31.3.11

Οταν οι "μπράβοι" των ΜΑΤ "τα σπάνε" στο Λαύριο!



Αντιγραφη απο το blog  Αntixyta

’’Για άλλη μια φορά η Ελληνική Αστυνομία επιβεβαίωσε το λόγο που όλοι οι αστυνομικοί αποκαλούνται στην καθομιλουμένη «μπάτσοι». Οι άνθρωποι που ορκίστηκαν μπροστά στην ελληνική σημαία να προστατεύουν τους υπόλοιπους πολίτες αυτής της χώρας έδειξαν τον δρόμο....προς τα πίσω όμως. Έδειξαν προς σκοτεινά χρόνια που είχαν άλλες δυνάμεις και δυνατότητες και δυστυχώς κάποιοι αναπολούν και (δυστυχώς πάλι) άλλοι παραλληλίζουν με την σημερινή μας κατάσταση.

Στο μπλόκο του Λαυρίου, τα ξημερώματα της Πέμπτης, μια δύναμη 25 και άνω αστυνομικών των ΜΑΤ εισέβαλαν στα 2 σπιτάκια αιφνιδιάζοντας τους 5 παρευρισκόμενους οι οποίοι έπιναν κρασί. Αφού έριξαν μέσα ένα δακρυγόνο, μπήκαν στα σπιτάκια και χτύπησαν στο «ψαχνό». Οι κάτοικοι της Λαυρεωτικής στριμωγμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν υπέμειναν βάναυσο ξυλοδαρμό, ο οποίος συνεχίστηκε και έξω από τα σπιτάκια όπου και τους έσυραν.

Μεταξύ τους ένα κύριος 65 ετών με καρδιακά προβλήματα και ένας νεότερος (32 ετών) ο οποίος μεταφέρθηκε σε Γενικό Νοσοκομείο για να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές ή θωρακικές κακώσεις που έθεταν σε κίνδυνο την ζωή του. Τα τραύματα στα πόδια του είναι τόσο έντονα και πολλά, όπου υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας θρόμβου, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει καρδιακή εμβολή κάτι που θα αποβεί μοιραίο για το νέο, ο οποίος καμία στιγμή δεν αντιστάθηκε ή επιχείρησε να βλάψει τα «όργανα» της προστασίας του Έλληνα πολίτη.

Η επίθεση σταμάτησε ύστερα από τρεις προσπάθειες του υπεύθυνου της διμοιρίας να την ανακαλέσει και στην 3η προσπάθεια η απόγνωση στην φωνή του (αν και καλύφθηκε με το αυστηρό ύφος μιας εντολής) ήταν έντονη. Είμαστε σίγουροι ότι για κάποια εφιαλτικά κλάσματα του δευτερόλεπτου ένοιωσε ότι είχε χαθεί ο έλεγχος και ότι οι μπάτσοι του θα έβγαζαν το άχτι τους για την ταλαιπωρία τους 3 μήνες τώρα, σε λίγους ανθρώπους, θα τους σκότωναν, θα τους έκαναν μάρτυρες και μετά το παιχνίδι θα άλλαζε κατηγορία. Αυτό θέλει η κυβέρνηση? Αυτό είναι το «πάση θυσία». Αμφιβάλλω.

Τα «όργανα της τάξης», αυτοί που φωνάζουν ρυθμικά το «Αλέξη, Αλέξη» όταν είναι αντιμέτωποι με κατοίκους σε οδομαχίες, παρά λίγο να δημιουργήσουν έναν ακόμα «Αλέξη». Μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη των ανωτέρων? (Γιατί αν αυτή η επίθεση ήταν αυτόβουλη επιλογή μιας διμοιρίας τότε το έχει χαθεί ο έλεγχος και εντός της αστυνομίας και αυτό είναι ακόμα πιο επικίνδυνο) Νομίζουν ότι με τέτοιες «καταδρομικές» θα κάμψουν την αντίσταση των κατοίκων? Ότι θα φοβηθούν και θα κρυφτούν στα σπίτια τους μέχρι να περάσει η μπόρα?

Αυτό ήταν αντίποινα για κάτι?

Θα θέλαμε ένας αναλυτής της αστυνομίας ή κάποιος που είναι αποστασιοποιημένος από όλα αυτά να μας πει τι επιχειρησιακό στόχο είχε αυτή την αποστολή των ΜΑΤ και πως συμβάλλει στην θετική έκβαση της αποστολής τους στην Λαυρεωτική.

