28.5.13

Aφου το ειπε και η...Ναόμι!



Το πε και η Ναομι, οχι η...Καμπελ, βρε παιδια, η αλλη, (the intellectual), η Klein! Μη τα μπερδευτετε οπως ο ..Αλεξης που παρεα με τον Ζιζεκ, εκαναν ενα λαθακι, οι ανθρωποι!  Λοιπον καλα που ηρθε και η Ναομι στη χωρα μας για να μας πει οτι ''τα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν ενθαρρύνουν τη συζήτηση'', αυτο δηλαδη που κοινως λεγεται ως: ''Ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου''!

''Δημιουργούν αισθήματα απελπισίας στο λαό'', ειπε για τα ΜΜΕ η συγγραφεας του Δογματος του Σοκ, The Shock Doctrine, (2007), Νaomi Klein, μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ.

Kατά την παραμονή της στη χώρα μας, η Naomi, διαπίστωσε ότι ο ρόλος των ΜΜΕ στην Ελλάδα είναι αποθαρρυντικός ως προς τη συζήτηση των εναλλακτικών λύσεων και πρόσθεσε ότι την ευθύνη για την κατάσταση αυτή, φέρουν οι όμιλοι των ΜΜΕ που δημιουργούν αισθήματα απελπισίας στο λαό. Ολα αυτα μεσα στο λιγο διαστημα που εμεινε στην Ελλαδα...


Σκεφτειτε να εμενε περισσοτερο σαν ολους τους Ελληνες, τι θα ελεγε για τα ΜΜΕ! Μεχρι και ..Χριστοπαναγιες θα κατεβαζε η συμπαθης κατα τα αλλα Νaomi, που οπως ολοι οσοι ερχονται για λιγο σε μια χωρα μιλουν χωρις να λενε την ουσια! Ποιος και ποιοι στηριζουν κυρια Νaomi, τους ομιλους αυτους;  Ποιοι εχουν συμφεροντα απο τη διατηρηση των ΜΜΕ ωστε να παιζουν τον μισητο ρολο του ..βασταζου εξ ισου μισητων κυβερνησεων;

Θα ηθελα παντως να δω μια μερα καποια αλλα καναλια στην Ελλαδα, που δεν θα προβαλλουν ηλιθια προγραμματα και..κυβερνητικη προπαγανδα, οπως τα αθλια που υπαρχουν εδω και χρονια εκει και ισως καπου τα συνηθισε και ο κοσμος και δεν τον ενοχλουν τοσο, οσο ..εμενα καθε φορα που τα βλεπω!   

Ζησε Μαη μου, θα μου πειτε... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)