1.2.13

''America, America'' To video της ΚΝΕ για το ταξιδι Τσιπρα στις ΗΠΑ!

                              

Υπό τον εύγλωττο τίτλο «AMERICA, AMERICA», το νέο βίντεο που έφτιαξε η ΚΝE, σχολιάζει τα αποτελέσματα του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ. Παραθέτοντας αποσπάσματα της ομιλίας του προέδρου της κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στο Ινστιτούτο Brookings και τα πραγματικά αποτελέσματα της ιμπεριαλιστικής πολιτικής, τόσο των ΗΠΑ, όσο και της ΕΕ, η ΚΝΕ, καυτηριάζει τα διαπιστευτήρια που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, τόσο προς τις ΗΠΑ όσο και την ΕΕ. 

3 σχόλια:

  1. Που να ειναι αραγε ολοι αυτοι που στο ονομα της αριστερας και του αντιμνημονιου ειπαν τα χειροτερα για το ΚΚΕ επειδη αρνηθηκε τη συνεργασια με το ΣΥΡΙΖΑ? Υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ εχει διαφορες απο τη ΝΔ σε κεντρικα πολιτικα ζητηματα? Πολυ περισσοτερο υπαρχει κανεις που να πιστευει οτι θα καταργηση μια κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ τα μνημονια?
    Ο πολιτικος χρονος κυλαει πολυ πιο γρηγορα απ'οτι το 81, το ΚΚΕ επιβεβαιωθηκε πολυ γρηγορα για το νεο ΠΑΣΟΚ. Το ζητημα ειναι τωρα τι πρεπει να κανουμε? Ολοι στα σωματεια και στις λαικες επιτροπες!Σωτηρες δεν υπαρχουν ουτε το ΚΚΕ ισχυριστηκε οτι ειναι σωτηρας κανενος...
    συνθημα του Φεστιβαλ της ΚΝΕ:
    ''Δινε το χερι σου σε οποιον σηκωνεται....εσυ πρεπει την εξουσια να παρεις...!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου RATM

      Μια χαρα τα λες και εφοσον συμφωνω, δεν εχω τιποτα να προσθεσω! :-)

      Διαγραφή
  2. Το τέλος του κατήφορου είναι ο πάτος για όσους επιλέγουν να δίνουν πιστοποιητικά ευταξίας στοι σύστημα και τον ιμπεριαλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)