Λίγες ώρες αργότερα ο Περιφερειάρχης Αττικής μέσω του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ ζητάει από τον Δήμαρχο να συμβάλει ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση? Έτσι θα εκτονωθεί η κατάσταση? Με δολοφονικές επιθέσεις σε κατοίκους? Δεν καταλαβαίνουν ότι χτυπώντας έναν, 5 παραπάνω θα βγουν στον δρόμο την άλλη μέρα?

Σε όλες τις καταδρομικές επιθέσεις που έγιναν στην αστυνομία, ουδέποτε υπήρξε τραυματισμός. Μόνο υλικές ζημιές. Μετά από αυτό μπορεί οι «άγνωστοι-ΟΥΚΑΔΕΣ-ΟΥΦΟ» να σταματήσουν να είναι τόσο προσεκτικοί, αφού ούτως ή άλλως οι κάτοικοι της Λαυρεωτικής είναι αποδέκτες δολοφονικής βίας, δεν έχουν τίποτα να χάσουν πια.

Η έννοια του έννομου κράτους έχει καταλυθεί εδώ και πολύ καιρό πλέον. Και αυτή η κατάσταση δεν εκφράζεται τώρα στην Κερατέα και στην παράνομη κατασκευή του ΧΥΤΑ, αλλά εδώ και πολλά χρόνια σε όλη την Ελλάδα. Βατοπέδι, Siemens, Υποβρύχια...ο έλληνας πολίτης (και μέσα σε αυτούς ο έλληνας αστυνομικός) βλέπει την εξουσία να κλέβει και να μην «ανοίγει μύτη», νοιώθει ότι ζει σε κράτος ατιμωρησίας. Έτσι λοιπόν ο έλληνας πολίτης θα «κλέψει» το κράτος και ο έλληνας αστυνομικός θα συμπεριφερθεί σαν άγριο ζώο (δεν λεω γουρούνι, γιατί τα γουρούνια είναι ήσυχα ζώα) γιατί υποσυνείδητα εφόσον ο «μεγάλος» δεν τιμωρείται θεωρεί ότι δεν θα τιμωρηθεί ο ίδιος, ο «μικρός».

Δεν μπορεί η αστυνομία να «καταγγέλλει» ότι καταφεύγει σε βία επειδή τους ρίχνουνε μολότωφ οι κάτοικοι. Στο μπλόκο του Λαυρίου σήμερα τα ξημερώματα δεν μύριζε βενζίνη, μύριζε θυμός, τεστοστερόνη, το αίμα του πληγωμένου αστυνομικού εγωισμού και το αίμα των πληγωμένων Ελλήνων πολιτών.

Καλή τύχη σε όλους μας....θα την χρειαστούμε."

Πηγή: Αntixyta


34 σχόλια:

  1. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ σήμερα γράφει "Οι υπεύθυνοι πολίτες της περιοχής, ο μητροπολίτης Λαυρεωτικής και άλλοι παράγοντες της τοπικής κοινωνίας οφείλουν να βάλουν ένα φρένο στον παραλογισμό της βίας και σε όσους οργανώνουν και εκτελούν δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών"!

    Οι κάτοικοι έχουν απέναντί τους, εκτός από το κράτος και την αστυνομία, και κάποιους αλητήριους εκδότες με μονοπύθμενα τάνκερς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχω την εντύπωση πως η όλη ιστορία δεν θα εξελιχθεί καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνένοχοι οι δημοσιογράφοι! Πουλημένοι! Ας ψάξουν οι άχρηστοι τα στοιχεία, ας βρούνε τι σκάνδαλα κρύβονται, γιατί διαμαρτύρονται οι κάτοικοι, τι αντιπροτείνουν! Δεν τους νοιάζει τους κατοίκους, έχουνε μάθει πια εδώ και τόσα χρόνια στην προπαγάνδα! ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ τους, γι'αυτό και συνεχίζουν!

