορειτε ....ελευθερα να διαλεξετε ποια..δεξια ..ποικιλια σας..''ταιριαζει'' περισσοτερο!  

Πανε αυτά που ξερατε για κομματα που πλασαρονταν μεχρι τωρα ακομη και ως …σοσιαλδημοκρατικα! Μπροστα στα ματια σας μετατραπηκαν, σε χρονο ρεκορ, σε …σοσιαλφασιστικα!

Όταν τα βλέπετε, όμως, από άλλη διασταση, νομίζετε ότι πραγματικά είναι ό τι υποσχονται και ότι ΑΚΟΜΑ λειτουργουν ως ..«αυτοτελη». Αλλά αυτό που εσεις βλέπετε, στην πραγματικότητα είναι μια ακομη μεγαλη ...ψευδαίσθηση!

Με τη χρήση μιας ακρως...«επιτυχους προσαρμογης», μιας τεχνικης δλδ που τοσο καλα χειριζονται εδώ και χρονια τα αστικα κομματα, δημιουργουν ένα τελειο… μεταξυ αλλων…οπτικο(ακουστικο) τρικ που προδίδει το πόσο εύκολα μπορεί να εξαπατηθεί ο εγκέφαλός βλέποντας (και ακουγοντας) κάτι που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει!! 

Τα …αστικα κομματα του κοινοβουλιου είναι μια απλή «αναμορφωτική» ψευδαίσθηση που το ..επιτυχες εδώ και χρονια…πολιτικο μαρκετινγκ, το ξεπλυμα των μηντια και η…καταλληλη φυσικα….''οπτικοακουστικη τεχνολογια'' κατάφεραν να εξαπατήσουν την αντίληψή μας, πολύ εύκολα. 

Προσοχη: Οι αναμορφικές …πολιτικες ψευδαισθήσεις είναι παραμορφωμένες προβολές που λειτουργούν μόνο όταν τις βλέπει κανείς από ένα συγκεκριμένο σημείο! 

Αντιστρεψτε λοιπον τα πραγματα για να δειτε καθαρα τα μηνυματα που σας αποκρυπτουν, όπως καποιες απο τις παρακατω ειδησεις, για παραδειγμα,




που τα αστικα μηντια συνηθως δεν προωθουν, αντιθετα πολλες τετοιου ειδους ειδησεις, αποκρυπτονται για ευνοητους λογους. 

Μην πιστευετε ο τι σας δειχνουν, ψαξτε πισω από τις ..ψευδαισθησεις! 

Αναρρωτηθειτε γιατι οι αλλοι σας κρυβουν την αληθεια, που ο κοσμος του ΚΚΕ αγωνιζεται καθημερινα ν αποκαλυψει με τους αγωνες και τις καθημερινες σχεδον, πια, πορειες και διαδηλωσεις του, εναντια στον σκοταδισμο των κυβερνησεων που απροκαλυπτα πλεον στηριζουν το κεφαλαιο και τις καταστροφικες, για τους εργαζομενους, επιλογες του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)