25.11.14

Αντιπρύτανης ΑΠΘ : ''Πρέπει να φασιστοποιηθούμε όσοι είμαστε σε θέση εξουσίας!'' (VIDEO)


Aν και διαβασα οτι έγινε δεκτη από τον πρύτανη του ΑΠΘ, Περικλή Μήτκα, η παραίτηση που υπέβαλλε πριν από λίγο ο αντιπρύτανης του ιδρύματος, Γιάννης Τζιφόπουλος, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις τηλεοπτικές του δηλώσεις περί «φασιστικοποίησης όσων βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας»,  αξιζει να διαβασει κανεις και τη καταγγελια του συλλογου φοιτητων φιλολογιας στις νέες πρυτανικές αρχές και στον πρόεδρο του τμήματος Γ. Τζιφόπουλο για τις κατάπτυστες δηλώσεις του.

Eδω ο πρόεδρος του Τμηματος Φιλολογίας και αντιπρύτανης Ακαδ.Υποθέσεων ρητορεύει περί ανάγκης... φασιστοποίησης της Εξουσίας. Οι μάσκες πέφτουν. 
Ο φασισμός στο πιο απαίσιο και συνάμα οικείο πρόσωπό του..

4 σχόλια:

  1. Όλα τα ... (φασιστοειδή) μωρά, στην ... πίστα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φασισμός και αστική εξουσία=αδέρφια δίδυμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως είπε και ο πρόεδρος Mao Zedong, το πρώτο θέμα είναι το σωστό στιλ. Σ'αυτό το πεδίο, ο κ. αντιπρύτανης απέτυχε απόλυτα. Η τήρηση των νόμων δεν έχει σχέση με το φασισμό, ούτε με χώρες-'υποδείγματα' στις οποίες η αστυνόμευση (η 'σφαλιάρα' που αναφέρει) διασφαλίζει την υπακοή. Αυτά είναι αμπελοφιλοσοφίες. Αλλά και ημείς, φίλοι συνομιλητές, ας μην αναταταραζόμαστε, παρακαλώ. Νομίζω, η τοποθέτηση του κ. αντιπρύτανη δεν είναι τόσο φασιστική κορώνα αλλά κυρίως δείγμα της απύθμενα ρηχής και ανόητης δημόσιας συζήτησης που κυριαρχεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς, τέτοια δηλητηριώδη ...άνθη σαν και δαύτον, ...ανθούν σ' όλες τις βαθμίδες τής εκπαίδευσης και δη δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας, χωρίς να δηλώνουν επίσημα φασίστες. Όμως είναι... Τι δηλώνουν και πιθανότατα το ψηφίζουν κιόλας βουλευτικά, δημοτικά και συνδικαλιστικά; Τα πάντα πλην ΚΚΕ κι ο νοών νοείτο.
    Άλλωστε, όλοι απ' τα θρανία περνάνε πριν βγουν να κάνουν κοινωνία. Και το τί πολίτες έχουν παράξει τις τελευταίες δεκαετίες τα θρανία, το δείχνουν εκτός των άλλων και οι κάλπες...
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)