    Οσο για τον Μητροπολίτη Μεσογαίας, ο κάθε δημοσιογράφισκος ας μάθει πρώτα τι "εστί" Νικόλαος και μετά ας μιλήσει.. (πόσο μάλλον "ας γράψει"!) Πρόκειται για έναν εξαιρετικά φωτισμένο άνθρωπο, τον τιμά που πήρε ξεκάθαρη θέση, άλλο ένα σημάδι για το δίκιο του αγώνα τους! Ουφ καταντά κουραστικό να νουθετείς καθημερινά τα μμε.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ mahler76 : εγώ αυτή την εντύπωση την έχω εδώ και χρόνια.. Πολλές μίζες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @roadartist
    εννοούσα πως φοβάμαι οτι θα έχουμε θύματα έτσι όπως πάει. Δυστυχώς δεν έχω τα στοιχεία για να ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιός όχι αλλά θα πρέπει να γίνει κάτι πριν θρηνήσουμε νεκρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ mahler76 : Aυτό εννοώ ακριβώς κ εγώ. Δεν είναι τωρινό το πρόβλημα. Είναι θαύμα που δεν υπήρξε ακόμη νεκρός. Εννοείται ότι κάτι πρέπει να γίνει, αλλά από ότι βλέπουμε η κυβέρνηση αντί να αποσύρει τα ΜΑΤ, στέλνει και μπράβους.. Αν διαβάσεις λίγο και ψάξεις τα στοιχεία θα φρίξεις.. Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πριν από λίγες ώρες, οι "δημοσιογράφοι" του Σκάι κατηγορούσαν συλλήβδην τους Κερατιώτες για την καθυστέρηση του "έργου"! Η λέξη "εμετικοί" είναι πολύ λίγη για να τους χαρακτηρίσει.
    Το γέλιο είναι ότι αυτό το "έργο" δεν έχει σταθερό όνομα: πότε ΧΥΤΑ, πότε ΧΥΤΥ, ανάλογα με την "ιδεολογία" του ομιλούντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Elva καλημερα, οταν ενα ''παιδι'' παιρνει γυρω στα 1000 ευρω και συμμετεχει σαν ''μπραβος''-τραμπουκος, σε τετοιους σχηματισμους, τοτε η Ελλαδα ΖΕΙ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ, τοτε η χωρα ΖΕΙ ΝΕΟ ΓΥΡΟ, ΕΑΤ-ΕΣΑ, αυτο το ''αστερι'' της ''σοσιαλιστικης'' σκεψης, ο παπουτσης, επρεπε να τους εχει πεταξει εκτος σωματος και ο ιδιος να δηλωνε παραιτηση και μετα.................................................ξυπνησα.
    Αυτη η κατασταση συντηρειται απο την κυβερνηση, παρ'οτι υπαρχουν αποφασεις των δικαστηριων που δεν επιτρεπεται η δημιουργια ΧΥΤΑ, το γιατι συντηρειται ειναι το περιεργο, εχουν ''πεσει'' προκαταβολικα μιζες και τα ευρω εχουν ''φαγωθει''?
    Ειναι το προσχημα την δεδομενη στιγμη----ισως νεκρος----για ''ηρωικη'' εξοδο, της κυβερνησης απο το ''τιμονι'' της χωρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Swell, roadartist,
    mahler76 και Δημητρη!

    Kαλημερα σε ολους!

    Το ζητημα της Κερατεας ειναι σιγουρα μεγαλυτερη υποθεση απ ο τι ξεκινησε και γι αυτο πιστευω οτι θελουν να το καταστειλουν οσο πιο γρηγορα γινεται, ετσι χρησιμοποιουν ολο και περισσοτερη βια, ειναι φανερο. Οσο για το γελοιο ρολο καποιων που λεγονται ακομη ..δημοσιογραφοι, ειναι γνωστη η γνωμη της κοινωνιας γι αυτους που υπερασπιζονται τετοια συμφεροντα!

    Το γιατι συνεχιζεται ολη αυτη η κατασταση, ισως και να εχεις δικιο, Δημητρη, οταν λες οτι παρα τις αποφασεις των δικαστηριων που απαγορευουν τη δημιουργια ΧΥΤΑ, ''το γιατι συντηρειται ειναι το περιεργο, εχουν ''πεσει'' προκαταβολικα μιζες και τα ευρω εχουν ''φαγωθει; '' Ολα ειναι πιθανα και τιποτα απο αυτα που κανουν δεν με εκπλησσει!

    Το ευχαριστο ειναι οτι σιγα σιγα ο κοσμος συσπειρωνεται κοντα τους και η Κερατεα εχει αποκτησει συμπαραστατες σε ολη την Ελλαδα, στο δικαιο αγωνα τους! Γινονται ηδη οπως διαβασα συγκεντρωσεις και στην Αθηνα και στη Θεσσαλονικη με συνθηματα οπως το παρακατω:

    ''ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΡΑΤΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΗ
    ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗ!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή μέρα και καλό μήνα.
    Ρίξε μια ματιά στην ανάρτησή μου να διαβάσεις τις δηλώσεις του Παπουτσή.
    Να δεις εκεί τι λέει για την ψυχραιμία και την αυτοσυγκράτηση των σωμάτων ασφαλείας.


