19.6.15

''Into the fire'' - The elusive art of making (wrong) assumptions


Nομιζα οτι τα ''ηξερα ολα'' οταν ψαχνοντας να βρω ενα μουσικο video ( ''Into the fire'' του ...αγνωστου..Foy Vance) στο google, επεσα πανω στο παρακατω video και ...υπεθεσα οτι ο  τυπος που εφτιαξε ενα video για τη κοπελλα του, (που ελειπε ταξιδι στη Shanghai και του ειχε ζητησει να της φτιαξει ενα video για το φθινοπωρο στη Γερμανια), ηταν κανενας ...ξιπασμενος λεφτας που απο... βαρεμαρα, ισως, ειπε να κανει το ...κεφι της κοπελλας του και να της στειλει ενα...homemade video, για να μη βαριεται,ισως και αυτη, εκει που ηταν...


For Ruth from Taylor Pool on Vimeo.

Εκανα λαθος... 

Το ζευγαρι, οπως διαβασα, πατωντας στο προφιλ του τυπου, που τελικα δεν ηταν Γερμανος, οπως πιστεψα αρχικα, αποδειχθηκε οτι ειναι μελη μιας ομαδας που δουλευει για τη καταπολεμηση της φτωχειας σε χωρες οπως η Ινδια, η Κινα και πιθανον και αλλου, που δεν μπορω να ξερω και ας με συγχωρεσουν για το οτι απο....κεκτημενη ταχυτητα και ..αγνοια για τη ζωη τους υπεθεσα λαθος διαλεγοντας τον ...''ευκολο και γνωριμο δρομο'' για αλλους, οχι ομως και γι αυτους. 

Τους ειμαι ευγνωμων και χαιρομαι για το οτι ο τυπος εφτιαξε ενα τοσο ομορφο και ευαισθητο video για τη κοπελλα του. Σιγουρα ειναι ενα πολυ καλο ζευγαρι και δεν εχουν αναγκη να το ακουσουν απο μενα :)

Take care of each other, guys :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"Tα ...πολλά λόγια δεν ειναι...φτώχεια! (Οι νεοφιλελευθερες,... ''σοσιαλδημοκρατικές'' και ..φασιστικές πολιτικες, ομως;)