5.4.12

(Μήπως) Να μας το στείλουν και σε..twitter?


 
''Άνοιξε πρωί τον υπολογιστή...και ξαφνιαστηκε'', λεει, ενας  αρθογραφος διαβαζοντας την συνέντευξη του Παπακωνσταντίνου που ελεγε οτι τωρα ειναι «Υπερ της συνεργασίας με τη ΝΔ προς όφελος της χώρας»!

Kαθε φορα που διαβαζω ενημερωτικα sites, απορω, γιατι αραγε εκπλησσονται ανθρωποι που λογω του επαγγελματος τους θα επρεπε να ειναι πιο εμπειροι στους πολιτικους τυχοδιωκτισμους...ξεδιαντροπων κομματων, σαν κι αυτα που ταλαιπωρουν τον τοπο και τους Ελληνες, χρονια τωρα, αλλα φαινεται οτι καποιοι ακομα δεν εχουν καταλαβει και ετσι συνεχιζουν να ...αναρρωτιουνται:

''Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε'';

Mα, ειναι ν απορει κανεις; Οποιον πολιτη να ρωτησεις, που εχει βιωσει στο πετσι του τι σημαινει Δεξια και σημερα βιωνει επισης τι σημαινει Πασοκ (και μαυρο μετωπο), θα σου πει οτι οχι μονο δεν εχουν διαφορες αυτα τα δυο κομματα, αλλα περιμενουν πως και τι, να γινει πραγματικοτητα το oνειρο τους...«και έσσονται οι δύο εις σάρκα μία» !

Ομως οχι, καποιοι και παρα το επαγγελμα τους, συνεχισουν να...εκπλησσονται, στην Ελλαδα του 2012, οταν και τα δυο αυτα κομματα εχουν δεχθει και υπογραψει μνημονια, οταν εχουμε γινει ρεζιλι με τους πολιτικους αυτους και τις συχνα γελοιες δηλωσεις τους στα μηντια  ολου του κοσμου, οταν εχει κρεμαστει, αυτοπυρποληθει, αυτοκτονησει η μιση χωρα, οταν φτασαμε στην απαραδεκτη κατασταση οπου εκατονταδες χιλιαδες παιδια στη σημερινη Ελλαδα πεινανε, αλλά οπως καποιοι λενε, ....αλλιως τους τα ελεγαν πριν λιγους μηνες και αλλιως τα λενε τωρα..(!!)

Οταν ο Ριζος εχει αναλωσει σελιδες σελιδων και τονους μελανι να γραφει οτι δεν διαφερουν σε τιποτα οι πολιτικες των δυο αυτων κομματων,...στραβομουτσουνιαζουν καποιοι, γιατι φαινεται οτι ειναι αλλιως να τ ακουει κανεις απο τους αντιπροσωπους του Πασοκ και αλλιως απο το...ΚΚΕ, (που πολλοι θα το ηθελαν να μπει στη ...γωνια, αλλα δεν θα τους κανουμε τη χαρη!)

Μα επιτελους βγειτε απο το ληθαργο και καταλαβετε οτι εδω και χρονια μας κοροιδευουν και απο τις δυο πλευρες ασυστολα! Εκτος αν δεν θελετε να το...δειτε, αλλα προτιματε να σας το πει καταφατσα και με δικα του λογια ο καθε...''Παπακωνσταντινου'' του συστηματος!

Να μας το στειλουν μηπως και σε ...twitter για να το εμπεδωσουμε καλυτερα;


2 σχόλια:

  1. Είμαι σίγουρος ότι το καταλαβαίνουν ...

    Απλά επειδή έχουν "φάει" μερικοί από τα δύο αυτά κόμματα, κάνουν πως δεν ... καταλαβαίνουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. faro

    Aν το καταλαβαινουν και γραφουν ''άλλα αντι άλλων'', τοτε ειναι τα ιδια οπως και οι ηγετες που στηριζουν!

    Βεβαια το θεμα ειναι να το συνειδητοποιησουν οι πολιτες, αυτο ειναι που μετραει.
    Για τους δημοσιογραφους υπαρχουν δυο κατηγοριες, οι στηριζοντες το καθεστως και οι μη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)