    Αλλά τι να σου πω φιλενάδα.
    Το μόνο που ξέρετε εσείς είναι να λέτε ψέματα και να λασπολογήτε ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο Δημήτρης λέει πως υπάρχουν αποφάσεις που δικαιώνουν τους κατοίκους, όμως το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει δικαιώσει την Κυβέρνηση. Πόσο μπερδεμένο μπορεί να γίνει αυτό το θέμα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1.4.11

    http://www.petitiononline.com/keratea/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Elva να με συγχωρεις που θα σου ''φαω'' χωρο, αλλα στελνω αυτο που ''βρηκα'' για περισοτερη ''ενημερωση'' των συζητητων και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ Ν'ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ'' ΤΟΥ Σ.Τ.Ε, ΠΑΜΕ,

    ΣτΕ: ''Πράσινο φως'' για κατασκευή ΧΥΤΑ στην Κερατέα.

    Δικαστική ήττα των κατοίκων της Κερατέας και του πολύμηνου αγώνα τους να μην λειτουργήσει ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, αποτελεί σημερινή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που είπε «ναι» στη συνέχιση της προγραμματισμένης κατασκευής των χωματερών στην Αττική.

    Ειδικότερα, το Συμβούλιο της Επικρατείας με τέσσερις αποφάσεις, τις οποίες εξέδωσε σήμερα Τετάρτη το Ε’ Τμήμα, απέρριψε ισάριθμες προσφυγές που είχαν κατατεθεί από το Δήμο Κερατέας, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής και Δυτικής Αττικής και τον πρώην Δήμαρχο Κερατέας Σταύρο Ιατρού.

    Οι προσφεύγοντες ζητούσαν την ακύρωση των αποφάσεων του περιφερειάρχη Αττικής του 2006, με τις οποίες δινόταν έγκριση στο σχέδιο διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην περιφέρεια Αττικής, κατά το σκέλος που προβλέπει τη χωροθέτηση ολοκληρωμένης εγκατάστασης διαχείρισης αποβλήτων (ΟΕΔΑ).

    Με τις τέσσερις αποφάσεις τους ( με αριθμούς 901-904/2011), οι σύμβουλοι Επικρατείας του Ε΄ Τμήματος του ΣτΕ απορρίπτουν όλους τους ισχυρισμούς που περιλαμβάνονταν στις προσφυγές.

    Συγκεκριμένα, οι προσφεύγοντες επικαλούνταν, μεταξύ άλλων, παραβίαση συνταγματικών διατάξεων, κατασκευή των εγκαταστάσεων ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων σε δασικές και αρχαιολογικές εκτάσεις, σε περιοχές φυσικού κάλλους κ.α.

    Όπως προκύπτει από το σκεπτικό των σημερινών αποφάσεων, αυτές αποτελούν συνέχεια προγενέστερων που είχαν εκδοθεί από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο το 2007 ( με αριθμούς 965-967/2007 και 1151-1153/2007) με τις οποίες είχαν απορριφθεί προσφυγές κατά της προέγκρισης κατασκευής ΧΥΤΑ στην Κερατέα, το Γραμματικό και τη Φυλή.

    Την παλαιότερη κρίση του Συμβουλίου της Επικρατείας επικαλείται και η απόφαση του Ε’ Τμήματος που αφορά την προσφυγή του Δήμου Κερατέας.

    Συγκεκριμένα, στην εν λόγω απόφαση επισημαίνεται ότι ο προσφεύγων Δήμος προβάλλει ισχυρισμούς που έχουν ήδη απορριφθεί με τις προγενέστερες αποφάσεις του 2007, χωρίς, ωστόσο, να επικαλείται κάποια νεώτερα δεδομένα ως προς το σκέλος της επιλογής των χώρων εγκατάστασης της μονάδας αποβλήτων.

    Σημειώνεται, ότι ο κ. Ιατρού στην προσφυγή του υποστήριζε, μεταξύ άλλων, ότι η δημιουργία ΟΕΔΑ στην περιοχή της Κερατέας «συνεπάγεται πρόκληση κινδύνων για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, λόγω της επιλογής της λύσεως της υγειονομικής ταφής των απορριμμάτων σε περιοχή με οικοσυστήματα χρήζοντα προστασίας και αρχαιότητες.»

