14.6.12

''Non, Rien de Rien'', (μεσιέ Ολάντ)!



Τι.μορφο και ..συγκινητικό, οταν καποιοι ηγετες της ΕΕ, ειναι πανω απ ολα.. άνθρωποι! Ξερετε, δεν ειναι παντα ....αυτονόητο, οποτε στη περιπτωση του μεσιέ Ολάντ χαρηκαμε πολυ εμεις οι... ιθαγενεις της Ελλαδας, που καταδεχτηκε να ασχοληθει, ο κυριος ..Φρανσουά, μαζι μας! 

Αλλωστε τα ΜΜΕ, της χωρας, που ολοι ξερουμε ποσο πολυ..αγωνιουν για τη τυχη του τοπου, το παρουσιασαν σαν... «πρώτη αχτίδα αισιοδοξίας,μετά από πάρα πολύ καιρό!». 
Και πραγματι ...ετσι ειναι, ξεφωνιζουμε, εμεις, οι...ιθαγενεις, μετα τις υποσχεσεις που μας εδωσε ο καλος αυτος κυριος απο τη Γαλλια, λεγοντας οτι θα μας στηριξει και θα μας βοηθησει,..αλλα (damn it, there's always a catch!), μονο εφόσον οι Ελληνες επιλέξουν να παραμείνουν στην Ευρωζώνη στις εκλογές! Ε, τι νομιζατε ετσι ευκολα θα ριψοκινδυνεψει ο ανθρωπος τη δικη του καρριερα, για μερικους...ιθαγενεις;

Ευτυχως που μεσα απο δηλωσεις του, σε εγκυρο-παντα-καναλι, προειδοποίησε, ο Φρανσουά, τον ελληνικό λαό, που μεταξυ μας, δεν πιανεται ευκολα...κοροϊδο και ξερει παντα το συμφερον του, οτι κάποιοι αλλοι ηγετες (ονοματα δε λεμε, οικογενειες δε θιγουμε!) Ευρωπαϊκών χωρών, μας την «έχουν στημένη»! 

Διαδοσεις, μεσιέ Ολάντ, εχουμε τοση εμπιστοσυνη εμεις σ εσας, που εχουμε...κλειστα ματια και αυτια οταν ψηφιζουμε κι εσας και τους αλλους ηγετες της ΕΕ!

Παντως, για να λεμε και του..στραβου το δικιο, ο ανθρωπος, αφησε τις δουλειες του, εκει στη Γαλλια και πρεπει να πουμε οτι αν και εχει και τις στεναχωριες του με κατι δικα του θεματα,  εκατσε και ασχοληθηκε μ εμας! 
Ειπε μαλιστα ότι θα «μεριμνήσει, ο ίδιος, να έρθουν κονδύλια στην Ελλάδα για την ανάπτυξη, ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση στη χώρα!». Να παιδι, να μαλαμα, ...ιθαγενεις μου!

Οσο για τις αλλες, τις...''κακες χώρες'' (ονοματα χωρών δε λεμε, για να μη θιξουμε κανενα εταιρο!) που...καραδοκούν, oπως ειπε, να μας αποπέμψουν από την Ευρωζώνη, τι να πει κανεις;

Α, πα πα! Τετοιο κακο δεν θα τ αντεξουμε, οι ...ιθαγενεις! 

Μπορει να μην εχουμε να φαμε, να μην εχουμε δουλειες, να μην εχουμε στον ηλιο μοιρα, που λεει ο λογος, αλλα για μια Ευρωπη ζουμε και καθημερινα γονατιστοι παρακαλουμε! Αν χρειαστει, να κανουμε και ...δεησεις, βρε αδερφε, για να μη μας πεταξουν εκτος Ευρωζωνης!!


Ετσι, ως αλλες ...Edith Piaf, αναφωνωμεν ολοι μαζι:
Non, Rien de rien...

4 σχόλια:

  1. Η επίσημη ανεργία σύντομα θα είναι +30% και θα κατασπαράξει τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχεις δικιο, φιλε @Greek Rider

    αν και τελικα τα λαμογια εχουν το τροπο τους και διαφευγουν και απο τις κρισεις και απο τις φυλακες που τους αξιζουν!
    Ο κοσμος ειναι που υποφερει και γι αυτο θα επρεπε να σκεφτεται το δικο του ταξικο συμφερον, οχι αυτο των.. λαμογιων που λυνουν και δενουν στην Ελλαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά εκείνος ο ... αέρας Ολάντ τι έγινε άραγε ;

    Από ... αρωματικός, μάλλον ... βρώμισε !

    Λίγο άσχετο με το άρθρο, αλλά θα το πω:

    - Αυτοί που θα ψηφίσουν την Κυριακή ΣΥΡΙΖΑ, θα τους βγει στις 18 του μηνού, ένα ... ΠΑΣΟΚ, μα ένα ... ΠΑΣΟΚ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. faro

    Tα πολλα..αρωματα εκ Γαλλιας φταινε! :) Μας εχουν μπερδεψει και δεν μπορουμε να διακρινουμε ποιος μας..κοροιδευει πιο πολυ!
    Ας ψηφισουν ο τι θελουν, αρκει να μη διαμαρτυρονται και για τα αλλα...
    μνημονια που ερχονται με τις πολιτικες αυτες που ακολουθουνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)