18.5.12

ΚΑΝΕΛΛΗ: ''Αι σιχτίρ με αυτήν την Ευρώπη...''



Οντως πρωτοφανής η απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης να νομιμοποιήσει το Κόμμα Παιδόφιλων της Ολλανδίας (PNVD) !! Τι αλλο θ ακουσουμε στη συνεχεια!

Ετσι λογικα, κατα τη γνωμη μου, η Λιανα Κανελλη ξέσπασε, λέγοντας πως νομιμοποιείται ο σεξουαλικός τουρισμός στο βωμό της ανάπτυξης. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «Για να ζήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών; τι θα γίνει θα πρέπει να βγάλουμε τα κορίτσια στο πεζοδρόμιο από τα 12».

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Λιάνα Κανέλλη επανήλθε τονίζοντας ότι μια τέτοια Ευρώπη δεν τη θέλει: «Αι σιχτίρ με αυτήν την Ευρώπη, για να το πω και τούρκικα», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο βασικοί στόχοι του συγκεκριμένου κόμματος της Ολλανδίας είναι η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών, η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση, (και οι στοχοι αυτοι, απ ο τι διαβαζα, δεν ειναι τα μονα αιτηματα που ζητουν να νομιμοποιηθουν!)

Στη συνέχεια, η Λιανα Κανέλλη αναφερόμενη στην εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου επιτέθηκε σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «οι εργαζόμενοι υποφέρουν, πλέον ζούνε σε ευρωκωσταλέξη».

Παράλληλα υποστήριξε πως την ώρα που όλος ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα προσπάθησε να σταυρώσει το Γιώργο Παπανδρέου, όταν εκείνος είχε πει ότι η χώρα πρέπει να πάει σε δημοψήφισμα, τώρα όλοι προσπαθούν να τον κάνουν άγιο, μετατρέποντας τις εκλογές σε δίλημμα ευρώ ή δράχμη.

Προσαρμογη απο: ιnews

8 σχόλια:

  1. Σε αυτή την Ευρώπη της ελευθερίας και πάνω από όλα της δημοκρατίας “με το πιστόλι στον κρόταφο “ μπορείς να είσαι τα πάντα εκτός από κομουνιστής .
    Έχουν γίνει σύγχρονοι Ηρώδης . Από το φόβο τους μήπως οι επόμενες γενιές αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους δεν διστάζουν να της στραγγαλίσουν στην ποιο αθώα στιγμή της ζωής τους .
    Και όταν θα 'ρθουν οι καιροί που θα 'χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα. Προσωπικά προτιμώ τον Παύλο, αλλά αυτό το βίντεο είναι ποιο καλό.
    http://www.youtube.com/watch?v=9XUKAoYfIPg&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελβα για ρίξε μια ματιά εδώ:
    Σχετικά με την είδηση για τη νομιμοποίηση του κόμματος των παιδόφιλων στην Ολλανδία

    Εξ αρχής μου φάνηκε εξωφρενικό!
    (γράφτηκε και σαν σχόλιο στο μπλγκ του Τέντυ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Elva.
    Εντελως ασχετο αλλα νομιζω θα σε ενδιεφερε...
    Μολις ακουσα στις ειδησεις (TV) οτι ο Bono (U2) μεσω της εταιρειας επενδυσεων που εχει "εκανε" 1,5 δισεκατομυρια δολλαρια μεσω επενδυσεων σε μετοχες στο facebook...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

    Πραγματι ετσι ειναι. Ολα επιτρεπονται εκτος απο τον..κομμουνισμο που σε μερικες χωρες εχουν ηδη εξισωσει με τον ..φασισμο! Aς μη τους κανουμε τη χαρη..

    Κι εγω προτιμω τον Σιδηροπουλο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. spiral architect

    Ευτυχως,τοτε και απ οτι φαινεται και απο τα λινκς που εστειλες, (και σ ευχαριστω), φαινεται οτι κατι τετοιο δεν ισχυει πια! Kαι εμενα μου ειχε φανει υπερβολικο, αλλα εχοντας ακουσει για την Ολλανδικη κοινωνια, το πιστεψα πιο ευκολα...

    Bεβαια παραμενει το γεγονος οτι σε πολλες χωρες καταφεραν να κανουν τον κοσμο να μισησει ...εξ ισου(!) και τις δυο αυτες θεωριες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εphemeron

    Kαι ο κοσμος συνεχιζεται με... δισεκατομμυριουχους οπως ο..Βοno και οπως εκατονταδες αλλους και αλλες που μας τους πλασαρει το συστημα ως..
    φιλανθρωπους, ενω ειναι ικανοτατοι business men & women!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)