    Το Ε’ τμήμα του ΣτΕ απέρριψε και το επιχείρημα του κ. Ιατρού κυρίως για το λόγο ότι «στην προσβαλλόμενη πράξη περιέχεται η πρόβλεψη, όχι απλής υγειονομικής ταφής των αποβλήτων αλλά, η διάθεση μετά προηγούμενη ειδική επεξεργασία τους.»

    Υπενθυμίζεται πάντως ότι ενώπιον του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρόυ της χώρας εκκρεμούν κι άλλες προσφυγές, που αφορούν τη χωροθέτηση και την περιβαλλοντική έγκριση για την κατασκευή ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο, καθώς και για τις απαλλοτριώσεις στην περιοχή αυτή.

    Η συζήτησή τους στο ΣτΕ για τις 4-5-2011 και για τις 6-6-2011 αντίστοιχα.

    ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-3-2011 από directNEWS.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1.4.11

    Χούντα είναι (για άλλη μία φορά), που θα πάει θα περάσει ...

    Είπαμε: "Ο ήλιος για να γυρίσει, θέλει δουλειά πολύ" !

    Ας γίνεται η Οργή, Αγώνας ...

    Γεια χαρά και Καλό Μήνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. blackbedlam

    Eρχομαι να δω την αναρτηση σου,για την...''ψυχραιμία και την... ''αυτοσυγκράτηση των σωμάτων ασφαλείας''!
    (Eιδικα η λεξη..''ασφαλειας'' περιττο να πω ποσο με ..συγκινει!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φιλε mahler

    Το διαβασα και εχω μονο να πω οτι μπορει η αποφαση του ΣτΕ να δικαιωνει τη κυβερνηση αλλα υπαρχουν ενα σωρο αλλες αποφασεις που δεν το κανουν! Ας αναλογιστουμε οπως λεει και ο φιλος Δημητρης τι σημαινει ανεξαρτητη δικαιοσυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεια σου Αλέξανδρε Δελάρζ

    Σ ευχαριστω, νομιζω οτι εχω ηδη υπογραψει, αλλα θα το ελεγξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και πού'σαι ακόμα... Όταν το κράτος απουσιάζει, αναλαμβάνουν άλλοι να παίξουν το ρόλο του τραμπούκου.

    Καλό μήνα Κουμπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φιλε Δημητρη

    Καθολου να μη ζητας συγγνωμη και σ ευχαριστω πολυ, που ανηρτησες την αποφαση, ωστε να δουμε και να βγαλουμε, αν μπορουμε, καποια συμπερασματα!
    Για μενα ειναι παντως δικαιος ο αγωνας τους,ο τι και να αποφασισουν αλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kαλο μηνα και σ εσενα φιλε faro

    Αγωνα και δικαιωση, αυτο θελουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλο μηνα Μανο

    Εχουμε πολλους που ζηλευουν τον ρολο του ...τραμπουκου, κουμπαρε, τους βλεπεις που ...σπρωχνονται στην ουρα!
    Ολοι θα ..παρουν, (δε θα μη πουμε τι) διοτι ειμαστε κι ενα..ευπρεπες blog! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 'Βρώμικη' υπόθεση. Απόφαση Ειρηνοδικαίου : http://issuu.com/antixyta/docs/apofasieirinodikeiou, με βάση την οποία θα έπρεπε να είχανε αποσυρθεί τα μηχανήματα και φυσικά οι αστυνομικές δυνάμεις. Τίποτα δεν τηρήθηκε έως και σήμερα. Μετά από όλα αυτά, δεν νομίζω (φυσικά) να είναι υπέρ των κατοίκων η απόφαση στις 6/5. Το χειρότερο ακόμη κ από την χρεοκοπία, είναι ότι έχει καταργηθεί η έννοια της δικαιοσύνης στη χώρα, ξεπουλήθηκε και αυτή. Καλό σκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλε Λωτοφαγε το σχολιο σου ειχε παει στο ..spam και δεν το ειχα δει!

    Δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο απ αυτους, αξιος ο μισθος τους, αν και.. μικρος γι αυτα που τους ζητουνται να κανουν και τα κανουν, δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φιλη Road

    Σ ευχαριστω που μας ενημερωνεις για δικαστικες αποφασεις που, ομως, δεν τηρουνται! :(

    Nα πω οτι εχω εκπλαγει, δεν θα το ελεγα....

    Καλο σαβ/κο, επισης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Aναφέρθηκε ο Αντ1. Τώρα το βρήκα. Υπάρχουν και βίντεο από τους τραυματίες. Δεν πρόκειται να γίνει βέβαια εξέταση να τιμωρηθούν οι ένοχοι.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IVTFbBouKzQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Roadartist

    Eιναι ξεκαθαρο οτι προσπαθουν να τρομοκρατησουν τους κατοικους, αλλα δε θα περασει η βια τους, δεν γινεται, οσο και αν ετσι θελουν να πιστευουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έλβα, διάβασε αυτή την ανταπόκριση στη γερμανική εφημερίδα που δημοσιεύει ο Καρτέσιος:

    http://kartesios.com/?p=29861

    Έχει ενδιαφέρον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος2.4.11

    4 μήνες τώρα, παλεύουν να βρουν το δίκιο τους οι κάτοικοι της Κερατέας.

    Πόσο ανένγγιχτη, αδίστακτη κυβέρνηση έχουμε, ρε παιδιά !
    Με πόσο ... γαϊδουρινό πείσμα υπέρ της πλουτοκρατίας κεινείται !

    Νομίζω, ότι χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα ...

    Καλημέρα, Καλό Σαββατοκύριακο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ Λωτοφάγος : Διάβασα το άρθρο! Το εξωφρενικό είναι ότι μόνο ΧΥΤΑ έχουν δημοπρατήσει, όλα τα άλλα δεν ισχύουν επίσημα. Η δημοπράτηση του έργου αφορά μια ακόμη χωματερή με γλάρους κλπ σαν τις υπόλοιπες.
    Διαδίδονται ψέματα ότι πρόκειται να δημιουργηθεί στην περιοχή Χώρος Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων, πράγμα που δεν ισχύει αφού η επίσημη δημοπράτηση του έργου αναφέρεται σε Χ.Υ.Τ.Α., όταν οι Χ.Υ.Τ.Α. καταργούνται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες εδώ λειτουργούν και ..επιβάλλονται με τη βία. Φαντάζομαι πως θα αντιδρούσαν οι Γερμανοί αν έκαναν κάτι τέτοιο στη δική τους γειτονιά, στη δική τους χώρα. Πιστεύω θα είχανε την ίδια αντίδραση και εκείνοι.

    Παραθέτω στοιχεία.

    Τεύχη δημοπράτησης έργου Κερατέας:

    http://antixyta.blogspot.com/2010/12/blog-post_8031.html

    Tα έγγραφα αποκαλύπτουν την αλήθεια για την ΚΕΡΑΤΕΑ:
    http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/t_5749.html

    Εκ των υστέρων, μετά τις αντιδράσεις, "σκέφτονται" να αλλάξουν τα τεύχη δημοπράτησης (!!) : http://www.elladanews.gr/article/614048-me-nea-protasi-stin-keratea.html

    http://forkeratea.blogspot.com/2010/12/blog-post_3203.html

    Αναφορά στο Ποντίκι:
    http://www.topontiki.gr/article/14381

    Καλό σκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σ ευχαριστω πολυ φιλε Λωτοφαγε για το αρθρο! Θα το κοιταξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Kαλησπερα faro

    Προφανως τιποτα δεν τους αγγιζει, εφ οσον παραμενουν σταθεροι στην υπερασπιση των συμφεροντων της πλουτοκρατιας! ''Σοσιαλιστες'', οσο δε φανταζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φιλη Road

    Σ ευχαριστω πολυ που μας ενημερωνεις με στοιχεια απο την υποθεση! Ειναι σιγουρο οτι κανεις δε θα δεχονταν στη περιοχη του ενα τετοιο εργο που υποβαθμιζει και το περιβαλλον και την υεγεια του κοσμου, αλλα εφ οσον δεν ειναι διπλα στο σπιτι τους καποιοι δεν ενδιαφερονται....
    Η γνωστη ''λογικη'' της αδιαφοριας για τη ζωη των αλλων! Ως ποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όλοι αυτοί που περιφρονούν τους Κερατιώτες, θα έπρεπε να τιμωρηθούν με μία εβδομάδα παραμονής στα Λιόσια και τη Φυλή!
    Road, ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)